Prosinec 12, 200915 r Hezký večer pánové, tak v neděli jdu taky do práce. Doufám, že alespoň nebude pršet. Dneska jsem se toulal po Chomutovsku a samá mlha nebo déšť. Luky15: pěkná práce, koukám každej kousek polepen. Asi bych na to neměl nervy...
Prosinec 13, 200915 r ahoj, tak jsem se dival kde se to natacelo a je tokousek od nas....nekdy se tam zajedu podivat
Prosinec 14, 200915 r trošku zima po ránu tak si dáme čajíček,pokud možno úspěšný týden přeji a pevné nervy
Prosinec 14, 200915 r tak dnes mám poslední denní a pak víkend.Konečně přezuju supíka.Pěkný den hošové
Prosinec 14, 200915 r Já taky ne Lary,ale když hrozí tím velkým mrazem tak pak už se na to nedostanu.Prostě musím
Prosinec 15, 200915 r Autor Otevirame Kluciii U nas je pekna zima -5°C upruz tahle zima a ve skole prace, ze nevime co driv
Prosinec 15, 200915 r O zimě něco vím od rána do tmy jsem na střeše a to mi věř žádná prdel jak přijdu domů tak čaj a slivovice to jistí . Upraveno Prosinec 15, 200915 r od milan007
Prosinec 15, 200915 r ahoj, tak tady v Praze poletoval lehce sníh celý dopoledne. No koncem týdne má pořádně přituhnout. Tak ještě dokud to jde musím nakoupit čudlíky a přidělat si pořádně šusplech pod motorem, někam se mi vytřepaly...
Prosinec 17, 200915 r No stihl jsem to za minutu dvanáct.Jeden jsem přezul a druhý už jsem se brodil ve sněhu.Ale klouzalo to i tak.Pak mi to večer nedalo,vzal jsem feldu a jel jsem se poklouzat po místních cestách.
Prosinec 17, 200915 r Krásný čtvrteční den chlapáci.U nás mrzne a sněží.opatrně na cestách a pozor na mazlíky
Prosinec 17, 200915 r Ahoj chlapáci. Tak jsem se po dvou měsících skoro přesně na den, po tom co jsem urychleně přezouval, když byla ta kalamita v říjnu, svezl na sněhu. Docela dlouhá doba. Na cestách opatrně, když už je sníh i tady v Praze.
Prosinec 17, 200915 r A nebylo mazlíkovi líto že se nesklouznul? Ten můj se na to těšil už dva měsíce, od tý doby co měl zimní papuče. Dočkal se až včera večer. Když jsem k němu šel ze zadu, normálně vrtěl vejfukem, jak byl natěšenej.
Prosinec 17, 200915 r Ahoj kuci.Tak nám začala zima a hned nastaly s atem menčí problémy,to je děs,já bych tu zimu okamžitě zrušil.
Prosinec 17, 200915 r Ale tak to víš Ríšo že i mazlík se sklouznul a to doslova.Ale pak předemnou jeden trouba prudce zabrzdil a měl jsem namále.Ještě že nic nejelo v protisměru a tudíž jsem měl kde uhnout.Díky gumám a elektronice to dopadlo dobře,ale za to já dal radši pokoj a mazlíka schoval.No a vzal jsem feldu
Prosinec 18, 200915 r ....počasí je humus velebnosti,já bych se na to nejradši vyprdla...... dobré vymrzlé ránko,v Praze je -6
Prosinec 18, 200915 r … pravda, pravda velebnosti. V Řepých -6°C a na Ruzyni -10°C. Jen 5km od sebe. Jdu vařit čaj a pak kafe. Kdo si co dá??
Prosinec 18, 200915 r nazdááár lidičkové - dneska jsem jel jel Prahu a domu -10°C no ráno na R10 mazec - rozježděný sníh... Jelo se na prd velebnosti... Víkend je za dveřmi
Prosinec 18, 200915 r Zdravím po 3 tejdnech u vody. Byl to šok návrat z 27stupňů do mínus 10 Fuj a ještě dneska vemu zaklíč a baterka skoro v řiti...no loni sem jí ještě dobíjel, takže letos nová..jedu vyměnit do Halfords, pač v pondělí v tomto nečasu musím do Vídně a pak už jen a jen Vánoce Jaký byly motokáry?
Prosinec 18, 200915 r no nekecej, Hampi je tady - Tome vítej v kurewský zimě Motokáry byli dobrý, až na to, že nám to jedna slečna všem natřela
Prosinec 18, 200915 r zdar,zdar kucí,tak nám začíná poslední advent a za 6 dní štědrý den jinak Tome motokáry byly velmi příjemné pokec-voraz
Prosinec 18, 200915 r Doufám, že se káry brzo zopáknou a budu se moc konečně přidat Jaká slečna Vám to natřela? Jaňulka to má daleko, ne? To sou mi věci... Příjemný víkend
Prosinec 18, 200915 r Brej večír mládenci.Tak Vás zdravím z noční.Právě mi začal pracovní týden.Venku se blížíme k -15 a mi se nic nechce.Tak se opatrujte a užívejte víkend
Prosinec 19, 200915 r Tak vás všechny zdravím po delší době sem se sem zase dostal.V práci byl ke konci roku kalup aby se vše stihlo dodělat a zazimovat.U nás sněží a ráno když sem kouk na teploměr,tak sem na něj koukal ještě chvíli jesli vidím dobře.Ukazoval -16 stupňů,fakt mazec.Jo kdybyste o svátkách vyrazili na lyže na šumavu,tak budu na kašperských horách u vleku.tak písněte.Jinak užívejte mrazivýho víkendu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.