Sejis Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 Libore :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 Tady to zase žije! Nesmíte to přehánět s těma příspěvkama nebo to bude muset Sejda mazat! Nepište sem tolik! Dnes ještě nenapsala RYBA! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 Myslíš aby byla parta kompletní jo? Já se chystám na výlet a provětrat supa. Zítra vyrážím do Německa a vracím se až v úterý. Tak tu nezlobte a ty Libore si z toho selhávání nic nedělej, údajně se s tím dá něco dělat. Jirkovi se podívám po sanitce a tobě po viagře. Tak čau. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 Kdyby jsi kamaráde věděl jak to s tím selháváním je! Rychle si přečti co napíšu, než to ten potrhlý ADMIN zase změní! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 Už je tady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 na koneeeee. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 Ty už to taky nehul! Nevidíš co to s Tebou dělá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 11. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2010 nevidel si film: Pacho - hybsky zbojnik ??? . Len pre pripomenutie A:na koneeee. B:nemame. A:tak utekajmeeeeeeeeee. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 zdar při čtvrtku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 12. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 Nazdar pane předsedo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 12. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 Čau kluci tak si jedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 12. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 Tak opatrně! Šťastnou cestu. Kdyby něco tak vole j ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 12. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 Díky, ale snad to nebude potřeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 ahoj všem vespolek.U nás dnes nádherně,ale jelikož jsem byl v úterý na pro mě brutálním výletě na kole tak jsem dnes relaxoval.Už to hold není pro mě. Ríšo šťastnou cestu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 12. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2010 (editace) Ahoj kluci, zdravím Vás z moravské metropole. Mám pro tento týden hotovo, zítra jedu zpět do Prahy... píšu z hospůdky, jediné místo v okolí s internetem Editováno: 12. Srpen 2010, autor: ace ventura Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 13. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2010 Ahoj bando, cesta proběhla ok a supa jsem slušně protáhnul. Za odměnu jsem mu dal do nádrže dal Aral Ultimate 102 a bylo vidět, jak radostně vrtí výfukem a upaloval jak o život. Něco tu mám pro Jirku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 13. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2010 A pro mě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 13. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2010 Na viagru jsem ještě nenarazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 13. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2010 Srabe! Tak příště neslibuj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2010 ...tak a Libor má zkažený víkend :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 13. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2010 Libore co ty na to ???? Rozpráva Fero Janovi: - Človeče, keď som bol v Rusku, cestoval som vlakom do Vladivostoku. Bola so mnou v kupé perfektná ženská. Tá postava, tie boky, to poprsie! A keď sa vyzliekla, to ešte len bola nádhera. Tak sme si to rozdali, ale ona sa potom rozplakala, že má strašne dobrého muža, ktorého strašne miluje a ktorému strašne ublížila, keď ho podviedla. Rozprávala o tom tak dojímavo, že aj mne ho prišlo ľúto a tiež som sa rozplakal. - No a čo bolo potom? - Čo by malo byt? Takto sme celé tri dni a tri noci trtkali a plakali, trtkali a plakali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 13. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2010 Ahoj bando, jedna z dálnice 210km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 13. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2010 To se máš čím chlubit! Jak jsi zvládnul se vyfotit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 14. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2010 Rychlost v pořádku, ale otazkou je, jak tě poznám, abych tě mohl pozdravit? V neděli jsem na dálnici potkal nějakého supa 6A1 modrá barvička a měl supa nalepeného na levém okénku, v mostě jsem potkal supa co měl samolepku na středu zadního okna. Možná by bylo na čase nějak "rozjet" superb club a domluvit se na nějakém označení, at se můžem pozdravit. Nemůžu ve 180 koukat všem superbům na levé zadní okénko :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.