Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Víto díky,zrovna včera jsem přmýšlel,kde to najdu a jsem překvapen,že v Praze jsou jenom dvě pumpy u nich netankujeme......

jinak čágo po ránu všem :palec2:

Vloženo

Ahoj bando. Tak nevím, jestli neudělali soudruzi někde chybičku. V seznamu pump co neprošly a stejně tak co prošly je pumpa v MB (obchvat) IČ: 60193328. V seznamu všech kontrolovaných pump jsem jí ale našel jen jednou. Kdyby tam byla dvakrát, znamenalo by to, že jednou prošla a jednou ne. Takhle mi to nějak nesedí. Dál jsem nepátral. :)

Vloženo

@Dufam, ze ma nik neukamenuje, uz som spat ;). Bol som az v prdely panu bohu. :D

Historka, která se stala kolegovi mé kamarádky, se mi moc líbí (zejména proto, že není vymyšlená a čas od času se přihodí ve zmenšených rozměrech a v jiných kulisách leckomu z nás).

Sbormistr pardubického chlapeckého sboru Bonifantes Jan Míšek odeslal 29.3. e-mailem na cca 420 adres seriózní pozvánku na premiéru koncertu.

Mezi příjemci této pozvánky byli přátelé sboru, rodiče, sponzoři, lidé ze státní správy i samosprávy, novináři atd.

Jeden příjemce odpověděl (bohužel nikoli jen sbormistru Míškovi, ale

všem!!!) takto:

Zdar Honzo,normálně bych se ti na to skřehotání vysral, ale dyž tam bude Jiřinka (bejku, doufám, že střízlivá, ne že ji zas naleješ a přefikneš, jak minule) tak se asi vokážu. Přeji úspěch.

Hezký den.

Jiřík

Jako první mu odepsala jedna z pozvaných :

Milý Jiříku, všichni níže jmenovaní dostali vaši vtipnou odpověď .....

dávejte pozor, zda kliknete na "odpovědět", nebo "odpovědět všem"!!!

PS: Doufejte, že se to Jiřinka nedozví, vy "bejku"

Následovaly tyto reakce:

Vážený kolego, již dlouho jsem nezaznamenal tak skvělou a veselou příhodu, která se Vám odesláním textu všem 420 el. adresám povedla.

Smál jsem až jsem se za břicho popadal a to právě při představě okamžiku Vámi zjištěného "FO PA".

Omluva se přijímá a jen tak dále - je to fakt ze života!!!

Přeji hezký den - Jaroslav Kňava starosta městského obvodu Pardubice V

Dobrý den, nebylo by možno pro ostatní rozeslat foto Jiřinky abychom se mohli také rozhodnout o případné účasti?

S přání hezkého dne Pavel Simajchl

Děkuji všem a musím říci, že právě dnešní den jsem vzpruhu v podobě této konverzace potřeboval. Náš Deník uvažuje o reportáži přímo z akce.

Marek Hovorka, zástupce šéfredaktora Deník - Východní Čechy

Vážený pane Míšku,

jako reklamní agentura si Vám tímto dovolujeme upřímně pogratulovat k této inovativní marketingové strategii, kterou jste s panem Čejkou vymysleli. Jsme přesvědčeni, že návštěvnost bude rekordní, a nabízíme vytvoření grafického návrhu odznaku s fotem paní Jiřinky, podle kterého by se všichni účastníci této komunikace mohli snadno poznat.

V případě zájmu se na nás prosím obraťte.

Vaše Studio Artefakt,

Škroupova 673

500 02 Hradec Králové 2

Vážení, i VUS Pardubice se připojuje k akci "Jiřinka". Rušíme plánované akce a jedeme na koncert, sjednat spolupráci s Jiřinkou.

Nebyla by ale lepší hokejová aréna? Tam se asi všichni nevejdeme.

S pozdravem Andrea, Milan a Jirka za VUS

Protože přéčinó hromadného odeslání bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc, připojuje se k omluvě i naša fabrika a sejdeme se všici na koncertě s Jiřinkó.

Tož se majtě PH.

