Leden 17, 201312 r Zítra musím jet do Jihlavy, pak domů a pak udělat v Pelhřimově jedno sklo na octávku. To bude zase cesta, když tady zase padá ten bílý prášek. Ještěže nejsem feťák, jinak bych vyšňupal celou terasu.
Leden 18, 201312 r To musela bejt prda http://suchen.mobile.de/auto-inserat/skoda-superb-2-0-classic-mlada-boleslav/152539780.html?lang=de&pageNumber=1&__lp=249&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=22900&makeModelVariant1.modelId=12&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED
Leden 18, 201312 r To udělali v servisu. Dávali tam motor ale pospíchali, tak ho zpustili z větší výšky a auto se jim takto zlomilo. Nakonec jsem se na to a zůstal jsem doma.
Leden 18, 201312 r ... tak koukám, že se asi pokazilo pivo, či co? Moraváci snad zapadli nebo zamrzli, češi jakbysmet, prostě v hospodě nikdo, tak snad se přes víkend prohrabou dálnice do hospůdky a jinak si to všichni pěkně užívejte! A jiank se "SUPÍ BANDO" OPATRUJTE!
Leden 18, 201312 r Tak to ti dám ještě vědět. Zatím tam nic nemám naplánované. Do kdy to potřebuješ vědět.
Leden 18, 201312 r Byl jsem u dochtora stu hnatu, ale stejne se tu nete sevr. morave certi hona zima a vitr jak svina a dotoho teprve vcil zprovoznily internet asi jim zamrz.
Leden 18, 201312 r Tam na takové zimy nejste zvyklý. Jó, tady na Vysočině, co ti budu povídat. Tady chodí i mědvědi v kožichu.
Leden 18, 201312 r Jo to mas pravdu o tech medvedech, ale ja myslim, ze mluvis o tech plysovych co maj radi deti na hrani. Ti opravdovy hunaci odnas uz utekly.
Leden 18, 201312 r To ja jsem ho ani nestihnul udelat foto, jak pelasil na jich tedy do teplych krajin.
Leden 18, 201312 r Jak píše KubinoS, tak opravdu Brno je nemocný a proto nás Bedruna odjela vyléčit na Severní Moravu, tak snad se to povede a do Brna zpět už je zdravá Bája Jinak teda ten vítr je na dálnici opravdu moc škaredý, takže kdo budete cestovat, velkou opatrnost, protože to pěkně hnusně háže!!! Vy tady o medvědech a my po cestě viděli pelášit jen srny a jeleny Tak bando užívejte víkend a určitě na to zdravíčko nějakou tu štamprličku ať vás ten bacil taky nepohltí v těch jiných krajích Bája
Leden 18, 201312 r Brej večír a příjemný víkend všem.Opatrujte se pokud budete nuceni vytáhnout káru a jinak raději ani nevystrčit nos
Leden 18, 201312 r Zdravim Te Vito a p. Zralok prej chlasta. Houby lita po lese a schani ty medvedy co mu litaly po verande anebo uz je tak najebanej.
Leden 18, 201312 r Tady je zase veselo. Ještě, že je tady tolik lidí jinak bych musel říct, že tady chcípl pes.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.