Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak Ríša je na cestách a Karel si zvyšuje životní úroveň ne?Tím neříkám že to jsou důchodci,ale jedni z nejčastěji reagujících lidí tady tak jsem si je s dovolením vybral.Když tak oni mi to potom spočítají.To se z toho o :prc:

Vloženo

Tak Ríša je na cestách a Karel si zvyšuje životní úroveň ne?Tím neříkám že to jsou důchodci,ale jedni z nejčastěji reagujících lidí tady tak jsem si je s dovolením vybral.Když tak oni mi to potom spočítají.To se z toho o :prc:

...no to si piš Víťo!!!!!!!!!!!!:aggressive:lol:smich:

Vloženo

v čem myslíš Kájo? V tom latinskym názvu? Náhodou si to pamatuju.. :) Jinak dnes naposled na hotelu samozřejmě ve společnosti kozlíka lékařského 11° ! A zítra domůůů....... :)

Vloženo (editace)

Martine, to Ti přeju, máš nejen pěknou paní, ale i milá děcka :) Jinak co se týče latinského názvu, rozhodně nepochybuji o Tvých znalostech, ale kdyby jsi to býval nechal bez překladu, tak by to bylo teprve opravdu zajímací! :smich: Už mi rozumíš? ;):D Jinak Plzničku jsem měl po večeři, nyní již jen polehounku Remy Martin kol11

Editováno: , autor: Lanny
Vloženo (editace)

Tak včera se dílo povedlo a už to zase frčí. To bude tím, že jsem si dal celý den záležet. :prc:

Dnes to oslavím s JACKEM.

A kde máme naši RIBU? Snad ještě někde ne :prc: . Nebo už do :prc: a jede do Prahy? Uvidíme kdy se ozve kaňour jeden.

:smich:

Editováno: , autor: žralok
Vloženo (editace)

Nazdar kucí, za chvilku vyrážím na víkend, tak si jej taky pěkně užijte a posilujte svá těla nejen dobrým mokem, ale i řádným :prc: , víte, že platí: "KDO NESKÁČE NENÍ ČECH" ! :smich:

Víťo, ty máš asi o zábavu na víkend postaráno, tak jen se z toho neo :prc: a hezky si Supíka dej do cajku. :gunners3:

Editováno: , autor: Lanny
Vloženo

sluuuušný,koukám samá :prc: velmi oblíbený smajlík poslední dobou :smich: to bych se z toho vo :prc: krásný wíkend smetáci :p a nezapomente na :prc: at Vám jí ne :prc: někdo jiný ....byt platí pravidlo,kdo orá pole tvé,šetří tvůj pluh :smich: :smich:

Vloženo

Tak to já se budu opět řídit heslem OSLAVUJ,ALE PRACÍ.Přesně jak psal Karel.Nicméně je jasné,že tam nebudu sedět nonstop byť když se jedná o supíka,tak by mi to ani nevadilo.

Jestli se stím ale budu :prc: dlouho tak mě :prc: a půjdu na škopek

Tak příjemný víkend chlapáci.Já to za 3 hodiny balím v práci a :prc: na to.

Vloženo

To víš že zajímá Martínku! Já jen, že by ti to chybělo kdybych se neozval. A né že dnes manželku o :prc: . To se nedělá. Poslední 2 dny se tady nepíše o ničem jiném. ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...