žralok Vloženo 1. Květen 2011 Sdílet Vloženo 1. Květen 2011 KUK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 ...koukám veselo při pondělku,to je dobře,doufám,že všechny čarodějnice jsou už jenom kouř lolhlavně ty Vaše,ty moje jsou snad nehořlavé,tok co rok se mi to nepodaří ....no vlastně se ani nesnažím,při pomyšlení,že jedna je za 18 a druhá bez 2 za 20 ,tak je to plýtvání silami :smich:...pohodový a úspěšný týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 AHOJ VŠEM, Jiříku sranda musí bejt i kdyby na chleba nebylo. Jinak s tím pálením čarodějnic se s Tebou musím plně stotožnit, skutečně je to mrhání energie, Ty jsou absolutně nezničitelné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Ať počítám jak počítám tak mi to nevychází! Jedna za 18 a druhá bez 2 za dvacet? 18-2=20 ???? Něco mi tady nehraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Tak to zadej do Googlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Kam? Do čeho? Ty vole co je za rok! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 jojo Kalrlos,jsou za čas všechny stejné,to si moc nepomůžeme,ale stejně jak blbneme ohledně těch vertikálních čárek co Karle :smich: Libore,ty kluku pitomá asi tě naučím počítat s tím počítej :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Jiří, svatá pravda, ale v mém věku se už nebudu předělávat na "hóši", ono je to možná ještě horší, holt jsme otroci svého chtíče, ale zaplať PB, že aspoň ještě to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Pěkný den hošové a úspěšný začátek týdne.Tak objednáno.Zabukoval jsem všech 10 dvojlůžek stím že jsem ji napsal,že kdyby nás přijelo ještě více tak to není vůbec problém.Neozval se mi totiž ani Pulper ani Ace Ventura byť říkali že tu nahlédnou.Takže nechávám ještě otevřená vrátka.To jen pro Vaší informaci. Teď uvidíme co mi ta paní odepíše.Mělo by to být během dneška nejpozději zítřka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Ahoj bando, tady je po ránu veselo. U mě byly čarodějnice trochu náročnější, spojené se sobotní zábavou v sokolovně. Celou neděli jsem se s toho dostával. Teď mi navíc hrozí, že budu muset na otočku do Ostravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Víťo díky a super spolupráce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 to já děkuju.Kdybys to nerozhýbal tak z toho sejde. Jinak počasí je objednané a pokud přijedou všichni co se napsali(a třeba i někdo navíc) tak to bude pohodovka.Ke konci týdne tu hodíme podrobnosti jako trasu atd. abychom se mohli popřípadě potkávat po cestě tam(no já tak maximálně s Martinem ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Ahoj bando, tady je po ránu veselo. U mě byly čarodějnice trochu náročnější, spojené se sobotní zábavou v sokolovně. Celou neděli jsem se s toho dostával. Teď mi navíc hrozí, že budu muset na otočku do Ostravy. ...táák koukám, že jste tu spolupráci s Víťou vzali nějak z gruntu Jinak holt, když jsi to pálení vzal tak poctivě, tak jsi musel trpět, nic není zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 2. Květen 2011 Sdílet Vloženo 2. Květen 2011 Nakonec to dobře dopadlo a nikam jsem nemusel. Tak dobrou a ať nám to do víkendu utíká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 (editace) Pokud možno pěknej zamračenej úterek, přeji všem. Koukám, že jsme se všichni pomalu z hospody přesunuli do sekce Vranov 2011, což určitě není špatně, ale naši hospůdku taky nesmíme nechat skomírat. Tak se všichni pěkně opatrujte! Editováno: 3. Květen 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 ...zdar,při pohledu z okna počasí nix mox slovy klasika,,,chčije a chčije hokej včera gůt,vypadají hoši,že i letos při troše štěstí by se mohl urodit nějaká medajle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 venku je hnusne a ja sem uz zase druhy den doma a zitra asi budu taky.letos to s praci nevypada vubec dobre.zrovna kdyz budujem bydleni.hm holt to pujde pomaleji,kdyz bude min penez.opatrujte se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 Ahoj bando, to je hnus velebnosti co se venku děje. Zima jak v ruským filmu a k tomu ten déšť. Doufám, že se to do srazu vyblbne a budeme mít nádherně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 a u nás i sněžilo.No to mě málem mrdlo jak jsem to viděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 A taky ta produktivita v práci... Kdybych mohl, lehnu pod stůl a spím . Jinak pěkný, trošku studený jarní večer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 3. Květen 2011 Sdílet Vloženo 3. Květen 2011 (editace) U nás sice nesněžilo, ale od rána tak kolem 5° a to k tomu prý kolem 17 hod. vypnuli na dvě hoďky proud a tudíž nešel ani kotel, no hrůza, tak jsem hned jak jsem přijel spěchal dát kotel na maximum, je pořád pěkná kosa! Ale prý od konce týdne velmi znatelné oteplení, tak nám to snad s tím Vranovem vyjde a kdyby náhodou, tak dodáme teplo orálně Editováno: 3. Květen 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 Kájo jak jsi psal v sekci Vranov tak co jsi měl na mysli těmi dortíčky ze sev.Moravy? Jediný kdo je odsud jsem já a já opravdu nemám na to abych něco takového upekl.Pokud bys ale o to stál a raději riskoval projížďku rychlou zdravotní místo projížďky supem tak ok něco můžu dát dohromady Jinak o pečení psala Petra od Penyho a ta je ze Šumavy Pěkný den hošové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 No teda Kájo !!!!! Jakej Přerov ????? Rodné město Prostějov !!!! Samotný střed Hané ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 4. Květen 2011 Sdílet Vloženo 4. Květen 2011 Milý Martine, přijmi prosím moji co nejupřímnější omluvu, ode dneška si budu pamatovat střed Hané a žádný sever, to víš, starej dědek to má popletené! Jdu na hokej, tak zatím se mějte všichni fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Květen 2011 Sdílet Vloženo 5. Květen 2011 ...ano,máte pravdu,konec ........mohu to smazat,stačí říci..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.