Sejis Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 čágo víto,taky ta angličtina mi leze už krkem,dříve to byla ruština..........kurwa my jsme pronárod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 a co tak slovencina . Podla mna staci aby urobili neaky tempalte, ktory by tu stranku trocha sformoval ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Tak přehodit na CZ to šlo, ale stejně si z těch 4 vzorů nevyberu. Jeden horší než druhej... No bude mi to trvat dlouho ale snad si zvyknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 23. Únor 2010 Sdílet Vloženo 23. Únor 2010 Pánové, nerad radím SUPUM , ale lehké návody a Ptica slíbil, že má nějaký vzhled podobný tomu starému. Jinak nám dejte čas aby se to vše vychytalo Hezký večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 a máme snad na výběr Oline Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Jirko, musíme věřit Pticovi, že je to krok správným směrem. V sobotu jedu k němu, a už nyní mu vezu několik návrhů, co by bylo dobré zmého pohledu upravit, včetně galerie. Holt to nyní má porodní bolesti a ty musíme ve zdraví přežít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 Ok Oli,popereme se s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 25. Únor 2010 Sdílet Vloženo 25. Únor 2010 kluci z5 do hospody... Hokej na prd, ale fandím Slovákům - asi budu i vstávat v sobotu ve 3:30 Jinak dnes me staveli policajti a jediny co jim vadilo bylo to deravy celni sklo - jinak na folie, napis na celnim skle no proste na nic ani zmínka - chválím chlapce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Nazdar bando. Je tady něják mrtvo. Přeju všem krásný víkend. Škoda že nevydrželo počasí ze včerejška. Bude to asi tím, že jsem supína nechal vycídit. Dneska jsem si udělal radost, konečně se to povedlo a denní svícení je už v mlhovkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Je to nějak mrtvé ale moc se nedivím to nové forum je nějaké nepovedené a zdá se mi nějak složitější a méně přehledné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Ahoj kluci.teď to netáhne to je marné.je olympiáda a všeci su dobití z teho sledování a fandění.přeju příjemný víkend.u nás chčije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 Nazdar klucí, co se to tu stalo? Tu chvilku nejsem a samá změna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Mno bratři slovenští, tak byl fakt smolíček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 puste bratry domů,puste bratry domů hezkou neděli a nedivte se ,že tady je mrtvo,ono tady někdy bylo živo,krom 6 členů??????!!!! Já jsem na forum dopuručil nedávno 8 lidí a z toho to vzdalo 7 lidí,že díky...... doufejme,že bude lépe,jaro už tuká na dveře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 No jó no. Tak snad bude opravdu líp. Sníh statečně odtává a jaro je za rohem. Zdravím a přeju krásnou neděli. Já jsem v háku a jdu vařit kafí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Ahoj bando, teda včera bylo nádherně tak jsem konečně umyl Supa. Tady sníh už slezl a je krásně sucho. Začínám vybírat nové pneu na jaro, obchody už začínají naskladňovat. Mno bratři slovenští, tak byl fakt smolíček Jj škoda, věřil jsem, že by na Finy mohli zahrát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 puste bratry domů,puste bratry domů ... uz som doma :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 jsem byl vcera na vymene oleje v servisu a tak mi umyli auto - myslite ze je to na nem dnes videt ??? Bohuzel moc ne... No forum fakt nic moc by me zajimalo kdy to bude finalne dodelane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Taky sem myl v týdnu a taky jsem zadělanej Jardo: zkus kontaktovat člena fóra Miky ohledně gum. Mám s ním super zkušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 28. Únor 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 I need old Forums )) Kluci tohle je crazy ) at udelaji ze jde spustit i stara verze Omlouvam se ale nemuzu si na to zvykonout ! podle mne nebyl duvod menit neco co dobre fungovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Jo, taky bych si zapnul starou verzi. Hlavně me štve, že okno na rychlou odpověď je až na konci stránky a když odpovídám tak potom nevidím předchozí příspěvek. Hampejz: Tome díky za tip! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Jaro napis mi rozmer a popr jakou znacku by jsi chtel - budu poptavat Vitovi, tak se pozptam rovnou i na tvoje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 zdar mládenci,tak abysme to nezakřikli s tím jarem.Jsem čuměl na net a zase slibují od poloviny března pěknou polízanici tak bacha na to.Jinak úspěšný týden vám všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 zdar kluci,tak máme březen,tak doufejme,že to bude už jenom lepší,ale jak říká víta,ještě straší se sněhem v březnu ????!!!! ale ty nejhorší měsíce se sračkama jsou snad už za námi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 zdar kluci - dnes bylo v Boleslavi jedno velky parkoviště - díky havarii kamionu na R10 - všechno to odklaněli přes město - kdo to tu nezná a neví kudy se to dá objet, tak docela chudák... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.