Leden 11, 201114 r buďte pozdraveni mládenci.Jiříku tak tos nebyl daleko ode mě.Byl jsi supem nebo sanitou? Víto,faktem je,že to nebylo daleko cca 40 km,ale byl jsem sanitou a nechtěl jsem rušit,neb jsme se vraceli hned zpět a bylo cca 13 hod a to jsi byl patrně v práci,ale mohl jsem ti zavolat,to je fakt
Leden 11, 201114 r To jsme na tom stejně Libore. Kdyby se mi chtělo, jako se mi nechce, už mám všechno hotový. Jinak Vás zdravím pánové při úterku. Ve čtvrtek nebo v pátek mě čeká Ostrava, tak se alespoň projedu.
Leden 11, 201114 r dobrý večer tak si dáme zrovna mám každodenní večerníček na JOJ Plus seriál MASH,miluji jejich humor Co budeš dělat v Ovi Ríšo ?
Leden 11, 201114 r ahoj klukové tak u nás dnes mlha hustá že by se dala krájet. Jinak dnes jsem zakoupil od Seba koplet brzdový set zn.Zimmerman takže o víkendu bude co dělat. To Sejis: no Jiříku nebyl jsem v práci.Měl jsem volno.Ale je fakt,že jsem měl toho dost na zařizování,ale...... A zítra už zase na denní.Už ať je pátek večer.
Leden 11, 201114 r Ahoj, a já zas posílám pozdrav z Golčova Jeníkova, dnes už po práci a na hotelu, a samozřejmě kozel 11°
Leden 11, 201114 r Ahoj kucíííí, tak se taky připojuju s pozdravením a já Martine si právě otvírám Plzničku . Jinak už mi je docela dobře, i když by to mohlo být ještě lepší! Richard už je taky možná doma z práce a tak se určitě ozve i on Mějte se moc fajn, Čau
Leden 11, 201114 r Dnes den blbec. Neměl jsem vylézat z pelechu a byl bych klidnější. Právě jsem si otevřel láhev JACKA a budu si s ním povídát. Problém je v tom, že pokaždé ztratím víčko a láhev nemůžu nechat otevřenou.
Leden 12, 201114 r Dobré ráno pánové, tak dneska se nám to láme a blížime se k víkendu. Ozývám se až teď, večer se mi už do hospody nechtělo. Potěšil mě Karel, že mu už je mnohem líp. To Sejis: Jirko jedu tam řešit drobné problémy v modelářské prodejně mého chlebodárce.
Leden 12, 201114 r Dobré ráno fšem! Tak jsem se krásně vyhajal a jsem plný sil ale je tu zásadní problém. Makat nebudu abych se po včerejšku rychle neunavil a zůstala mi energie na víkend. :prc: :prc:
Leden 12, 201114 r Jsem malej ale šikovnej! V mém věku musím víc odpočívat abych nedopadl jako ti důchodci tady. Rýmyčka, kašílek, antibiotika a jiné podivné věci.
Leden 12, 201114 r Dobré ráno pánové, tak dneska se nám to láme a blížime se k víkendu. Ozývám se až teď, večer se mi už do hospody nechtělo. Potěšil mě Karel, že mu už je mnohem líp. To Sejis: Jirko jedu tam řešit drobné problémy v modelářské prodejně mého chlebodárce. Pěkné pozdní odpoledne všem Ríšo, tak jsem absolvoval zase pár vyšetření, snad to bude O.K. a musel jsem se zasmát, protože nevím jestli jedeš do té Ostravy někoho o , či z , ale nejlepší bývá oboje, zvlášť když se řádně uvolní endorfiny!
Leden 12, 201114 r dnes je to samé co jééééé kucííí ještě není jaro hezký večer a se jdu pobavit na ofiko večírek
Leden 12, 201114 r Dnes jsem přišel domu nějaký rozlámaný a bolavý tak jsem si dal 4 ks Ostravaru 10 a jednu Rychlou Univerzální Medicínu a je mi dobře doufám že i ráno bude .
Leden 13, 201114 r S pozdravením "už v koránu je psáno, že nejlepší je to po ránu", vážení, prosím do a vzhůru do zvyšování si životní úrovně
Leden 13, 201114 r Tak splněno a ještě jsem si vybral dopředu. Martine, nefrčím ale už vrčím a budu asi kousat a trhat.
Leden 13, 201114 r Sakra to oteplení děla divy Jinak dobré ráno pánové, ať se vše daří, odpoledne vyrážim a vracím se zítra.
Leden 13, 201114 r Tak pozor až pojedeš přes vysočinu. Budu na tebe číhat a pak na tebe BAFnu! Tak se nelekni a držko pořádně volant .
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.