MarcusV Vloženo 12. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2011 Zdarec, dodatečně musím pochválit besídku, které jsem se bohužel účastnil jen krátce, ale stálo to za to. Je vidět, že Pražáci mají své lokály vyzkoušené Koukám, že o Martina je postaráno s maximální péčí. Snad si nepřešel z pálenky na mlíko? Jinak včera večer jsem zaparkoval Supa u kolejí a když jdu dnes v poledne kolem, už vidím rýhu přes zadní nárazník.. Lidi jsou hovada Tentokrát jsem do nového týdne opravdu vstoupil zadkem napřed. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 13. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2011 (editace) Tak to pěkně naštve a pokazí start do nového týdne! Jsou to skutečně lidská hovada! Jinak Martinovi by jsme mohli závidět tu zubařku, ale na štěstí mne zásobuje kvantem pěkných obrázků, tak bych snad zvládl i tu zubařku, jak jinak zubaře nemusím! P.S. Marku, kde to bylo? Tady v Praze? Editováno: 13. Prosinec 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 13. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2011 V Plzni, s parkováním je to tu na pikaču, kolej mám u centra.. poprvé jsem jel svým autem a hned mám památku. A nejvíc mě štve, že ten nárazník byl předtím netknutý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 13. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2011 Zdravím a děkuji všem účastníkům akce ... kluci pěkná předvánoční besidka :-) Btw také jsem utrpěl šrám na předním nárazníku díky krásně modré Avii :-( Lovu vloček zdar a náledí nazdar :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 13. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2011 Ahoj bando. Marku, máš si to dát na hlídané parkoviště. To je jistota. Mám čerstvou zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 14. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2011 (editace) No vidíte "SUPÍ BANDO" jak Vám to jde pěkně k duhu! A hned je hospoda veselejší Ríšo, Ty teda umíš potěšit, ještě mu dej předplatné na to Tvé hlídané parkoviště a hlavně mu připojisti "navi"! Editováno: 14. Prosinec 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 14. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2011 Jen tak cvičně .. zdar! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 14. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2011 Nazdár Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 15. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2011 Je pěkné, když se alespoň procvičujeme, jen tak dál a houšť! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 15. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2011 Čest bando, odlet domů už mám za pár, tak si dám jen čajík a pomažu.. Richarde, placené parkoviště jsem zvažoval, ale protože vevnitř nemám nic přitažlivého, zavrhnul jsem to. Za týden bych se nedoplatil a ani placené parkoviště by mě od případného šrámu asi neuchránilo. I když je tam menší provoz. Nejvíc mě dostalo, když mi fílek s Octávou vysvětloval, jak tam stojím blbě, že jemu to tolik nečumí Pěkný den pánové a nepolevujem ve cvičení. Ve zdravém těle, zdravý duch! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riba Vloženo 15. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2011 (editace) Marku z toho si nic nedělej. Ten s tou Octávkou byl asi starší pán a záviděl, že ti čumí. Jinak zdravím při čtvrtku. Ještě přežít zítřek a je tu zase víkend. Tak se držte. Editováno: 15. Prosinec 2011, autor: riba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 15. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2011 ....no nemyslel jsi pána tak kolem 55, že nee? Ríšo, nezapomínej, že někdy i mladejm "nečumí", ale takhle Marka přivádět do rozpaků? No nevím, nevím, aby si potom o nás nemyslel, že neumíme nic jiného než jen "stimulovat" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 Já mám anténku vždy nahoru Rišo, co Tebe nenapadne Ale pořád lepší stimulace, než simulace, že.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 16. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 ...máš pravdu Marku a zvláště při pátku je třeba "stimulace", tak si užívej! A vůbec, všichni si užívejte! Víte, že prý nejvíce pomůžeme svým polovičkám tím, že na poslední advenní víkend vypadneme z domu a kam jinam než do příjemné oblíbené hospůdky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 17. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2011 Ahoooj, už taky máte tu novou moderní navigačku ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 17. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2011 Pěkná navi Martine....asi si jí také pořídím Jinak já se jedu někam zbořit...nějaké nápady kdo by si dal se mnou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 Pěkná navi Martine....asi si jí také pořídím Jinak já se jedu někam zbořit...nějaké nápady kdo by si dal se mnou ? tak to by som si dal povedat. Uz aby bola jar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 jen tak na rychlo sem nakouk,jdu na chvilku zkusit usnout,vyrazim o pulnoci za stuttgart,rano v osm musim slozit.bude to bezesna noc.mejte se zvladnete ten posledni pracovni tyden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 Zdarec karolec, konečně doma, tak zdravím. Musím najít nějakou lahvinku, abych Stankrovi tolik nezáviděl :-D a hlavně nemůžu se před stimulací zbořit, to by nebyla pak asi ani simulace a možná bych se z toho ani nevylízal :-D Přeji bando poklidný předvánoční pracovní týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 Prečo si taky zamraceny? - ty to nevies? Gejza umrel... - co si!!!! ako??? - ta - prisiel domov, ligol, lahol na gauc, zafajcil si, gauc sa chytil... - zhorel???!!! ... - ne, ne... stihol cez okno vyskocit... - sa dolamal, zabil sa ked spadol??!!! - ne, ne... predtym, nez skocil, stihol zavolat hasicov a oni prisli a roztiahli plachtu... - a???!!! - jak skocil, ta ho nazad odrazilo a naspat do jeho okna... - no do prcic! taze predsa len zhorel???!!!!! - ale ne, ne... chytil sa ramu a skocil zasa dole... - ci pana! ta sa dolamal, ked s nim dole jeblo???!!!! - ne, nedolamal... sak tam poziarnici stali s plachtou, on spadol na plachtu, odrazilo ho na cestu... - to ho auto dajake preslo????!!!!! - nee... nic ho nepreslo - isiel akurat kamion a on sa od jeho plachty odrazil naspat ku sebe do okna... - DO PI..!!!! JAK UMREL?????????!!!!!!! - ta... zastrelili ho... uz nasral kazdeho....**** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 vilo už si mi tu chyběl...měl jsem o tebe strach. Taky už se moc těším na Jarní srázek,na pivo,kamarády a samozřejmě u Bazalů na koleno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 19. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2011 Zdarec ... kluci koleno bylo i v praze a podle Karla bylo exklusivní! :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 20. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2011 Ahojky, musím potvrdit, i když s jednou výhradou, ta první várka během večeře byla opravdu excelentní, ale když jsem si jej před zavíračkou dal já, už bylo vidět, že kuchař je buď "znaven" a nebo ospalej, ale i tak to šlo! Jinak koukám, že nám jde pomalu víc o "dobré žrádlo", než o dobrou pijatiku a "smysluplnej pokec"", ale to bude tím předvánočním shonem, už mne to taky zasáhlo a nevím co dřív! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 20. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2011 (editace) Velká omluva, ale já za to nemůžu, od těch změn si to dělá co chce, zase se mi to objevilo 2X Editováno: 20. Prosinec 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 20. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2011 Zdravím Supí letku, a když se ohlídnu za besídkou..s tím kolenem jsem to asi prokaučoval Karle máš úplnou pravdu, já musím nakupovat přes net, protože jinak by mě z toho jeblo Takže prosím něco ostřejšího, třeba vaječňák, když máme ty Vánoce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.