Sejis Vloženo 2. Únor 2011 Sdílet Vloženo 2. Únor 2011 dodré ránko vespolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 2. Únor 2011 Sdílet Vloženo 2. Únor 2011 dobre opet mrazive rano.Jardo ty dnesni skrabky stoji fakt za prd.v kramu sem se prodavacky ptal jestli maji skrabku co skrabe.ona na me jak to myslim.doprdele s tou dnesni dobou.co dnes koupim to nestoji za nic a je to nechutne drahy.kazdej chce zbohatnout za rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Únor 2011 Sdílet Vloženo 2. Únor 2011 dobrý podvečer kamarádi. to Lanny: Karle tak to je drastické a nervy drásající jak to tu popisuješ.Brrrrrrrr.Na to radši ikdyž bych taky potřeboval něco dát důle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 2. Únor 2011 Sdílet Vloženo 2. Únor 2011 Také pěkný večer všem! Víťo, tak drastické to je, ale po pár dnech si zvykneš, chce to jen vůli. Ale jinak to je k tomu hubnutí přímo nařizováno, to je prý velmi dobrý stimulant!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 2. Únor 2011 Sdílet Vloženo 2. Únor 2011 Ahoj kucíííííííííííííí. Doteď jsem myslel, že ám . Od teďka se budu stimulovat. Hezký večer přeju všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 2. Únor 2011 Sdílet Vloženo 2. Únor 2011 ... taky Tě zdravím Barde!!!!! No je vidět, že přeci jen jsem o nějakej ten den starší, aLE NIC si z toho nedělej - to snadno doženeš!!! :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 2. Únor 2011 Sdílet Vloženo 2. Únor 2011 tak letosni rok zacal fakt pekne,sem na pracaku,pred 3 tydny nam odesla pracka,tu sem koupil novou a k veceru odesla lednicka.ta uz ma taky za nekolik let odslouzeno.zitra budu muset sehnat jinou.doufam,ze uz nic neodejde.jeste,ze mam nasporeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 2. Únor 2011 Sdílet Vloženo 2. Únor 2011 Láďo to je na infarkt, ale to se vychytá a bude líp !! . KARLE proboha takovou drsnou dietu, to snad neni možny ! Na moje atletický tělo ? To bych asi fakt nezvlád, ale zase si řikám když sem přestal kouřit ( zatim se držim 3,5 roku) . Tak třeba bych mohl zatnout zuby a zkusit to. Mno uvidíme..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 3. Únor 2011 Sdílet Vloženo 3. Únor 2011 Dobré ráno a pěknej den všem! To Peny: Láďo, to tak bývá, že když se něco začne sr.t, tak to nikdy není osamocené, ale neboj, uvidíš že se vše v dobré obrátí! Držím palce a určitě nejsem tady sám. To Martin35: Martine, jseš lepší, já budu mít 3 roky bez kouření 20.května, ale za to po 47letech! Jinak, když jsi dokázal přestat kouřit, tak zvládneš i hubnutí, víš dobře, že to je jen o vůli a tu Ty určitě máš - už jsi to prokázal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 3. Únor 2011 Sdílet Vloženo 3. Únor 2011 Dobré jitro, přeje vnitro ... no a já letím z té ošklivé prahy domu do zimy a sněhu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Únor 2011 Sdílet Vloženo 3. Únor 2011 ..no jak to tady čtu ,to by se z toho ostimuloval /jak píše Ríša/ jé já bych někoho taky chtěl stimulovat a to opakovaně :smich: hezké stimulování a ještě hezčí den uličníci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 3. Únor 2011 Sdílet Vloženo 3. Únor 2011 Já nestimuluju ale Sup simuluje. Zase baterka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Únor 2011 Sdílet Vloženo 3. Únor 2011 Ahojte všeci.Tak dnes u nás 0 stupňů a celkem pěkný den.Svítilo i slunko.Ale je vítr jako prase takže to je klid před bouří já se z toho ostimuluju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 3. Únor 2011 Sdílet Vloženo 3. Únor 2011 Ahoj a pěknej večír, Kájo už na tu pitomou dietu myslím stále častěj, no uvidíme, zrovna su zase s kozlíkem 11°, poslední den na hotelu , a zítra práce jen do 12 hod a pak domůůůů a celý týden mám dovolenou ale takovou pracovní, slíbil sem děckám vymalovat pokojíček, Tak mám zábavu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 3. Únor 2011 Sdílet Vloženo 3. Únor 2011 (editace) Pěknej večer všem, Martine dovču Ti přeji - určitě si ji zaslolužíš a makat při ní pro děcka je určitě radost! Jinak vidíš, to máš pěknou motivaci začít s tou dietou, paní bude určitě štěstím bez sebe a děcka Tě zase budou litovat. Neboj se toho, blbé to je prvních 10 dní a pak už to je v cajku!!! Když k tomu přidáš "stimulant" , vidíš jak nám to krásné slova tady zdomácnělo, tak bude vše úplně O.K. :smich: A propó, snad jeden pokojíček nechceš malovat týden, to jedině, že by jsi stále "stimuloval"! Editováno: 3. Únor 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 Pohodový pátek všem,no a já jsem relativně v klidu,opadl ze mě napnulismus ohledně přípravy výstavy a včerejší vernisáže.která proběhla naprosto super,bohužel nedorazilo i pár pozvaných kamarádů /trochu to zamrzelo,aleco se dá dělat/ Olin napíše článek a tak kdo bude mít chut náladu a čas,tak může vzít prcky a dorazit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 4. Únor 2011 Sdílet Vloženo 4. Únor 2011 Dobré zamračené ráno,podává se káva s koláčky,zmákněte zbytek pátku v poho ať múžete začínající víkend pro stimulovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 5. Únor 2011 Sdílet Vloženo 5. Únor 2011 Dobré ranko kamarádi.Přeju Vám poklidný a teplý víkend.Já za půl hodiny vyrážím do práce.Tak se opatrujte a stimulujte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 5. Únor 2011 Sdílet Vloženo 5. Únor 2011 ahoj , co říkáte "nové škodovce" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 5. Únor 2011 Sdílet Vloženo 5. Únor 2011 Takl jsem po večeři a jdu spinkat. Nějak mě ta příjemná změna počasí unavila. Zítra bych chtěl omýt mazlíka, už ani nevím jakou má barvu . A možná opráším bicykl - benzín zdražil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 5. Únor 2011 Sdílet Vloženo 5. Únor 2011 Jardo taky jdu brzo spat, ráno na 7 hod do práce ale tak ve 12 domaaaa. a pak týden DOV!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 Pánové přeji pěknou stimulační neděli a mrkněte co ty paka v anglii dělaj s yetíkem, závěr je mazec :-D http://www.dailymotion.com/video/xgper9_tg1601-2_auto#from=embed relaxujte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 6. Únor 2011 Sdílet Vloženo 6. Únor 2011 Ahoj, tak dneska sem jel šalinou a.... to se hned tak nevidí..... ale málem by vypadla... :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 .....tak jsem stravil půl víkendu v Brně a na závěr se mi posral alarm a odešel startér u Oplu /no jak se říká Oplem tam ,vlakem zpět/málem to byla pravda.... příjemný pracovní týden,snad bez šílených mrazů a bílejch sraček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Únor 2011 Sdílet Vloženo 7. Únor 2011 Závada na 4 - OPEL Krásný pracovní týden všem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.