Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů

Petřík junior

Doporučené příspěvky

Richarde, přesně tak nějak jsem si to představoval a že bych šel hned, no to si piš!!! :kol-147::kol-35: Ale přeci jen ještě beru taky ATB a tak to asi přijde do úvahy jak jsi psal předtím, uvidíme ke konci tohoto týdne uvidíme a pak se dohodnem, O.K.? :kol-99::gunners3:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj kluci.Tak jsem dnes prohnal supa myčkou abych spláchnul tu sračku po té soli.Auto bylo šedé.Fuj.No a pak jsem do něj fláknul nové koberce.

To Laras: Marťas není to špatný nápad,ale kdy a kde?Doufám že bude pěkné počasí do Chaber.

Odkaz ke komentáři

Máte klucí pravdu. Když se podíváte zpět, tak se tu v hospodě motáme furt ti stejní a pořád dokola. Přitom je relativně dost dotazů ve vláknech (i když občas spíš na pohlavek), ale do hospody alespoň pozdravit nezajde nikdo. Ještě to docela šlo kolem vánoc a silvestra. :feve:

Karle, až se zotavíme, asi půjdeme na gáblik a pivečko sami, ale půjdeme určitě co? :)

Odkaz ke komentáři

.....no konečně alespoň to tvrdé jádro dává o sobě vědět !:rolleyes:

To Riba: No to si piš Ríšo, že půjdeme! -_- Neboj, myslím, že i když by jsme byli jen my dva, tak si s tím budeme umět poradit!:band:w00t1: Ale, že by se Jiřík nepřidal??? Že by na nás :horse: , no tak to si nemyslím, to by potom musel :wallbash::smich: Tak co říkáš Jiříku??? kol1

Odkaz ke komentáři

Dobré ráno pánové. (nějak jsem si popletl čas, ono už je skoro poledne) :)

Tak tu máme pátek a pře sebou víkend. Budu se ještě malinko doléčovat a odpočívat po náročném týdnu stráveným na inventurách. :kol-131:

Karle, jasná zpráva, ničeho se nebojím, naopak se těším. Viděl bych to na příští týden v pátek. Co ty na to? Navrhuju Plzeňskou restauraci na kulaťáku. :palec2: Mám to vyzkoušené a je fakt super. Pokud máš jiný nápad, tak sem s ním. -_-

Editováno: , autor: riba
Odkaz ke komentáři

Tak dobré odpoledne všem! :) Ríšo, asi jsi měl samé noční inventury, když jsi si tak popletl čas ?:prc::smich: Jinak s tím kulaťákem není problém, vím, že to máš vyzkoušené. Pátek je myslím optimální, ale upřesníme si to tak kolem úterka, či středy, abych byl zcela O.K. - pořád to není ono, ale věřím že ano, už toho mám opravdu ažaž!!! Už se těším -_-:kol-131::kol-99: Tak mne nyní napadlo, že Martin35 hlásil, že bývá často na stavbách zde v okolí Phy, měl by se přihlásit jestli tady někde zrovna není? Aby se pořád nevymlouval na Moravu!!! :kol-78:

Odkaz ke komentáři

Dobré popoledne pánové, ráno jsem potřeboval u nás na supa brusle, dorazím do Phy, tam 8 nad nulou, všichni v plavkách a když jsem dojel dom, tam jsem si hned rozbil čuňu na zmrzlém chodíku :-DD

Btw, Plzeňka na kulaťáku by šla, jen tak lehce na gáblík někdy :-)

Odkaz ke komentáři

Ríšo, jasan, jinak s tím Martinem máš pravdu, ale pojal jsem to jako jeho vyhecování, resp. pokud vím, tak se stává, že ne každý víkend může jet domů, ale ber to spíš jako dloubnutí. Jak jsem se již zmiňoval, mám pro kluka moravskýho slabost! :smich:

Sotva jsem to poslal, už mi od Martina přišly moc perfektní a výstižné obrázky, je prostě :palec2:

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři

Všem vespolek příjemný víkend.Já jsem na šichtě.ještě zítra jedna noční a pak trocha volna.No spíš se budu taky léčit.Podělané počasí.jeden den -5 druhý den +8 buď sněží nebo chčije pak je zas ledovka.

No lepší je nedávat průchod emocím.Klukové opatrně na cestách

Odkaz ke komentáři

Pěkný víkend všem! :) Martine, hezky se to probírá ze spánku, když u toho otvírám Tvé pěkné obrázky! Víš, které myslím, už jsem se o některé podělil s Richardem, ale ten ještě asi vyspává - měl tuze dlouhou noční inventuru :prc::smich:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...