Leden 20, 201312 r Pokud mi do toho nic důležitého nepřijde (práce) tak to platí. Už jste se spočítali?
Leden 20, 201312 r Tak já nevím kdo se chce přidat a kdo ne ;-) Zatím je to teda asi jen mezi námi, Barča a Kuba... Zbytek se musí ozvat, nikdo se k tomu néjak nevyjádřil...
Leden 20, 201312 r Tak to abych začal odhazovat sníh z terasy kvůli grilu. Nebo mám doufat, že se oteplý a roztaje? Zkusím napsat Passportovi.
Leden 20, 201312 r Tak ještě se ani Vick, Čuzikovci a Honza neozvali tak nevím...ale moc bych nepočítal s tím, že se nějak moc oteplí ;-)
Leden 20, 201312 r tak pro mě to je pasé.Já určitě grilovat v zimě nepojedu to je jisté(ikdyž bych Vás rád viděl),ale toto nebudu riskovat.Nehledě na to,že mi teď začaly pracovní víkendy a volno si musím pošetřit na jarní sraz
Leden 20, 201312 r Já třeba nepřijedu .. bo o tom nic nevím. A když vidím co padá za háčky z nebe, tak na vysočinu raději grilovat nepojedu. :-( Ale připiju si na vás!
Leden 21, 201312 r Tak jak se supí bando kloužete? Je to na mnoha místech "hodně špatné", ale snad nás opatří ten nejvyšší, protože my jsme přeci poslušni všech upozornění a zvláště když nám to tak hezky vždy připomíná Víťa!
Leden 22, 201312 r Já bych se stavil, ale to počásí je fakt humáč než bych tam dojel tak mam pocit, že cesta by trvala takovych 12 hodin určitě v tomhle brajglu co je venku.... Lanny: jj klouže se pěkně hlavně na kruháčích :-D :-D
Leden 23, 201312 r ahoj všichni.... ahoj Libore,kdy bude u tebe ta grilovačka,přijedu,když to půjde....:-) dnes jsem měl prodat auto,ale sešlo z toho,bo kupujícímu to zatrhla manželka,že prý musí dojezdit golfa.....:-( ještě že ji nemám doma,ale tím pádem nemám doma nové CC......mno,to je život
Leden 23, 201312 r Neboj, počítám s tebou při plánování. Tak to máš smolíka. Ale kupovat CC - CoupéCabrio ? To ani neví jak vypadá.
Leden 23, 201312 r To Passport: Tááák CC se panáčkovi zachtělo, ale přeji Ti jej! Jen škoda, že ty baby maji na některé z nás takový vliv , no snad se nakonec povede!? Jinak všem pěknou druhou půlku pr. týdne a hlavně co nejméně "klouzání"
Leden 23, 201312 r pro Libora vw Passat CC,jinak teda neklaplo auto a teď se mi zformátoval telefon......no opravdu skvělej den ty jo,
Leden 23, 201312 r ....to jsou ty radosti všedního dne, když se něco sere, tak se to sere dokonale! Ale jak Tě všichni známe, Ty to překonáš s úsměvem na tváři - držím palce, aby toho nebylo víc a nakonec se vše v dobré obrátilo! Upraveno Leden 23, 201312 r od Lanny
Leden 23, 201312 r no já toho měl dneska tolik,tak mě to ani nenapadlo,že si ze mě děláš šouvky Libore hehe. Jinak se už nic hroznýho dnes nestalo,z práce jsem dojel v pohodě..... jak to tak vidím,prodat auto je možná složitější,než ho kupovat teda,dneska vybrané cc už má nejspíš novýho majitele.......:-)
Leden 23, 201312 r No teda, Libore kdy se k tobě jede?? Mám chuť a hlad. Letošní jarní (a trochu i letní) sraz je vyvěšen. Tak šup šup a hlasovat a hlásit se.
Leden 23, 201312 r Tak jsem myslel, že by se mohlo grilovat 2-3. února ale ten víkend musím pracovně pryč. Tak co ten další 9-10. února. Co vy na to.
Leden 23, 201312 r Nazdar draci... Davide CC schvaluji, určitě dobrá volba a přeji dobrý výběr. Tak jak píšeš, prodej auta je horší jak nákup s tím souhlasím.
Leden 23, 201312 r 9.2. mám pracovní víkend, takže s náma to asi neklpane... Mám nepracovní víkendy jen liché týdny... Bája
Leden 23, 201312 r No ještě uvidíme, jak budem na tom finančně, pokud dobře, tak budem muset absolvovat v únoru jeden víkend do Ovy a nechat Bedruně udělat rozvody... A taky uvidíme kolik členů se přidá na tu grilovačku abychom nedorazili jen my Ale jinak by ten víkend byl v poho... Bája
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.