Únor 12, 201015 r Kartičku jsem měl samo taky a měl jsem tam napsáno míň. Stejně to nešlo, ještě bych prošel kdybych měl ty úplně světlý fólie. Teď přemýšlím jestli tam vůbec něco dám.
Únor 12, 201015 r Zdravím po dlouhé době. Lucky: Nestraš, folie na autě musej zůstat I když nedávno jsem se zapotil v Rakousku, když vedle mě jeli cajti asi 5 km a furt si mě prohlíželi (což byl přes ty folky problém:) ). Tak kdyby mě zastavili, tak mě to nechaj sundat na místě (( Ale naštěstí ok
Únor 12, 201015 r Právě, už mě nebaví se pořád vykrucovat když mě staví policie a navíc v zahraničí. Asi dám jen ty nejjemnější aby tam nebyl tak násilnej přechod.
Únor 13, 201015 r Autor Jo okna dole je dobra vec My ted budem nechavat delat skla odstinem orig SunPaket tk doufam ze s timhle problemy nebudou .) Vic se bojim jinejch veci-nicmene mame doluveneho znameho tkze snad nebudou buze.... Jinak kluci krasny vikend
Únor 13, 201015 r Jirko to už je u nás provařené sakra.Je to škoda.Leda že bych nebyl na stk povinen zvedat okna na jejich požádání tak potom jo.Ale to asi nehrozí.
Únor 13, 201015 r Luky: já když byl na technický tak se jim to 3. brzdový líbilo a proti neřekli nic . Věci jako výbavu a světla moc neřeší, ale jdou právě po fólích, kolech a berou hodně vážně podvozek a brzdy.
Únor 14, 201015 r ,,,,,hezkou klidnou neděli,já jsem přítelem folií a víte,že je mám a dost tmavé,co tmavé přímo černé,ale jenom od zadních dveří,ale přední mám od výrobce,fakt to nemá cenu dráždit,je to zbytečné a vyhozené peníze
Únor 14, 201015 r krásné nedělní poledne kamarádi. Jirko máš recht.Fólie se mi líbí ale pokud je budu muset sundat tak už tam nic dávat nebudu.Ale pokud projdu tak fičím dál a nic neřeším.Každopádně okna spustím,to je to nejmenší co můžu udělat
Únor 14, 201015 r Taky už je tam dávat nebudu. Přes víkend jsem je čistil od lepidla a to mi stačilo Hlavně, že mám auto v pořádku.
Únor 14, 201015 r Autor Kurva jaky citovani a 67% ?? Tohle me sere nikde sem nic neudelal a mam varovani ! Kluci heezkej vecer a v 10 jede Sablikova
Únor 15, 201015 r Zdravím při pondělku.já mám sice špatné pondělí tak at ho máte lepší než já.Jinak přeji krásne zbytek tejdne.
Únor 16, 201015 r tak dnes jsem kousek od Štěrbohol chytil asi 2cm šutr - jen jestli ho neházel Libor a nezajišťuje si tak kšefty Co s tím můžem udělat Libore ? Pojistku mam u Triglav - limit 10tis. Bude to ok ?
Únor 16, 201015 r to je pech! ja radsi si davam vetsi odstup abych nemel podobny defekt.... ale skla mam taky pojisteny
Únor 16, 201015 r Mates, kdyz jedes po Jizni spojce v kolone rano v 8:30, tak si odstup proste nedas - nevim vubec odkud, zadny nakladak tam nebyl a najdenou jsem si ho vsiml kdyz byl asi 2m odeme ve vzduchu a krásnou krivkou, perfektním obloučkem letí přímo předemě... To Jarda: jel jsem je tam školit aby byli chytřejší
Únor 17, 201015 r pěkný večer klukové.Posílám pozdrav z noční směny.Už se těším až budu mít po ní a hurá koukat na hokej.
Únor 18, 201015 r Tak to je pech! Okno můžeme vyměnit ale Triglav nedělám. Jediná možnost, nahlásit a nafotit si to sám a pak mi dát vědět a to už udělám. U této pojišťovny mi nepřijde likvidátor to nafotit. Když to budeš už mít nafocené tak to už není problém vyměnit a pak jim poslat fakturu. A ten kámen jsem hodil já! Ležel jsem na tom kontejneru co veul ten kamion! To je moje taktika!
Únor 18, 201015 r ahojky kluci, tak vás po dlouhé době zdravím a chci se zeptat jestli jste někdo byl v Čestlicích v aquaparku....já se tam chystám v sobotu , tak by mě zajímalo jaké to tam je
Únor 18, 201015 r nazdárek Janinko - rád tě zase "vidím" V Čestlicích jsem nebyl, ale je tam "trošičku" draho...
Únor 19, 201015 r Zdravím při pátku.Dneska celej den budu lítat kolem udírny,protože tak trošičku udím,není toho moc ale na ochutnání to stačí.Mnam už se na to večír těším.Jinak přeji krasnej den a pěknej víkend.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.