Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

no já měl teď dva dny volno a zítra a pozítří zase do práce na sjezdovku.Ještě,že to tam ta služba rychle uteče.Nu a vy co nemusíte do práce,tak užívejte volna a domácí pohody

:palec2:

A já kynu a kynu :kol-82:

Ikdyž dnes jsem po více než týdnu zprovoznil supíka.Čerpadlo v pondělí objednáno a včera jsem ho už měl doma.A pak jsem ho zavezl na wapku a za 10 korunek ho opláchnul od té soli z minulého týdne nebo kdy to vlastně sněžilo.Krásná práce.

Tak se opatrujte klukové v závěru roku.

Bré dopoledne kamarádi.Tak nám přes noc zase nasněžilo sakra.To mám za to,že jsem myl toho mazlíka.A zase to taje a furt dokola.Jen je na cestách bordel.No ale je zima co se dá čekat že.

Jinak nemáte nějaký problém se stránkama skodahome?Jde mi o to že já zadávám klasicky do vyhledávače škoda forum a po najetí mi naskočí stránka která je bílá a nesmyslná.Nahoře mám napsáno plná verze a teprve až po kliku na toto se mi objeví ta naše zelená se vším všudy.Nedělalo mi to.Blbne to tak posledních 10 dní.

ahoj uličníci :) jak se vede den před koncem roku ;) mě pracovně ;)

Dáme Ríšo kávičku s mlíškem :)

To mám radost jak se to tu probudilo. Probrali se i někteří, co nevědí na který bok si už mají lehnout, zatím co my padáme na držku. Že jo Jíříku. :smich::smich: Jdu koupit mlíško a jdu vařit. :)

Ahojda klucí, tak nový rok za dveřma a venku zase břečka. Já akorát vyměnil SPZ osvětlení za LED a jdu dělat účetnictví... tak pěkný odpo

VIK: Já problém se stránkama žádný nepozoruju, takže sry :(

Víťo, bílou stránku mám tak min 3 měsíce... Admini dělali nějaký upgrade a od tý doby to mám takto viz obr - dostanu se všude, tak to neřeším

post-6632-1262182178_thumb.jpg

[

Tak to právě nemám.Mi to blbne ještě víc.Ale máš recht.Hlavně když se dostanu pak tam kde potřebuju.Jo a Peťane nezapomeň pak mi zjistit ty pneu ju

vidím,že jsem první v novém roce,kdo zde je a píše :p tak kamarádi hezké vykročení do toho njů roku a doufám v brzský super -B srázek :palec2:

1.1.v 11.11 hod lol

Ahoj všem, tak já druhý :) Všem přeju to nejlepší v novém roce. Hlavně pohodu a ať Vám auta šlapou jak maj. :)

A do třetice vše nej a ať se vám plní všechny vaše sny!!

příjemné sobotní dopoledne,v Praze sněží ;)

nazdáreček - u nás taky padaj bílý sra..čky z nebe - zatím ale jen malinko....

V Ostravě taky padá bílá peřina .

Pěkné popoledne,tak u nás je bílo.Ale určitě to zase sleze a bude všude sračka na cestách

čau superbáci.Tak jsem to zakřikl včera.Sračka nestála,ale ještě více přisněžilo a mrzne,takže to vypadá na pěknou klouzačku.Opatrně mládenci

Ahoj kuci.Zdravím vás v novém roce.Já měl 14dní dovču a tak jsem se válel a dělal samy blbosti.Ale zejtra to začne,hurá do práce.Moc se mě nechce když vidím ty sračky na cestách. :palec2:

komu by se taky chtělo - já musím tento týden do KV a Plzne a taky se mi vůůůůbec nechce...

Ahoj kamarádi, tak mi ten rok pěkně začal. Byl jsem dneska u kámoše a vybrali mi auto. Zámek vyrvanej, rádio fuč :( . No zítra jdu vyřizovat pojišťovnu a teď to du zapít. Ani se mi nechce zítra do práce .

Takže všem co musí taky tak ať nám to rychle uteče...

......to snad né Járo,do prd....to je pech,,,,zmrdi,zabít........

jinak dobré ráno všem a úspěšný vstup do pracovního nového roku :palec2:

Dobré jitro v novém pracovním roce supáci.

Járo: Tak to mi mrzí, jak píše Sejda, chytit a přerazit pazoury :( KDe to bylo?

Pěkné,mrazivé dopoledne kamarádi.Tak ještě dnes volno a zítra už tradá do výrobního procesu.

Opatrujte se.

Jardo držím palce ať ti to dobře dopadne.Cos tam měl za rádio?Tys měl taky DX?

To je teda vstup do nového roku Járo - chytit, přerazit ruce, odvézt na Ještěd, zmlátit, svlíknout do naha a nazdar...

Kurwa Petříku, tak jsi byl nadšenej do úprav Octavie a posíláš ji z domu ?????? :smich:

Kurwa Petříku, tak jsi byl nadšenej do úprav Octavie a posíláš ji z domu ?????? :smich:

Co to píšeš Péťo?Něco jsem snad přehlédl?Něco mi uniklo? :help:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.