vick Vloženo 13. Únor 2011 Sdílet Vloženo 13. Únor 2011 to MarcusV: jj přesně jak napsal PavelSV je to www.detailing.cz Hrabal jsem se v tom několik hodin a je co studovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 13. Únor 2011 Sdílet Vloženo 13. Únor 2011 Tak Vás pánové vítám do Valentýnského dne a pěkně si to dnes užívejte :prc: ! Jinak jsem si to Víťo užíval v Rakousku, i když spíš moje holky. Já jsem vymetal známé a hospody a jinak jsem 2 dny strávil různými vyšetřeními a prohlídkami, takže žádná sabotáž "hospody", ba naopak, myslím, že mám body k plusu!!! I když ta moje odtučňovací dieta mi toho moc nedovolovala, ale i tak jsem trochu hřešil. A co Ty Martine, už jsi ji taky nasadil? Jinak i já ale musím konstatovat, že účast tady byla docela mizerná, ale přeci jen ke konci týdne se to zlepšilo Kucí, jsem docela utahanej, cesta nebyla nic moc a tak přeji těm co jsou ještě vzhůru dobrou noc a ostatním pěkný nový týden a jak jsem v úvodů uvedl, všichni si ten dnešek užijte, pořád lepší svátek jak MDŽ, i když já tyhle implantované svátky moc nemusím, ale tohle je alespoň o tom co máme nejraději!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 14. Únor 2011 Sdílet Vloženo 14. Únor 2011 stavat a makat!dnesni den si uzijte,u nas ve vesnicce se bude taky slavit,sousedum se dnes narodi dvojcata 8:00 hodin,zacnete tyden opatrne,venku jsou mlhy a spousta nesoudnych ridicu,nevazi si zdravy a jezdi jako v lete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 14. Únor 2011 Sdílet Vloženo 14. Únor 2011 Díky za ten odkaz kluci, lidi na tom fóru jsou fakt "blázni" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 14. Únor 2011 Sdílet Vloženo 14. Únor 2011 Valentýn .. masakr ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 14. Únor 2011 Sdílet Vloženo 14. Únor 2011 pěkný začátek týdne všem.Mi dnes začal víkend a oslavil jsem ho tím,že jsem ulehl.Zas nějaká cholera či co.Už mi z toho jebe.Čekám na jaro jak na smilování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 14. Únor 2011 Sdílet Vloženo 14. Únor 2011 Ahojky všem, tak jak STIMULUJETE ???? :prc: ??? Víťo, asi máloš stimuluješ, jinak to není možné, víš, že je nejlepší se vypotit na cizím těle, nee ? Koukej s tím něco udělat, když Ti dnes začal víkend!!!! Jinak jsi nenapsal jak jsi dopadl s tím termostatem? Měj se fajn a ať Tě to moc neschvátí, resp. ať to vystimuluješ!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Zdar Kájo.Tak to už jsem někdy slyšel že nejlepší je se vypotit na cizím těle a v minulosti jsem si to i ověřil nicméně teď na to nemám ani pomyšlení. Co se týče termostatu tak zatím je oprava odložena, protože vzhledem k náročnosti opravy a nynějšímu počasí je to pasé.Musím počkat až bude mít kolega čas.Já pro sichr vyměnil teplotní čidlo,ale bez úspěchu takže výměna termoše je nevyhnutelná.Jen ať už je venku líp no. Jinak všem pěkný den pardi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Zdravím, já taky čekám na vhodný den volna pro výměnu plováku v nádrži :-) ale pořád se , doma není námitek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Víťo, neboj bude líp! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Ahoj dnes jsem byl u zubařky a trhala mi poslední zub a málem sem se u toho posral i sestra mi držela hlavu a ten zmetek nešel ven umrtvení stálo za hovno cítíl jsem úplně vše asi špatné umrtvení až doma jsem slintal jak doga .Dám si asi slivovici a půjdu raději spát prášky moc nemusím . