Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Hezký večer pánové, tak v neděli jdu taky do práce. Doufám, že alespoň nebude pršet. Dneska jsem se toulal po Chomutovsku a samá mlha nebo déšť.

Luky15: pěkná práce, koukám každej kousek polepen. Asi bych na to neměl nervy...

Vloženo (editace)

O zimě něco vím od rána do tmy jsem na střeše a to mi věř žádná prdel jak přijdu domů tak čaj a slivovice to jistí .

Editováno: , autor: milan007
Vloženo

ahoj, tak tady v Praze poletoval lehce sníh celý dopoledne. No koncem týdne má pořádně přituhnout. Tak ještě dokud to jde musím nakoupit čudlíky a přidělat si pořádně šusplech pod motorem, někam se mi vytřepaly...

Vloženo

No stihl jsem to za minutu dvanáct.Jeden jsem přezul a druhý už jsem se brodil ve sněhu.Ale klouzalo to i tak.Pak mi to večer nedalo,vzal jsem feldu a jel jsem se poklouzat po místních cestách. :palec2:

Vloženo

Ahoj chlapáci.

Tak jsem se po dvou měsících skoro přesně na den, po tom co jsem urychleně přezouval, když byla ta kalamita v říjnu, svezl na sněhu. Docela dlouhá doba. :smich::smich: Na cestách opatrně, když už je sníh i tady v Praze. ;)

Vloženo

A nebylo mazlíkovi líto že se nesklouznul? Ten můj se na to těšil už dva měsíce, od tý doby co měl zimní papuče. Dočkal se až včera večer. Když jsem k němu šel ze zadu, normálně vrtěl vejfukem, jak byl natěšenej.

Vloženo

Ale tak to víš Ríšo že i mazlík se sklouznul a to doslova.Ale pak předemnou jeden trouba prudce zabrzdil a měl jsem namále.Ještě že nic nejelo v protisměru a tudíž jsem měl kde uhnout.Díky gumám a elektronice to dopadlo dobře,ale za to já dal radši pokoj a mazlíka schoval.No a vzal jsem feldu ;)

Vloženo

Zdravím po 3 tejdnech u vody. Byl to šok návrat z 27stupňů do mínus 10 :( Fuj a ještě dneska vemu zaklíč a baterka skoro v řiti...no loni sem jí ještě dobíjel, takže letos nová..jedu vyměnit do Halfords, pač v pondělí v tomto nečasu musím do Vídně a pak už jen a jen Vánoce :)

Jaký byly motokáry?

Vloženo

Brej večír mládenci.Tak Vás zdravím z noční.Právě mi začal pracovní týden.Venku se blížíme k -15 a mi se nic nechce.Tak se opatrujte a užívejte víkend

Vloženo

Tak vás všechny zdravím po delší době sem se sem zase dostal.V práci byl ke konci roku kalup aby se vše stihlo dodělat a zazimovat.U nás sněží a ráno když sem kouk na teploměr,tak sem na něj koukal ještě chvíli jesli vidím dobře.Ukazoval -16 stupňů,fakt mazec.Jo kdybyste o svátkách vyrazili na lyže na šumavu,tak budu na kašperských horách u vleku.tak písněte.Jinak užívejte mrazivýho víkendu :palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...