Prosinec 29, 200915 r no já měl teď dva dny volno a zítra a pozítří zase do práce na sjezdovku.Ještě,že to tam ta služba rychle uteče.Nu a vy co nemusíte do práce,tak užívejte volna a domácí pohody
Prosinec 29, 200915 r A já kynu a kynu Ikdyž dnes jsem po více než týdnu zprovoznil supíka.Čerpadlo v pondělí objednáno a včera jsem ho už měl doma.A pak jsem ho zavezl na wapku a za 10 korunek ho opláchnul od té soli z minulého týdne nebo kdy to vlastně sněžilo.Krásná práce. Tak se opatrujte klukové v závěru roku.
Prosinec 30, 200915 r Bré dopoledne kamarádi.Tak nám přes noc zase nasněžilo sakra.To mám za to,že jsem myl toho mazlíka.A zase to taje a furt dokola.Jen je na cestách bordel.No ale je zima co se dá čekat že. Jinak nemáte nějaký problém se stránkama skodahome?Jde mi o to že já zadávám klasicky do vyhledávače škoda forum a po najetí mi naskočí stránka která je bílá a nesmyslná.Nahoře mám napsáno plná verze a teprve až po kliku na toto se mi objeví ta naše zelená se vším všudy.Nedělalo mi to.Blbne to tak posledních 10 dní.
Prosinec 30, 200915 r ahoj uličníci jak se vede den před koncem roku mě pracovně Dáme Ríšo kávičku s mlíškem
Prosinec 30, 200915 r To mám radost jak se to tu probudilo. Probrali se i někteří, co nevědí na který bok si už mají lehnout, zatím co my padáme na držku. Že jo Jíříku. Jdu koupit mlíško a jdu vařit.
Prosinec 30, 200915 r Ahojda klucí, tak nový rok za dveřma a venku zase břečka. Já akorát vyměnil SPZ osvětlení za LED a jdu dělat účetnictví... tak pěkný odpo VIK: Já problém se stránkama žádný nepozoruju, takže sry
Prosinec 30, 200915 r Víťo, bílou stránku mám tak min 3 měsíce... Admini dělali nějaký upgrade a od tý doby to mám takto viz obr - dostanu se všude, tak to neřeším
Prosinec 30, 200915 r [ Tak to právě nemám.Mi to blbne ještě víc.Ale máš recht.Hlavně když se dostanu pak tam kde potřebuju.Jo a Peťane nezapomeň pak mi zjistit ty pneu ju
Leden 1, 201015 r vidím,že jsem první v novém roce,kdo zde je a píše tak kamarádi hezké vykročení do toho njů roku a doufám v brzský super -B srázek 1.1.v 11.11 hod
Leden 1, 201015 r Ahoj všem, tak já druhý Všem přeju to nejlepší v novém roce. Hlavně pohodu a ať Vám auta šlapou jak maj.
Leden 2, 201015 r Pěkné popoledne,tak u nás je bílo.Ale určitě to zase sleze a bude všude sračka na cestách
Leden 3, 201015 r čau superbáci.Tak jsem to zakřikl včera.Sračka nestála,ale ještě více přisněžilo a mrzne,takže to vypadá na pěknou klouzačku.Opatrně mládenci
Leden 3, 201015 r Ahoj kuci.Zdravím vás v novém roce.Já měl 14dní dovču a tak jsem se válel a dělal samy blbosti.Ale zejtra to začne,hurá do práce.Moc se mě nechce když vidím ty sračky na cestách.
Leden 3, 201015 r komu by se taky chtělo - já musím tento týden do KV a Plzne a taky se mi vůůůůbec nechce...
Leden 3, 201015 r Ahoj kamarádi, tak mi ten rok pěkně začal. Byl jsem dneska u kámoše a vybrali mi auto. Zámek vyrvanej, rádio fuč . No zítra jdu vyřizovat pojišťovnu a teď to du zapít. Ani se mi nechce zítra do práce . Takže všem co musí taky tak ať nám to rychle uteče...
Leden 4, 201015 r ......to snad né Járo,do prd....to je pech,,,,zmrdi,zabít........ jinak dobré ráno všem a úspěšný vstup do pracovního nového roku
Leden 4, 201015 r Dobré jitro v novém pracovním roce supáci. Járo: Tak to mi mrzí, jak píše Sejda, chytit a přerazit pazoury KDe to bylo?
Leden 4, 201015 r Pěkné,mrazivé dopoledne kamarádi.Tak ještě dnes volno a zítra už tradá do výrobního procesu. Opatrujte se. Jardo držím palce ať ti to dobře dopadne.Cos tam měl za rádio?Tys měl taky DX?
Leden 4, 201015 r To je teda vstup do nového roku Járo - chytit, přerazit ruce, odvézt na Ještěd, zmlátit, svlíknout do naha a nazdar...
Leden 4, 201015 r Kurwa Petříku, tak jsi byl nadšenej do úprav Octavie a posíláš ji z domu ?????? Co to píšeš Péťo?Něco jsem snad přehlédl?Něco mi uniklo?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.