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Tak zase už máš pro příště pokoj, když byl poslední co? Já jich ještě pár mám a když začnou bolet tak to stojí za to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Ahoj bando, tak jdu taky pozdravit poloprázdnou hospodu. Chtělo by to pomalu přemýšlet a připravit nějaká plán na aspoň dvoudenní sraz superbů. Za chvíli tu máme jaro. Sice bude 28.5.2011 Škodahome, ale víme jak to je. V Praze bych sraz na dva dny fakt neviděl. Víc jak deset aut + nějaká drahá polovička (stimulační prostředek) stejně nebude (známe to), ale i tak byla na posledním srazu prča a sraz se vydařil. Co vy na to? Kdo se letos ujme organizace? Loni touhle dobou, už se plánoval sraz na Moravě ve sklípku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan007 Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Nebyl to poslední zub v tlamě ale poslední v řadě akorát nevím jestli to byla stolička a nebo zub moudrosti zatím mám kromě toho všechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Ještě že jsi to vysvětlil, vypadalo to na totálku tlamy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Cítím s tebou, taky jsem teď u zubaře pečený vařený. Sraz je fajn myšlenka, rád bych vás letos někde potkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Ahoj klucíííí, nebojte, žiju tedy jsem -> pěkný pozdrav všem !!! :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 ahoj Pavle,tebe uz sem nevidel pekne dlouho.Jo sraz loni na morave byl hoodne vydarenej.Letos by to chtelo na jare zase se pekne odreagovat.Rad bych se toho ujal,ale s dostavbou bydleni cas mit nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 až 28.5. budou Chabry?Tak to si hned musím zabukovat dovču pokud nemám volno.Láďo nezoufej dostaneš ještě příležitost na uspořádání srazu Šumava byla super.Loni Morava taky good. Ríšo good idea. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Ahojky Pavle, taky Tě musím pozdravit, ale že jsi si dal na čas, už jsem myslel, že jsi přesedlal, či co!? Jinak Riba - Ríša má pravdu, ale jde o to kdo se toho ujme a kde to bude, tu Prahu nevidím taky dobře. Určitě společnejma silama na něco přijdeme a vymyslíme, k tomu nám dopomáhej Pán Bůh! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 15. Únor 2011 Sdílet Vloženo 15. Únor 2011 Víťo, tak je jen potřeba dát hlavy dohromady a něco opět pěkného a fajného vymyslet!?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 16. Únor 2011 Sdílet Vloženo 16. Únor 2011 (editace) Vím,že se vám na šumavě líbylo a ty co tenkrát nepřijeli,že se jim to zdálo daleko,se můžou podívat na fotky o co přišli.myslím si i Víťa kterej jel 500km nelitoval.Nerad bych nedostatkem času přípravu odflák.Určitě až budu mít hotovo,tak zase vás pozvu aby ste se vyvětrali na šumavským vzduchu. Editováno: 16. Únor 2011, autor: Peny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 16. Únor 2011 Sdílet Vloženo 16. Únor 2011 Kájo počkáme ještě chvilku jestli náhodou někdo nebude mít tip na nějaký výlet do končin kde jsme ještě nebyli a pokud ne tak hold najedu na nějaké stránky na jížní moravě a něco pořešíme. Jisté je že je nejdříve asi nejdůležitější určit termín.Podle toho se bude poptávat ubytování a následně i zájem lidí. Ale samozřejmě pokud dá vyloženě někdo nějaký nápad kde by to šlo tak není problém. Co se týče Penyho tak mu musím dát zapravdu.Vzdálenost mi absolutně nevadila a ta krajina tam jedna báseň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 16. Únor 2011 Sdílet Vloženo 16. Únor 2011 Tak hola, kucííí, kde k sakru všichni jste ? To je návštěva jak u "kulatý báby", to Vám někdo do toho pití naflusal??? Víťo, máš pravdu, uvidíme zda budou nějaké ohlasy, myslím, že by se to mělo zvládnout. Pánové, sem s nápady kde by jste si chtěli zopáknout ať již Šumavěnku, či Moravěnku a hlavně také návrhy na termín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 16. Únor 2011 Sdílet Vloženo 16. Únor 2011 Ahoj pánové, nějak nestíhám. A že by mi nechutnalo, tak to nehrozí. Prostě není moc času. Já bych sráz viděl tak jako loni, kolem poloviny května. Když na to ale koukám, bude asi dřina těch mnou odhadovaných deset aut sehnat. Zatím je nás pět co projevili zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.