stankra6 Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 To je srdcař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Bych se s ním ne a během pár vteřin by byl i po jídle. Je vidět, že má z rodičů (_!_) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Slečna drsňák !!! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 škyt kde škyt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Synci, nevim kde to napsat bo Ti co mna znaji tak to pochopi.Vsechno nejlepsi a tak dale BLABLA BLA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 škyt sem to nepatří škyt vlastně škyt je to jedno škyt tobě batmane a škyt Tvé rodině taky škyt víš co ne? škyt škyt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Synci, nevim kde to napsat bo Ti co mna znaji tak to pochopi.Vsechno nejlepsi a tak dale BLABLA BLA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Buď už jsem škyt vožralej, škyt nebo jsem to už škytl tedy čelt pardon četl škyt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Od kdy žraloci vidí dvojmo,,,, grc žbluňk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Od té doby co viděli Batmana spát. škyt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Tady je tedy veselo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Tak kolik je už vožralejch? škyt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Skyt ... fuj malem z toho bylo grc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 škyt ty jsi si spletl škyt vlákno koukej mazat škyt domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 Skyt mazu sampus skyt skodi orientaci , skyt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 já se pře škyt svědčím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Márty'SP Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 Tak vše nejhorší chlapi do nového roku ať se vám vyhne a plno radostí se svýma kárama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 Takhle by to ale nešlo pánové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 Synci uz jste otvreli oko. JA jo a je venku jaro nebo jsem jeste natepanej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 Zralok se doplazil na klebetar jako prvni proste jednicka na foru jako vzdy. Asi nebyl moc nastipanej a bemberica ho neboli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 Máš pravdu jen v jednom a to, že mě nebolí hlava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuzik Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 JO a synci kdo si vcera spomnel na Vickyho ja jo a hned jsem si dal na neho panaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 Já taky a né jednoho, proto jsem se tak zřídil. Tak mu přeju dodatečně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 toš díky chlapci jste hodní.Škyt,škyt,grc,škyt,blink a prc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 Tak a svátky jsou za náma.Konečně.Váha se mi zastavila na 116kg což je celkem dost no ale marné.Nebudu se přece trápit no ne?Snad už to výš nepůjde.... Opatrujte se borci a vše nej v roce 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.