Luky15 Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 Kartičku jsem měl samo taky a měl jsem tam napsáno míň. Stejně to nešlo, ještě bych prošel kdybych měl ty úplně světlý fólie. Teď přemýšlím jestli tam vůbec něco dám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 Zdravím po dlouhé době. Lucky: Nestraš, folie na autě musej zůstat I když nedávno jsem se zapotil v Rakousku, když vedle mě jeli cajti asi 5 km a furt si mě prohlíželi (což byl přes ty folky problém:) ). Tak kdyby mě zastavili, tak mě to nechaj sundat na místě (( Ale naštěstí ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 12. Únor 2010 Sdílet Vloženo 12. Únor 2010 Právě, už mě nebaví se pořád vykrucovat když mě staví policie a navíc v zahraničí. Asi dám jen ty nejjemnější aby tam nebyl tak násilnej přechod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 .....tak si vždy stáhněte přední okna,než vjedete na STK pohodový wíkend všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 Jo okna dole je dobra vec My ted budem nechavat delat skla odstinem orig SunPaket tk doufam ze s timhle problemy nebudou .) Vic se bojim jinejch veci-nicmene mame doluveneho znameho tkze snad nebudou buze.... Jinak kluci krasny vikend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 Jirko to už je u nás provařené sakra.Je to škoda.Leda že bych nebyl na stk povinen zvedat okna na jejich požádání tak potom jo.Ale to asi nehrozí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 13. Únor 2010 Sdílet Vloženo 13. Únor 2010 Luky: já když byl na technický tak se jim to 3. brzdový líbilo a proti neřekli nic . Věci jako výbavu a světla moc neřeší, ale jdou právě po fólích, kolech a berou hodně vážně podvozek a brzdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 ,,,,,hezkou klidnou neděli,já jsem přítelem folií a víte,že je mám a dost tmavé,co tmavé přímo černé,ale jenom od zadních dveří,ale přední mám od výrobce,fakt to nemá cenu dráždit,je to zbytečné a vyhozené peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 krásné nedělní poledne kamarádi. Jirko máš recht.Fólie se mi líbí ale pokud je budu muset sundat tak už tam nic dávat nebudu.Ale pokud projdu tak fičím dál a nic neřeším.Každopádně okna spustím,to je to nejmenší co můžu udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 Taky už je tam dávat nebudu. Přes víkend jsem je čistil od lepidla a to mi stačilo Hlavně, že mám auto v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 14. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 Kurva jaky citovani a 67% ?? Tohle me sere nikde sem nic neudelal a mam varovani ! Kluci heezkej vecer a v 10 jede Sablikova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 Zdravím při pondělku.já mám sice špatné pondělí tak at ho máte lepší než já.Jinak přeji krásne zbytek tejdne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 no tak snad to nebude nic strašnýho a nákladnýho (hlavně na peněženku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 to asi bude.nejde mi nastartovat supík.takže nervy v háji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 15. Únor 2010 Sdílet Vloženo 15. Únor 2010 četl jsem tema v Motoru, tak dej vedet co zjistili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 tak dnes jsem kousek od Štěrbohol chytil asi 2cm šutr - jen jestli ho neházel Libor a nezajišťuje si tak kšefty Co s tím můžem udělat Libore ? Pojistku mam u Triglav - limit 10tis. Bude to ok ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Nazdar klucí, Péťo pěkná díra. Koukám foceno u CZC. Dneska jsem u nicha nakupoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 to je pech! ja radsi si davam vetsi odstup abych nemel podobny defekt.... ale skla mam taky pojisteny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 16. Únor 2010 Sdílet Vloženo 16. Únor 2010 Mates, kdyz jedes po Jizni spojce v kolone rano v 8:30, tak si odstup proste nedas - nevim vubec odkud, zadny nakladak tam nebyl a najdenou jsem si ho vsiml kdyz byl asi 2m odeme ve vzduchu a krásnou krivkou, perfektním obloučkem letí přímo předemě... To Jarda: jel jsem je tam školit aby byli chytřejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 17. Únor 2010 Sdílet Vloženo 17. Únor 2010 pěkný večer klukové.Posílám pozdrav z noční směny.Už se těším až budu mít po ní a hurá koukat na hokej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 Tak to je pech! Okno můžeme vyměnit ale Triglav nedělám. Jediná možnost, nahlásit a nafotit si to sám a pak mi dát vědět a to už udělám. U této pojišťovny mi nepřijde likvidátor to nafotit. Když to budeš už mít nafocené tak to už není problém vyměnit a pak jim poslat fakturu. A ten kámen jsem hodil já! Ležel jsem na tom kontejneru co veul ten kamion! To je moje taktika! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 ahojky kluci, tak vás po dlouhé době zdravím a chci se zeptat jestli jste někdo byl v Čestlicích v aquaparku....já se tam chystám v sobotu , tak by mě zajímalo jaké to tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 nazdárek Janinko - rád tě zase "vidím" V Čestlicích jsem nebyl, ale je tam "trošičku" draho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janinka05 Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 to je jedno, já to neplatím :-D jinak taky jsem ráda, že tě potkávám Peti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romejn Vloženo 19. Únor 2010 Sdílet Vloženo 19. Únor 2010 Zdravím při pátku.Dneska celej den budu lítat kolem udírny,protože tak trošičku udím,není toho moc ale na ochutnání to stačí.Mnam už se na to večír těším.Jinak přeji krasnej den a pěknej víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.