Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů

Petřík junior

Doporučené příspěvky

buďte pozdraveni mládenci.Jiříku tak tos nebyl daleko ode mě.Byl jsi supem nebo sanitou?

Víto,faktem je,že to nebylo daleko cca 40 km,ale byl jsem sanitou a nechtěl jsem rušit,neb jsme se vraceli hned zpět a bylo cca 13 hod a to jsi byl patrně v práci,ale mohl jsem ti zavolat,to je fakt :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj klukové tak u nás dnes mlha hustá že by se dala krájet.

Jinak dnes jsem zakoupil od Seba koplet brzdový set zn.Zimmerman takže o víkendu bude co dělat.

To Sejis: no Jiříku nebyl jsem v práci.Měl jsem volno.Ale je fakt,že jsem měl toho dost na zařizování,ale...... ;)

A zítra už zase na denní.Už ať je pátek večer.

Odkaz ke komentáři

Ahoj kucíííí, tak se taky připojuju s pozdravením a já Martine si právě otvírám Plzničku -_- . Jinak už mi je docela dobře, i když by to mohlo být ještě lepší! Richard už je taky možná doma z práce a tak se určitě ozve i on :D Mějte se moc fajn, Čau :smich:

Odkaz ke komentáři

Dobré ráno pánové, tak dneska se nám to láme a blížime se k víkendu. :) Ozývám se až teď, večer se mi už do hospody nechtělo. Potěšil mě Karel, že mu už je mnohem líp. :palec2: To Sejis: Jirko jedu tam řešit drobné problémy v modelářské prodejně mého chlebodárce. :prc::aggressive::)

Odkaz ke komentáři

Dobré ráno pánové, tak dneska se nám to láme a blížime se k víkendu. :) Ozývám se až teď, večer se mi už do hospody nechtělo. Potěšil mě Karel, že mu už je mnohem líp. :palec2: To Sejis: Jirko jedu tam řešit drobné problémy v modelářské prodejně mého chlebodárce. :prc::aggressive::)

Pěkné pozdní odpoledne všem :) Ríšo, tak jsem absolvoval zase pár vyšetření, snad to bude O.K. a musel jsem se zasmát, protože nevím jestli jedeš do té Ostravy někoho o :prc: , či z :prc: , ale nejlepší bývá oboje, zvlášť když se řádně uvolní endorfiny! :smich:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...