Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Zítra musím jet do Jihlavy, pak domů a pak udělat v Pelhřimově jedno sklo na octávku. To bude zase cesta, když tady zase padá ten bílý prášek.

Ještěže nejsem feťák, jinak bych vyšňupal celou terasu.

To udělali v servisu. Dávali tam motor ale pospíchali, tak ho zpustili z větší výšky a auto se jim takto zlomilo. :)

Nakonec jsem se na to :horse: a zůstal jsem doma.

... tak koukám, že se asi pokazilo pivo, či co? Moraváci snad zapadli nebo zamrzli, češi jakbysmet, prostě v hospodě nikdo, tak snad se přes víkend prohrabou dálnice do hospůdky a jinak si to všichni pěkně užívejte! -_- A jiank se "SUPÍ BANDO" OPATRUJTE! :gunners3:

To je vidět, že se chlastá jen na Vysočině.

sí sí a dlouho bude :kol-47:

Upraveno od stankra6

Tak kdy přijedeš.

No brno je nemocny... Ale pro novou poklicu na postu mohlo...vecer bude skopek...

Až mě pozveš , tak co příští víkend v sobotu ?

Tak kdy přijedeš.

Tak to ti dám ještě vědět. Zatím tam nic nemám naplánované. Do kdy to potřebuješ vědět.

Byl jsem u dochtora stu hnatu, ale stejne se tu nete sevr. morave certi hona zima a vitr jak svina a dotoho teprve vcil zprovoznily internet asi jim zamrz.

Tam na takové zimy nejste zvyklý. Jó, tady na Vysočině, co ti budu povídat. Tady chodí i mědvědi v kožichu.

Jo to mas pravdu o tech medvedech, ale ja myslim, ze mluvis o tech plysovych co maj radi deti na hrani. Ti opravdovy hunaci odnas uz utekly.

Jeden mi chodí na terasu. Až ho uvidím tak ho vyfotím a dám sem foto.

To ja jsem ho ani nestihnul udelat foto, jak pelasil na jich tedy do teplych krajin.

Jak píše KubinoS, tak opravdu Brno je nemocný a proto nás Bedruna odjela vyléčit na Severní Moravu, tak snad se to povede a do Brna zpět už je zdravá Bája kol117

Jinak teda ten vítr je na dálnici opravdu moc škaredý, takže kdo budete cestovat, velkou opatrnost, protože to pěkně hnusně háže!!!

Vy tady o medvědech a my po cestě viděli pelášit jen srny a jeleny :kol-28:

Tak bando užívejte víkend a určitě na to zdravíčko nějakou tu štamprličku ať vás ten bacil taky nepohltí v těch jiných krajích :kol-28:

Bája

Neboj, tady chlastám jen já. Ostatní jsou zalezlí doma.

Brej večír a příjemný víkend všem.Opatrujte se pokud budete nuceni vytáhnout káru a jinak raději ani nevystrčit nos

Zdravim Te Vito a p. Zralok prej chlasta. Houby lita po lese a schani ty medvedy co mu litaly po verande anebo uz je tak najebanej.

Nikde nelítám, počkám až přijde sám. Mám už roky na to abych byl línej.

Tady je zase veselo. Ještě, že je tady tolik lidí jinak bych musel říct, že tady chcípl pes.

Veselo není ... sháním jiné DX :-(

Dneska se abstinuje? :D

Tady člověk nenajde pořádné píče. kol6

Tak třeba za ty dva týdny sdi dáme u tebe, pokud to pořád platí Žraloku ;-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.