žralok Vloženo 10. leden 2011 Sdílet Vloženo 10. leden 2011 Na vysočině není mlha. To je jen zima a lidi moc topí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 buďte pozdraveni mládenci.Jiříku tak tos nebyl daleko ode mě.Byl jsi supem nebo sanitou? Víto,faktem je,že to nebylo daleko cca 40 km,ale byl jsem sanitou a nechtěl jsem rušit,neb jsme se vraceli hned zpět a bylo cca 13 hod a to jsi byl patrně v práci,ale mohl jsem ti zavolat,to je fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 Mě se dnes tak nechce! Přijeďte to dnes udělat někdo za mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 To jsme na tom stejně Libore. Kdyby se mi chtělo, jako se mi nechce, už mám všechno hotový. Jinak Vás zdravím pánové při úterku. Ve čtvrtek nebo v pátek mě čeká Ostrava, tak se alespoň projedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 dobrý večer tak si dáme zrovna mám každodenní večerníček na JOJ Plus seriál MASH,miluji jejich humor Co budeš dělat v Ovi Ríšo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 ahoj klukové tak u nás dnes mlha hustá že by se dala krájet. Jinak dnes jsem zakoupil od Seba koplet brzdový set zn.Zimmerman takže o víkendu bude co dělat. To Sejis: no Jiříku nebyl jsem v práci.Měl jsem volno.Ale je fakt,že jsem měl toho dost na zařizování,ale...... A zítra už zase na denní.Už ať je pátek večer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 Ahoj, a já zas posílám pozdrav z Golčova Jeníkova, dnes už po práci a na hotelu, a samozřejmě kozel 11° Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 Ahoj kucíííí, tak se taky připojuju s pozdravením a já Martine si právě otvírám Plzničku . Jinak už mi je docela dobře, i když by to mohlo být ještě lepší! Richard už je taky možná doma z práce a tak se určitě ozve i on Mějte se moc fajn, Čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 11. leden 2011 Sdílet Vloženo 11. leden 2011 Dnes den blbec. Neměl jsem vylézat z pelechu a byl bych klidnější. Právě jsem si otevřel láhev JACKA a budu si s ním povídát. Problém je v tom, že pokaždé ztratím víčko a láhev nemůžu nechat otevřenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 Dobré ráno pánové, tak dneska se nám to láme a blížime se k víkendu. Ozývám se až teď, večer se mi už do hospody nechtělo. Potěšil mě Karel, že mu už je mnohem líp. To Sejis: Jirko jedu tam řešit drobné problémy v modelářské prodejně mého chlebodárce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 Dobré ráno fšem! Tak jsem se krásně vyhajal a jsem plný sil ale je tu zásadní problém. Makat nebudu abych se po včerejšku rychle neunavil a zůstala mi energie na víkend. :prc: :prc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 Ahoj všeci.Libore kua kdy ty děláš když věčně odpočíváš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 Jsem malej ale šikovnej! V mém věku musím víc odpočívat abych nedopadl jako ti důchodci tady. Rýmyčka, kašílek, antibiotika a jiné podivné věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 Dobré ráno pánové, tak dneska se nám to láme a blížime se k víkendu. Ozývám se až teď, večer se mi už do hospody nechtělo. Potěšil mě Karel, že mu už je mnohem líp. To Sejis: Jirko jedu tam řešit drobné problémy v modelářské prodejně mého chlebodárce. Pěkné pozdní odpoledne všem Ríšo, tak jsem absolvoval zase pár vyšetření, snad to bude O.K. a musel jsem se zasmát, protože nevím jestli jedeš do té Ostravy někoho o , či z , ale nejlepší bývá oboje, zvlášť když se řádně uvolní endorfiny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 A cestou se zastaví taky někdě na Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 dnes je to samé co jééééé kucííí ještě není jaro hezký večer a se jdu pobavit na ofiko večírek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 Jaro nejaro se musí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 Ahoj, Libore a co ? už vrčíš ?? ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 12. leden 2011 Sdílet Vloženo 12. leden 2011 Dnes jsem přišel domu nějaký rozlámaný a bolavý tak jsem si dal 4 ks Ostravaru 10 a jednu Rychlou Univerzální Medicínu a je mi dobře doufám že i ráno bude . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 S pozdravením "už v koránu je psáno, že nejlepší je to po ránu", vážení, prosím do a vzhůru do zvyšování si životní úrovně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Tak splněno a ještě jsem si vybral dopředu. Martine, nefrčím ale už vrčím a budu asi kousat a trhat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Sakra to oteplení děla divy Jinak dobré ráno pánové, ať se vše daří, odpoledne vyrážim a vracím se zítra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Tak pozor až pojedeš přes vysočinu. Budu na tebe číhat a pak na tebe BAFnu! Tak se nelekni a držko pořádně volant . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 ty jo to by mě po kdybych byl na místě Ríši a tys někde houkl z poza buka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Dneska si důchodci nějak přispali. Nebo jsou unaveni po . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.