stankra6 Vloženo 24. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2012 Pánové, tak jsem si dneska vyběhnul na půl hodky do lesa no a už tady křoupu řízky a na zítra je v plánu omáčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 Pěkný úlovek! Doufám, že jsi je nezapíjel tekilou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 26. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2012 Karle, tak to mě nenapadlo .... tak příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 27. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2012 Klucíííí, jen tak pozdrav :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 28. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2012 ahoj, tak kdo je poctivý nálezce ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 30. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2012 Taky jen tak pěkné pozdravení do nového - snad pěkného týdne! Aáá OPATRUJTE SE SUPÍ BANDO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 1. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2012 pozdravy z chomutovska bando! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2012 Pánové jdu spát. Celou noc číhám s teleskopickým klíčem na kola v blízkosti supa a čekám až se ten zmrd objeví a dnes nepřišel. Tak si to dnes večer zopakuju a ať ho opatrují všichni svatí jestli ho chytnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 Zdravím pánové chci se zeptat jestli tady není člověk z okolí Ostravy a Karviné co by byl schopny mi naleptat VINka na okna na Supíku přijedu si :-) Kdyžtak soukromou zpravu tady na foru :-) Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 Já to dělám ale nejsem z okolí OV. Jsem z Vysočiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 7. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2012 Njn u nás to stojí kolem 1500 u firmy ale videl sem video jak X6ku leptaj za cenu 369 kč co nat oříkáš? je to dobre? nebo raději ne ? nechám si poradit od profíka klidně to udělám sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 8. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2012 Žraloku sice jsi z Vysočiny ,ale myslím že to není problém ne?Prostě přijedeš na sraz a tam to uděláš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 13. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2012 Kontakt na někoho z okolí Ostravy,Karviné ? do cca 50 km kdo montuje Jablotron alarmy Athos,nestor ??? Díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 13. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2012 Zdar supáci,jak to tak vypadá,budu zase brzo plnohodnotným členem, Sup 2 je na obzoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 13. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2012 No já tě zdravím kamaráde.Tebe už jsem neviděl ani nepamatuju.To jsem rád že se zase podíváš mezi nás ikdyž už o level výše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 13. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2012 Zdar kamaráde,neřekl bych že o level výš,jen trošku novější model,ale sup jako sup... Doufám,že mě vemete na sraz i s dvojkou..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 14. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 no pokud už ho do té doby budeš mít tak tě rádi uvidíme už teď na podzim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 14. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 To nevim,asi jeste ne,ale určitě to nebude posledni sraz. Pokud bych to stíhal,tak se ukážu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 14. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 Vitaj Baworisto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 14. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 Co se vtíráš!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 14. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 kuk :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 Zdravím všechny supáky... pomalu nám končí mega slunečný víkend a přichází opět pracovní pondělí. Nejhorší je že má být zítra ještě tepleji... Ale to je jedno, stejně už jsem teď po víkendu spálený. Jinak se musím přiznat že jsem ted poslední měsíc supíka zanedbal. Není umytý ani zvenku ani zevnitř. takže to budu muset přes týden napravit. Tak se všichni mějte a užívejte krásného počasíčka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 19. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2012 No hlavne se tesim na sraz. Jeste jsem tenhle rok (a ostatne ani minulej) nemel dovolenou a minule to bylo krasne osvezeni. Tentokrat si to s tou dovolenou spojim a po srazu se budu tak nejak cely tyden neurcite placat (asi se kouknu, jestli nejsou nejake zajimave akce, kterych bych se zucastnil). Provadim akci "hypoteka", takze se nejake zahranicni dovadeni apod. nekona.... Jinak myslim, ze jsem na Supika byl tenhle mesic extremne stedry. Navic jsem objevil dva poradne skrabance. Mam podezreni, ze od mycky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 20. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2012 (editace) Tak po delší odmlce "pěkné pozdravení naší SUPÍ BANDĚ Z ROZPÁLENÉ PRAHY!" Teď tady máme 34,6°C ve stínu a ještě nejméně hoďku se nedostanu do bazénu. Jdu si alespoň v rychlosti přečíst co se tady za dobu mé nepřítomnosti tady nahromadilo. Všem přeji, aby to horko přežili ve zdraví a večer to nepřehnali s oroseným A ještě jedno extra pozdravení pro Johana a našeho milého elektro experta Járu! Editováno: 21. Srpen 2012, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.