Říjen 18, 201212 r Tak koukám, že ze SUPÍ BANDY se pomalu, ale jistě stává banda "abstinentů" a lidových umělců. Drak z Okurkova se nám taky pomalu vytratil a nebo jej trápí problémy se Supíkem? Járo dej vědět jak a co jsi pořešil. Bando, vypadá to na pěkný podzimní víkend, tak si jej všichni po zítřku užijte a hlavně nazapomenout na "stimulaci a dobrý truňk "
Říjen 18, 201212 r Karle to ani ne, ale je venku pěkně tak co pobývat v lokálu . Doufám, že počasí vydrží. O víkendu přezouvám 1. ze 4 soukr. aut...
Říjen 19, 201212 r Járo, koukám, že jsi si pořídil malý "pneu servis" - nemohu se taky nahlásit? Že nee? No tak holt budu muset sám, ale vůbec se mi do toho nechce! S tím počasím máš pravdu, ale večer není na škodu na jedno zajít! Takové to zdravotní! Všem pěkný víkend
Říjen 21, 201212 r Pánové dobrý den, omlouvám se za absenci, ale opravdu čas a nálada se nedostavovala. Jak říkal kolega vždy večer - dejte mi suché a teplé místo, ať přežiji noc :-) Jdu prošítat forum a dotázky :-) jak se jinak máte hoši?
Říjen 22, 201212 r No, už jsem se o Tebe obával! To je dost, že jsi dal o sobě vědět. Omluva se příjmá, ostatně je o Tobě známo, že pro úspěch volebních štábů uděláš všemožné!? Doufám, že alespoň na předvánoční posezení si čas uděláš? Jinak, kolik už máš na Supovi nalítáno? Měj se taky fajn a pozdravuj svoji drahou polovičku!
Říjen 22, 201212 r Já jen, aby si někdo nemyslel, že to bylo zcela náhodné dostaveníčko :-) Málo, šetřil jsem ho tyto volby se služebním Roomstrem ČSSD :-(((((((((((( bych se poblil :-( ... mám tam 300 tkm. za oněch 2,5 roku a 170 tisíc jsem mimo běžné opravy dělal jen čidlo chladicí kapaliny a vrtulku na klima. Ted mne čekají lambdy, ale to je vzhledem ke kilometrům provozní náklad. :-) Jinak samo, nápravy obě komplet, kotouče několikrát, desky a olej jsem od Castrolu přešel na Shell a je to znám jak na spotřebě, tak na chodu. No a každých 50 olej v automatu. Dlouhodová 10,7 bo jezdim rychleji. Ale předpisovka je za 8,8-9 :-) No a podle kamarádových testů s výkonem 2,8 jsem zvolil pouze filtr Green. A sorry hoši, ale nahoře ( to je tam, kde většina z vás nezabrouzdá /TDI/ 4500-6000 ot/min ) se mu odost lépe dejchá! :-) Má někdo něco proti 2.8 V6? Upraveno Říjen 22, 201212 r od JohanJFV
Říjen 24, 201212 r To by tam moc parády neudělalo. Spíš ho motor vcucnul . To chce pořádnou mašinu. Bych si chrochtal...
Říjen 25, 201212 r No járo to je ale krasavec :-))) Ale zase za tu cenu dám 2 turba s oktávky, výfuk, westgate, vyřešit mazání a je to :-) ... intercooleru je všude dost :-)
Říjen 27, 201212 r jj přesně.. nejhorší je, že přítelkyně odjela v pátek na Šumavu a zítra se vrací, ale na autě jsou ještě letnáky... tak snad to bude v neděli ok...
Říjen 27, 201212 r Tak je tam přivez na kole. Neboj, je šikovná a do zítra to stejně roztaje. V Praze jo ale tady ne.
Říjen 27, 201212 r To bych musel mít kolo V Praze to roztaje, horší to bude na té Šumavě.. Ty už máš přezuto?
Říjen 28, 201212 r Ahooooj , po delší odmlce zdravím všechny známé i neznámé , tak i u nás na hané napadl ten bílej hnus !!! tfůůj. Ale má to za chvilu zmizet! Tak čau...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.