Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdarec,

dodatečně musím pochválit besídku, které jsem se bohužel účastnil jen krátce, ale stálo to za to. Je vidět, že Pražáci mají své lokály vyzkoušené :kol-47: Koukám, že o Martina je postaráno s maximální péčí. Snad si nepřešel z pálenky na mlíko? :kol-28: Jinak včera večer jsem zaparkoval Supa u kolejí a když jdu dnes v poledne kolem, už vidím rýhu přes zadní nárazník.. Lidi jsou hovada :kol-32: Tentokrát jsem do nového týdne opravdu vstoupil zadkem napřed.

Vloženo (editace)

Tak to pěkně naštve a pokazí start do nového týdne! Jsou to skutečně lidská hovada! :kol-29:

Jinak Martinovi by jsme mohli závidět tu zubařku, ale na štěstí mne zásobuje kvantem pěkných obrázků, tak bych snad zvládl i tu zubařku, jak jinak zubaře nemusím! :smich:kol11:gunners3:

P.S. Marku, kde to bylo? Tady v Praze?

Editováno: , autor: Lanny
Vloženo

V Plzni, s parkováním je to tu na pikaču, kolej mám u centra.. poprvé jsem jel svým autem a hned mám památku. A nejvíc mě štve, že ten nárazník byl předtím netknutý.

Vloženo

Zdravím a děkuji všem účastníkům akce ... kluci pěkná předvánoční besidka :-)

Btw také jsem utrpěl šrám na předním nárazníku díky krásně modré Avii :-(

Lovu vloček zdar a náledí nazdar :-)

Vloženo (editace)

No vidíte "SUPÍ BANDO" jak Vám to jde pěkně k duhu! :smich: A hned je hospoda veselejší :kol-99:

Ríšo, Ty teda umíš potěšit, ještě mu dej předplatné na to Tvé hlídané parkoviště a hlavně mu připojisti "navi"! :doh

Editováno: , autor: Lanny
Vloženo

Čest bando, odlet domů už mám za pár, tak si dám jen čajík a pomažu.. Richarde, placené parkoviště jsem zvažoval, ale protože vevnitř nemám nic přitažlivého, zavrhnul jsem to. Za týden bych se nedoplatil a ani placené parkoviště by mě od případného šrámu asi neuchránilo. I když je tam menší provoz. Nejvíc mě dostalo, když mi fílek s Octávou vysvětloval, jak tam stojím blbě, že jemu to tolik nečumí :kol-44: Pěkný den pánové a nepolevujem ve cvičení. Ve zdravém těle, zdravý duch! :kol-28:

Vloženo (editace)

Marku z toho si nic nedělej. Ten s tou Octávkou byl asi starší pán a záviděl, že ti čumí. :kol-147:

Jinak zdravím při čtvrtku. Ještě přežít zítřek a je tu zase víkend. Tak se držte. :kol-48:

Editováno: , autor: riba
Vloženo

....no nemyslel jsi pána tak kolem 55, že nee? :kol-46: Ríšo, nezapomínej, že někdy i mladejm "nečumí", ale takhle Marka přivádět do rozpaků? No nevím, nevím, aby si potom o nás nemyslel, že neumíme nic jiného než jen "stimulovat" :prc::smich:

Vloženo

...máš pravdu Marku a zvláště při pátku je třeba "stimulace", tak si užívej! :prc::palec2::smich:

A vůbec, všichni si užívejte! Víte, že prý nejvíce pomůžeme svým polovičkám tím, že na poslední advenní víkend vypadneme z domu a kam jinam než do příjemné oblíbené hospůdky! :kol-99::kol-35:

Vloženo

Pěkná navi Martine....asi si jí také pořídím :D

Jinak já se jedu někam zbořit...nějaké nápady kdo by si dal se mnou ?

tak to by som si dal povedat. Uz aby bola jar :)

Vloženo

jen tak na rychlo sem nakouk,jdu na chvilku zkusit usnout,vyrazim o pulnoci za stuttgart,rano v osm musim slozit.bude to bezesna noc.mejte se zvladnete ten posledni pracovni tyden.

Vloženo

Zdarec karolec, konečně doma, tak zdravím. Musím najít nějakou lahvinku, abych Stankrovi tolik nezáviděl :-D a hlavně nemůžu se před stimulací zbořit, to by nebyla pak asi ani simulace a možná bych se z toho ani nevylízal :-D

Přeji bando poklidný předvánoční pracovní týden.

Vloženo

Prečo si taky zamraceny?

- ty to nevies? Gejza umrel...

- co si!!!! ako???

- ta - prisiel domov, ligol, lahol na gauc, zafajcil si, gauc sa chytil...

- zhorel???!!!

... - ne, ne... stihol cez okno vyskocit...

- sa dolamal, zabil sa ked spadol??!!!

- ne, ne... predtym, nez skocil, stihol zavolat hasicov a oni prisli a

roztiahli plachtu...

- a???!!!

- jak skocil, ta ho nazad odrazilo a naspat do jeho okna...

- no do prcic! taze predsa len zhorel???!!!!!

- ale ne, ne... chytil sa ramu a skocil zasa dole...

- ci pana! ta sa dolamal, ked s nim dole jeblo???!!!!

- ne, nedolamal... sak tam poziarnici stali s plachtou, on spadol na

plachtu, odrazilo ho na cestu...

- to ho auto dajake preslo????!!!!!

- nee... nic ho nepreslo - isiel akurat kamion a on sa od jeho plachty

odrazil naspat ku sebe do okna...

- DO PI..!!!! JAK UMREL?????????!!!!!!!

- ta... zastrelili ho... uz nasral kazdeho....****

Vloženo

Ahojky, musím potvrdit, i když s jednou výhradou, ta první várka během večeře byla opravdu excelentní, ale když jsem si jej před zavíračkou dal já, už bylo vidět, že kuchař je buď "znaven" a nebo ospalej, ale i tak to šlo! :kol-47:

Jinak koukám, že nám jde pomalu víc o "dobré žrádlo", než o dobrou pijatiku a "smysluplnej pokec"", ale to bude tím předvánočním shonem, už mne to taky zasáhlo a nevím co dřív! :worthy:help::gunners3:

Vloženo

Zdravím Supí letku, a když se ohlídnu za besídkou..s tím kolenem jsem to asi prokaučoval :doh

Karle máš úplnou pravdu, já musím nakupovat přes net, protože jinak by mě z toho jeblo :w00t1: Takže prosím něco ostřejšího, třeba vaječňák, když máme ty Vánoce :smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...