Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ahoj, no tak to jsme na tom stejně. Tady už taky kdejakej sajrajt kvete, za chvíli si budu hledat prášky. Ale jinak je hezky lol.gif" />

EDIT: hergot co je s těma ikonama?

Editováno: , autor: ace ventura
Vloženo

pěkný čtvrteční večer klukové.počasí u nás pohádkové a nebe bylo vymetené.Já mám první noční.V neděli kdy už mám víkend má už chcát.Tak uvidíme.Opatrujte se

Vloženo

Tak šup šup okna ke mě! :palec2: Kdo nebude zlobit tak dostane kafe, vizitku a nové okno. Kdo bude, tak na prdel! :smich: A to se vyplatí!!!

Smluvní pojišťovny: Kooperativa, Česká Pojišťovna, Česká Podnikatelská pojišťovna, Uniqa, Generali, Triglav (Tady si všechno zařídím sám)

Ostatní pojišťovny po domluvě.

post-452-1272618555,6418_thumb.jpg

post-452-1272618666,1556_thumb.jpg

post-452-1272618892,2697_thumb.jpg

post-452-1272619064,3149_thumb.jpg

Vloženo

Tak šup šup okna ke mě! :palec2: Kdo nebude zlobit tak dostane kafe, vizitku a nové okno. Kdo bude, tak na prdel! :smich: A to se vyplatí!!!

Smluvní pojišťovny: Kooperativa, Česká Pojišťovna, Česká Podnikatelská pojišťovna, Uniqa, Generali, Triglav (Tady si všechno zařídím sám)

Ostatní pojišťovny po domluvě.

čůůs,hele,to je na hloubětíně? jen pro info,budu muset vyměnit čelní sklo ale musim aspoň měsíc vydržet,skrz pojišťovnu

Vloženo

kluci, kdyby nekdo chctel tak jsem narazil na aukru na listy na dvere!

, Super LARY ! :palec2: :palec2:

Nutně sháním na PP a PY dveře, pokud se jedná o komplet, beru rovněž ! zkus to pro mě udělat, děkuji Ti !

Vloženo

:palec2: :palec2:

... a TO si to někdo krásně užil, když mi je pod Centrálem v Mostě na parkingu sundaval dolu...debil...

Chytrouši z ochranky zznam z kamery ( byl jsem u vchodu 2C ) prý " omylem smázli - Bůh suď ...

Nový nechci dávat kolem dokola, sháním r.v. 2006. Snad mi CLAPI SUPERBACKY - pomůžete ? :kol-79:

Vloženo

:palec2: :palec2:

... a TO si to někdo krásně užil, když mi je pod Centrálem v Mostě na parkingu sundaval dolu...debil...

Chytrouši z ochranky zznam z kamery ( byl jsem u vchodu 2C ) prý " omylem smázli - Bůh suď ...

Nový nechci dávat kolem dokola, sháním r.v. 2006. Snad mi CLAPI SUPERBACKY - pomůžete ? :kol-79:

Já ti pomohu zcela určitě,tak jako jsi pomohl ty mě,to se spolehni ani telefon ti nevezmu půl roku,tak jako ty !!!!!! Do dnes jsem nepochopil proč jsi tak učinil ???!!!!!?????? ;):aggressive: děkuji kamaráde !!!!

Vloženo

Ahoj kamarádi, no nic moc to počasí. Ani mě nebaví nic dělat. Včera jsem byl v Sokolově a 6°C.

Jani to je dobrá rada :), ale já osobně zubáka nemám moc rád. Naštěstí stačí převentivně 2x do roka a nic mi nedělají (ťuk ťuk).

Vloženo

Já ti pomohu zcela určitě,tak jako jsi pomohl ty mě,to se spolehni ani telefon ti nevezmu půl roku,tak jako ty !!!!!! Do dnes jsem nepochopil proč jsi tak učinil ???!!!!!?????? ;):aggressive: děkuji kamaráde !!!!

treba ho nekde ztratil.... ja treba telefon neberu kdyz me volaj ze sporitelny ze si mam poridit 10 karet atd.... a ze maji vydrz, skoro kazdej den me volaj a to uz bude mesic :-D . asi jim to za mesic vemu at semnou nestracijou cas :-D

Vloženo

Laras,nechci to tady rozebírat,ale neozvat se více jak půl roku,když ví oč jde a navíc s ním mluvil a urgoval Paolo007 a on slíbil,že se mi ozve a nic!!!!!!! to se mezi kamarády nedělá!!!!!!!!

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...