vick Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Tak Ríša je na cestách a Karel si zvyšuje životní úroveň ne?Tím neříkám že to jsou důchodci,ale jedni z nejčastěji reagujících lidí tady tak jsem si je s dovolením vybral.Když tak oni mi to potom spočítají.To se z toho o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Hele neomlouvej je. Proti nám to jsou důchodci. Počítám, že až se tady objeví tak mi to dají sežrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Zdravím pánové, mě dneska vyrazili ze zkoušky, tak jsem si aspoň udělal "radost" novou baterkou do Supa.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 To je samé :prc: :prc: a na školu se sere! Tak aspoň budeš moct na to :prc: přijet autem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Tady se rozjela hotová mánie. Ale s tím je konec..jinak mne vy ze školy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Tak Ríša je na cestách a Karel si zvyšuje životní úroveň ne?Tím neříkám že to jsou důchodci,ale jedni z nejčastěji reagujících lidí tady tak jsem si je s dovolením vybral.Když tak oni mi to potom spočítají.To se z toho o ...no to si piš Víťo!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 A je to tady. Jeden důchodce nás slovně a druhý už asi ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 co chceš zase kousat a trhat?? nejseš přece carcharodon carcharias !!! ( velkký bílý žralok)!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Martine, jsi prostě absolutní :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 v čem myslíš Kájo? V tom latinskym názvu? Náhodou si to pamatuju.. Jinak dnes naposled na hotelu samozřejmě ve společnosti kozlíka lékařského 11° ! A zítra domůůů....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 (editace) Martine, to Ti přeju, máš nejen pěknou paní, ale i milá děcka Jinak co se týče latinského názvu, rozhodně nepochybuji o Tvých znalostech, ale kdyby jsi to býval nechal bez překladu, tak by to bylo teprve opravdu zajímací! Už mi rozumíš? Jinak Plzničku jsem měl po večeři, nyní již jen polehounku Remy Martin Editováno: 13. leden 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 (editace) Tak včera se dílo povedlo a už to zase frčí. To bude tím, že jsem si dal celý den záležet. Dnes to oslavím s JACKEM. A kde máme naši RIBU? Snad ještě někde ne . Nebo už do a jede do Prahy? Uvidíme kdy se ozve kaňour jeden. Editováno: 14. leden 2011, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 (editace) Nazdar kucí, za chvilku vyrážím na víkend, tak si jej taky pěkně užijte a posilujte svá těla nejen dobrým mokem, ale i řádným , víte, že platí: "KDO NESKÁČE NENÍ ČECH" ! Víťo, ty máš asi o zábavu na víkend postaráno, tak jen se z toho neo a hezky si Supíka dej do cajku. Editováno: 14. leden 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 Oslava se nekoná. Auto mě zase s..e. RIBA musí být ale unavená po celonočním když se tady ještě neukázala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 sluuuušný,koukám samá velmi oblíbený smajlík poslední dobou to bych se z toho vo krásný wíkend smetáci a nezapomente na at Vám jí ne někdo jiný ....byt platí pravidlo,kdo orá pole tvé,šetří tvůj pluh :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 Tak to já si ho šetřit nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 Tak to já se budu opět řídit heslem OSLAVUJ,ALE PRACÍ.Přesně jak psal Karel.Nicméně je jasné,že tam nebudu sedět nonstop byť když se jedná o supíka,tak by mi to ani nevadilo. Jestli se stím ale budu dlouho tak mě a půjdu na škopek Tak příjemný víkend chlapáci.Já to za 3 hodiny balím v práci a na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 Fuj, práce! Jen jsem si to přečetl a mám z toho kopřivku a pupínky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 no od tebe jsem ani jinou reakci nečekal Libouku.Ty jak děláš v týdnu víc jak dva dny tak potom ještě týden o tom mluvíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 Jo jo, to jsem celej Já! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 Ahooj, a já už su domaaaa!! A ještě jedno přání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 A koho to zajímá, že jsi doma? Jen počkej, v pondělí ti to zase začne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 Ty aby ses neozval!! , ale tak si to nečti když tě to nezajímá!!! :p :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 To víš že zajímá Martínku! Já jen, že by ti to chybělo kdybych se neozval. A né že dnes manželku o . To se nedělá. Poslední 2 dny se tady nepíše o ničem jiném. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 14. leden 2011 Sdílet Vloženo 14. leden 2011 Kluci tady je to sama .... , to vzdycky louskam kdo jak to myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.