Srpen 24, 201114 r Díky fšem! Ale panáka nedostanete! rybicko kusava, ja uz to davno viem , preto som si dnes urobil svoje 41 narodeniny a aj som si dovolil naliat za vsetkych. Uf to bola makacka, ale jedna flasa JIM BEAM sa zvysila. Takze ak sa dozijem Vranova, tak sa s Vami samozrejme podelim . ( no na 99.9999 percent by som sa mal dozit )
Srpen 25, 201114 r Wilo, též mé upřímné gratulace, přání všeho nej,nej, aby se Ti vše splnilo a hlavně obligátně hodně zdravíčka Jinak pěkné pozdravení všem, kteří přečkali to strašné včerejší vedro při fotbale a vůbec.......
Srpen 25, 201114 r Samozřejmě i já se k přání všeho nejlepšího rád přidávám Vilo. Ten srpen je fakt narozeninama narvanej. Jinak všem přeju krásný letní den, užívejte, dokud to jde.
Srpen 26, 201114 r kamarádi vrátil sem se po týdnu z dánska a nestačím to tu pročítat. Všem oslavencům dodatečně přeji vše neeeeeeeej, jinak tam bylo příjemných 20°c a po návratu domů sem si dal dvě orosený plzně.
Srpen 27, 201114 r dakujem chlapi, dnes idem na svadbu, brat sa zeni. Ísc do Tatier na turu a zjebac še z palenki, to je slovenske! Ale ísc do Tatier na turu a zjebac še zo skali, to je take česke.
Srpen 29, 201114 r Pěkné pozdravení všem při pondělku Koukám, že přes víkend bylo v hospodě vymeteno a co Wilo, jak jsi pochodil na svatbě, už je po ní???? Já jsem na východě před mnoha lety zažil svatbu, která trvala skoro týden!? Pánové, tak se nám blíží VRANOV - UŽ ABY TADY BYL! A Víťa upozorňuje ty, co se ještě nepřihlásili na poslední možnosti společné objednávky! Počasí je opět za přispění "HEXE" objednáno, tak neváhejte ti, kteří ještě nejste přihlášení!!!
Srpen 29, 201114 r Správně chlape! Slušný člověk chodí domů za světla. Jen nevím jestli to pasuje na Tebe!
Srpen 31, 201114 r POŘÁDNÁ HOSPODA U BAZALŮ OBJEDNÁNA! Na vědomost se dává, že na náš Vranovský sraz 17.září t.r. na oběd, je zamluvena vyzkoušená hospoda U BAZALŮ v Lechovicích. Upraveno Srpen 31, 201114 r od Lanny
Srpen 31, 201114 r Správně chlape! Slušný člověk chodí domů za světla. Jen nevím jestli to pasuje na Tebe! tak tak, radsej skoro rano, ako neskoro vecer. BTW: Po smrti Amy Winehouse zasiahla hudobný svet ďalšia smutná správa. Dnes ráno bol vo svojom byte na Pereši nájdený živý Braňo Mojsej. Okolnosti sú zatiaľ neznáme
Září 2, 201113 r Vilo to bejvávalo. Zdravím při pátku bando a přeju hezký víkend. Kdyby bylo takové počasí za čtrnáct dní, vůbec bych se nezlobil. Upraveno Září 2, 201113 r od riba
Září 2, 201113 r Ano makka Rybicko suhlasim s tebou, ale co bolo to bolo. Upraveno Září 2, 201113 r od Laam
Září 3, 201113 r Bezdomovec v USA sedí na ulici a natiera si na chleba hovno. Stretne ho Obama a vraví mu: - Preboha, to ako môžeš toto jesť? Veď nie sme krajina, ktorá by bola na tom tak zle. Pozri, tu máš 500 dolárov a choď sa najesť do nejakej dobrej reštaurácie. Bezdomovec v Rusku sedí na ulici a natiera si tiež na chleba hovno. Stretne ho Putin a vraví mu: - Preboha, to snáď nie sme na tom tak zle! Pozri, tu máš 100 stravných lístkov, to ti vystačí aj na celý mesiac. Chod a dobre sa najedz! Bezdomovec na Slovensku sedí na ulici a natiera si rovnako hovno na chleba. Stretne ho Gašparovič, chvíľu na neho pozerá a vraví: - Ale no! Nie tak nahrubo! Aj zajtra je deň!
Září 4, 201113 r ....asi je ještě brzo na hospodu, ale já musím přesto vyseknout velkou poklonu ACE VENTUROVI ! Járo, jsi skutečně jednička a smekám ! Snad už si i dáváš, ať už orosené pivíčko, nebo řádně vychlazené vínko, zasloužíš si to!!! Vřelé díky!
Září 5, 201113 r Koukám, hospoda vymetená, venku počasí že by psa nevyhnal. No nic bando, opatrujte se. Karle, přeju ti, ať dáte supíka s Jardou dohromady. Elektrika je svinstvo.
Září 5, 201113 r Ahooj, tak tady ještě nechčije , ale už se zatáhlo a asi to brzo přijde, hlavně ať se vyčasí na sraz !!
Září 5, 201113 r čus tak tady snad přestalo už pršet Trutnov Upraveno Září 5, 201113 r od Moravecmilan21
Září 5, 201113 r Lanny: Karle diky a máš pravdu. Pivečko jsem si dal a pěkně zasyčelo Peny: no ráno u nás nádherně a odpoledne jsem kličkoval mezi kalužemi v pantoflích...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.