Lanny Vloženo 8. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2012 Všem pěkný začátek pracovního týdne! A "opatrujte" se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Tak koukám, že ze SUPÍ BANDY se pomalu, ale jistě stává banda "abstinentů" a lidových umělců. Drak z Okurkova se nám taky pomalu vytratil a nebo jej trápí problémy se Supíkem? Járo dej vědět jak a co jsi pořešil. Bando, vypadá to na pěkný podzimní víkend, tak si jej všichni po zítřku užijte a hlavně nazapomenout na "stimulaci a dobrý truňk " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 18. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2012 Karle to ani ne, ale je venku pěkně tak co pobývat v lokálu . Doufám, že počasí vydrží. O víkendu přezouvám 1. ze 4 soukr. aut... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 19. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2012 Járo, koukám, že jsi si pořídil malý "pneu servis" - nemohu se taky nahlásit? Že nee? No tak holt budu muset sám, ale vůbec se mi do toho nechce! S tím počasím máš pravdu, ale večer není na škodu na jedno zajít! Takové to zdravotní! Všem pěkný víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 Pánové dobrý den, omlouvám se za absenci, ale opravdu čas a nálada se nedostavovala. Jak říkal kolega vždy večer - dejte mi suché a teplé místo, ať přežiji noc :-) Jdu prošítat forum a dotázky :-) jak se jinak máte hoši? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 No, už jsem se o Tebe obával! To je dost, že jsi dal o sobě vědět. Omluva se příjmá, ostatně je o Tobě známo, že pro úspěch volebních štábů uděláš všemožné!? Doufám, že alespoň na předvánoční posezení si čas uděláš? Jinak, kolik už máš na Supovi nalítáno? Měj se taky fajn a pozdravuj svoji drahou polovičku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 22. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2012 (editace) Já jen, aby si někdo nemyslel, že to bylo zcela náhodné dostaveníčko :-) Málo, šetřil jsem ho tyto volby se služebním Roomstrem ČSSD :-(((((((((((( bych se poblil :-( ... mám tam 300 tkm. za oněch 2,5 roku a 170 tisíc jsem mimo běžné opravy dělal jen čidlo chladicí kapaliny a vrtulku na klima. Ted mne čekají lambdy, ale to je vzhledem ke kilometrům provozní náklad. :-) Jinak samo, nápravy obě komplet, kotouče několikrát, desky a olej jsem od Castrolu přešel na Shell a je to znám jak na spotřebě, tak na chodu. No a každých 50 olej v automatu. Dlouhodová 10,7 bo jezdim rychleji. Ale předpisovka je za 8,8-9 :-) No a podle kamarádových testů s výkonem 2,8 jsem zvolil pouze filtr Green. A sorry hoši, ale nahoře ( to je tam, kde většina z vás nezabrouzdá /TDI/ 4500-6000 ot/min ) se mu odost lépe dejchá! :-) Má někdo něco proti 2.8 V6? Editováno: 22. Říjen 2012, autor: JohanJFV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 23. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2012 Bojím, bojím! Není nad Johanovu 2.8 V6 ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 No dobře no, 2 turba by se mi tam líbila :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 Nebo jeden kompresor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 http://www.zbozi.cz/vyrobek/filson-kompresor-12-v/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 24. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2012 To by tam moc parády neudělalo. Spíš ho motor vcucnul . To chce pořádnou mašinu. Bych si chrochtal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 25. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2012 No járo to je ale krasavec :-))) Ale zase za tu cenu dám 2 turba s oktávky, výfuk, westgate, vyřešit mazání a je to :-) ... intercooleru je všude dost :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 26. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2012 vy už jste to ale asi všichni viděli, že? 2014 psal němec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Tak co, už u Vás taky sněží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 No jo .. dokonce i v Praze... už je tedy skoro kalamita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Jo jo, 3 centimetry sněhu a u muzea 4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 jj přesně.. nejhorší je, že přítelkyně odjela v pátek na Šumavu a zítra se vrací, ale na autě jsou ještě letnáky... tak snad to bude v neděli ok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Tak jí je pošli PPLkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Děláš si prdel, ale já z toho zrovna dvakrát nadšenej nejsem no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Tak je tam přivez na kole. Neboj, je šikovná a do zítra to stejně roztaje. V Praze jo ale tady ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Torreto Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 To bych musel mít kolo V Praze to roztaje, horší to bude na té Šumavě.. Ty už máš přezuto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 27. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2012 Ja přezouval dnes, 2 auta venku. Za hodinu jsem byl jak sněhulák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 Ahooooj , po delší odmlce zdravím všechny známé i neznámé , tak i u nás na hané napadl ten bílej hnus !!! tfůůj. Ale má to za chvilu zmizet! Tak čau... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 28. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2012 zdravím, jo kluci já jsem přezul obě už 17tého :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.