Vzhledem k tomu, že v tomto okamžiku se nám jeví dlouho očekávaný středeční hokejový zápas Pardubice : Sparta jako slabý odvar ještě ráno vůbec neočekávaného koncertu, zrušili jsme tímto rezervaci autobusu směřujícího na Prahu a vyjednáváme s řidičem ( který až dodnes neměl o vážnou hudbu zájem) o změně směru jízdy sborovým voláním :

" Na Hradec,Vávro, na Hradec !"

V případě, že budou v autobuse ještě volná místa, budeme Vás všechny kontaktovat!

S netrpělivým očekáváním zdraví Viktorinová P.S. Mohu pozvat i svou tetu Jiřinu?

Milý Honzíku,

vidíš, Ty bejku, to mě nikdy nenapadlo, velmi děkuji za úchvatné pozvání a to si teda piš, že tam bude nejspíš celá Unie českých pěveckých sborů!!

S heslem "ať žije Jiřinka" a přáním dobré noci Libor Sládek

Ahoj všichni, na středeční koncert to zatím nevypadalo, ale po včerejšku Mám jasno i já ! Už se nemohu dočkat, pozdravuj Jiřinku.

PS.Doufám,že se tam všichni vejdeme !!!

S pozdravem Vašek, Malý Vlčkovice

Závěrem - pozor komu a co odpovídáte !!!

PS. Ten koncert měl opravdu naprosto rekordní účast !!!

Hezký den bez přehmatů

Vloženo (editace)

Dobrý Jiříku, ale už to nepij. Čumíš do zrcadla a vidíš se tu dvakrát co? :)

Jak jde příprava na volby? Byla aspoň nějjaká :aggressive:

Co dvakrát. Hned třikrát.

Editováno: , autor: riba
Vloženo (editace)

Žádám všechny aby jste sem dnes nic nepsali. Sejda se potřebuje vykecat a vy mu těma příspěvkama narušujete myšlenku. Tak ho dnes nechte ať nám to dnes všechno může sdělit.

Děkuji a s přáním hezkého dne

Váš PLYŠÁK - ŽRALOK

lol:p

Editováno: , autor: žralok
Vloženo

A ten z toho zahraničí už mě taky s..e! To už POLUX má větší návštěvnost! :smich:

Nic ve zlém a výše zmiňovaní mi určitě prominou a když ne tak ať mi s LÁSKOU kol5 pr..... !!! ;)

(chci to tady jen trochu oživit)

Vloženo
:unsure: KUCÍ, POMÓC - NEMÁTE NĚKDO PO RUCE DEKU? PLYŠÁČEK SE NÁM ASI ZBLÁZNIL, MĚLI BY JSME MU POMOCI, TAK KDE JSI JIŘÍKU? SPUSŤ MAJÁKY A HURÁ, NALOŽIT VELRYBU A HURÁ SMĚR "BOHNICE" :worthy:w00t1:
Vloženo

Dobrý Jiříku, ale už to nepij. Čumíš do zrcadla a vidíš se tu dvakrát co? :)

Jak jde příprava na volby? Byla aspoň nějjaká :aggressive:

Co dvakrát. Hned třikrát.

..jde to ,denně 8-9 hodin mezi lidmi :) ....uvidíme,jak to dopadne :);)

Vloženo

.... Jirko, dnes kolem 14 hod. bych měl být poblíž Jiřáku. Budeš tam? Že bych se případně stavěl? Hodně stěstí v té Tvé Bohulibé činnosti, ať Ti přinese ovoce, měj se fajn :D a aby jsi se z toho nemusel kol100

Vloženo

zdar a sílu kamarádi.Tak já po delší době na noční.Jinak počasí už je mrazivé.myslím že příští týden přezuju a pak se vrhnu na repasi mých kol.

Jinak Jiříku hodně štěstí v kampani.

Opatrujte se všeci.

Vloženo

Ahoj vespolek. Hezké počasí nám asi zamávalo a bude jen hůř. Taky už pomalu přemýšlím nad přezutím, ale doufám, že aspoň do konce měsíce to ještě vydrží. Loni bylo hůř a už jsem měl 15. října přezuto. Taky doufám, že jako budoucímu zastupiteli ti Jirko, když to dopadne, nebudeme muset vykat a nevyžadoval jsi od nás :worthy a nebyl si nafrněnej kol12

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...