žralok Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 Tak jsem trochu popřesouval témata v motorech. Snad to bude přehlednější. Kdyby jste měli nějaké návrhy tak mi pošlete SZ. Když nebudu línej tak se zase o něco pokusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 Libore dobrý nápad,ale nebuď líný a dej tam ještě motor 2.0TDi ať je to vše jak má být.Kujíííííííííííííííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 Na ten jsem zapoměl. Ale pracuje se na tom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 Dobrý nápad, ještě tam chybí 2.0 benzín, ale na ten se tu neptal snad nikdo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 Sup 2.0 je jenom benzín. Víťa se jen spletl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Únor 2012 Sdílet Vloženo 28. Únor 2012 jj 2.0 TDi je asi je oktávka co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Tak jsem z toho jelen. V DP jsem našel, že na Supa I je motor 2.0 benzín. A v těch dotazech spousta lidí píše TDI. Tak jak to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 (editace) Tak sundej parohy a věz, že od počátku výroby Supa byly do něj montovány zastaralé benzínové 2.0 / 85 kW, které byly nahrazeny 1.8,a jinak benzín 2.8 . V dieslech byly oblíbené 1.9 TDI /96kW a 1.9TDI / 74kW, které byly v r. 2005 nahrazeny právě 2.0TDI / 103kW a 1.9TDI / 85kW, které měly už "čuránkové filtry pevných částik", aby vyhověly zpřísněným normám. Myslím, že ten motor 2.0 TDI / 103kW má právě passport5. O našich oblíbených 2.5TDI/114 a 120kW to je jasné. Snad jsem nic nepopletl a alespoň trochu Ti napomohl v Tvé záslužné práci! Máme malou sobotu a tak hurá k víkendu, mějte se všichni fajn! Editováno: 29. Únor 2012, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Děkuji za vysvětlení. Aha a proč je v DP jen motor 2.0 benzín? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Zdarec. Tak jsem dal dnes auto na garančku a objevila se mi tam svolávací akce na výměnu loga. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 To žralok and Lanny : jasně , 2.0 Tdi 103 Kw existuje,mám ho v autě.....:-) sice s DPf filtrem,ale zatím si nestěžuju a jsem spokojenej... Dave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 tak vida nakonec jsem to napsal správně.A shodou okolností se za mnou dnes do garáže zastavil kolega a přijel v novém jedničkovém superbu a přesně s tímto motorem. Davide to je taky 6válec co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Kdepak Víťo, to je 4vál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 kua tak to je zvláštní.Mělo krásně tichý chod a myslím že dokonce i on mi říkal že to má 6 vála.Ale asi jsem se přeslechl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 klidný chod to má díky Comon Railu, teda doufám,že ho má nebo to dávaly až do tiguanu 103 kw teď nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Je to PD, tím to nebude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Jinak bych se ještě chtěl taky přiznat,že jsem prodal Superba .Ale nějak jste mi kucí přirostli k srdci....tak bych sem vám sem sem tam něco někdy napsal....pokud to nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Tak to jsi jej moc dlouho neměl, ale alespoň, že se ti stýská po naší super SUPÍ BANDĚ. Myslím, že není proč by to mělo vadit, hlavně jestli ten Tvůj novej samohyb má to správné svícení?! To: žralok, Libore, rádo se stalo, pláčeš pěkně, ale určitě na blbým hrobě, trochu mne zaráží, že zrovna Ty s takovou banalitou si nevíš rady!? Kolikrát jsi tady upozorňoval (A MUSÍM UZNAT, ŽE PŘEVÁŽNĚ OPRÁVNĚNĚ), že je třeba hledat a od čeho je "GOOGL", tak nevím jestli jsi nám příliš na té Vysočině nezlenivěl? Nic ve zlém, ale rejpnout jsem si musel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 Dlouho nedlouho.....sloužil mi 3 roky.... a vždy ho budu chválit a vzpomínat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 To Vick: Víťo mám 4 hrnek..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 (editace) Ahoj Davide, tak kdy jdeš na ty rozvody? Zítra a nebo až přes víkend?? Držím palce, aby bylo vše O.K. a všechny hrnky kvedlaly tak jak mají! To stankra6: ...to jsem nevěděl, že tři roky, tady jsi byl registrovanej až od loňského léta, ale máš pravdu, změna je život a tak ať Ti ten baqvoráček slouží! Editováno: 1. Březen 2012, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 Ahoj Karle,jdu na to zitra,chtel bych to mit co nejdriv za sebou,at mam taky nejaky volno o vikendu,:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 Jen tak cvičně zdravím a koukám tu na tu motorizaci :-) jen mne překvapilo, že kamarád má 1.9 TDI 96 KW a není to PD :-) (Sup I ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 2. Březen 2012 Sdílet Vloženo 2. Březen 2012 tak zdravím,auto je rozebraný,zí musím ještě objednat dvě kladky na klínovej řemen,bo šustí,a musím dát nový,mno a zí otevřem rozvody,jdu odpočívat,ležím v tom od rána,odstrojit to,jako loni podrátku nešlo,tak se nedá nic dělat,hezký večír všem...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Taak,rozvod hotovej,uff.....ted cekam jeste na dve kladky na klinovej remen a zacnu to skladat dohromady,uz se tesim,az se zase svezu....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.