Peny Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 martine,jen na rychlo sem to prohlid myslel sem,ze si to byl ty.nu tak zralok pri nakupechnsmiruje panicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 (editace) To Vick :On by mě napsal to saméé Editováno: 20. Listopad 2011, autor: stankra6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 20. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2011 Vy jste ale volové! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 Pěkný počátek pr. týdne Vám všem! Konečně se ozval i Ládík s Víťou, kteří měli poměrně dlouhou prodlevu, ale u Ládi to je i pochopitelné s jeho starostmi o zabezpečení hnízdečka pro rozrůstající rodinku! Všichni se mějte fajn a opatrujte se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 Pěkný a pohodový začátek prac.týdne kamarádi.Opatrujte se všichni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 Přiběhne zajíc k rybníku,napije se,vyhoní si a zařve ,,Chlast a děvky to je moje,, Pěkný týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 (editace) Máš pravdu, viděl jsem tě tam ale ještě jsi zapomněl napsat, že jsi se koupal a já tě stihl vyfotit než jsi se přede mnou ponořil. Editováno: 21. Listopad 2011, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 A já jsem si říkal kdo to tam okolo mě pořád krouží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 Jo jo, máš pravdu. Pak jsem obdivoval jakým autem jsi přijel. Ale nastupování do něj ti ještě moc nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 Zdravím .. pánové, raději bych zpět k tomu volejbalu, děkuji .... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 Nemocnica v Poprade. Pôrodnica.Všetky pacientky čierne, až na jednu bielu a komplet biely personál. Biela mamička telefonuje s manželom, kde požičajú na kočík, kto by mal detskú postieľku, či už bol požičať manžel vaničku u známych. Povzbudzuje manžela, že ak ho nevyrazia z práce, na plienky a mlieko im to ako tak vyjde, ak nebudú platiť celý nájom bytu. Vedľa prišla návšteva ebenovej rodičke. Zavinšovali jej k pekným 17tinám a štvrtému dieťaťu. Na stolík je dali nový mobil, fľašku borovičky-koniferky, dva kartóny cigariet. Otvorili papierové tácky s grilovaným kurčaťom. pojedli popili, vypili borovičku. Pri odchode návštevy mamička požiadala, že či by nemali ešte jednu fľašku. Pravdaže, vytiahli ďašiu nenačatú a ešte pridali depilátor a dáku kozmetiku. Biela mamička smutne pozerá na tú hodovačku a keď osameli spýta sa susedy : "Teda Vy sa máte. A to ským bankujete?" "dyk, ta zo sociálnu poisťovňu, calá rodina, calý valal...." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 Johane, moc se nesměj. Tebe jsem tam viděl taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 Žraloku málem jsem se zachc....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 Tentokrát něco slušnýho nazval bych to: miláček z DDR se vrací.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 21. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2011 Kazíš nám tady debatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor603 Vloženo 22. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 (editace) Nazdar vy jeste sipte? Martas tak ten Wartas luxus budu o nem uvazovat, jak se vsichni mate? Editováno: 22. Listopad 2011, autor: Castor603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 My tu jsem pořád ale ty na to prdíš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Castor603 Vloženo 22. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 No jak si moc prace a malo casu, vetsinou to prectu, ale reagovat nestiham Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 22. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 nápodobně... Pokud bude sraz v květnu tak se budu modlit aby to vyšlo a zase Vás všechny viděl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 22. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 Ahoj,Kubo...hlavně aby si mohl přespat a mohli jsme dát nějaký to pifo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 22. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 Jak říkám, čím dřív budu vědět kdy to bude, tím to bude lepší:-) jasně dáme pivo, comming home už jsme viděli :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 22. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 Koupíme pivo a já budu narážet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 22. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 A já vezmu Rum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 22. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 dobrý tak ty narážej pivo a já si nechám ty baby:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.