stankra6 Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 Tak vysočina hlásí sníh,sníh a zase jenom ten sasr.... sníh , je uplně všude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 Co kecáš, to bych si toho musel všimnout. http://forum.skodahome.cz/topic/122141-snehova-kalamita/#entry1726771 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 Dobré odpoledne, jižní Čechy též pod sněhem. Dopoledne jsem se sklouznul dobrých 20m.. Půlka vesnice se zájmem sledovala jak z toho Sup vyjede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin35 Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 Zdravím všechny, ano Karle skutečně to přepadení bylo přímo před mým barákem. střelba ze sapíku jak za války, a řvaly jak uplná URNA. No ale chlapci si odvezly asi 33 mega. Pak až do večera byla silnice uzavřená a pořád tady nad hlavama kroužil vrtulník ale nenašel, nic. No a dokonce včera jsem byl v tv nova ve zprávách .. . Ale myslel sem že to nenatáčí ptz ten chlap držel kameru u kolen a najednou večer se vidím v bedně . Myslel sem že padnu. , No nic zatim čuuus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 Žraloku, smazls mi post v http://forum.skodahome.cz/topic/122660-farba-xenonu-vybojky/ nebo tu po aktualizaci mizí posty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 Ano, smazal jsem to. Nevidím důvod zakládat a tedy i odpovídat na nové téma, které je tady již řešeno několikrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 OK, a co by se stalo, kdyžbys to tam nechal a cely thread zamknul a po par dnech smazal? Takto to akorat odradi ty, co se ptaji a i ty, co odpovidaji. Podle mne se tu uz resilo vse, takze pro priste vim, ze odpovidat je ztrata casu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 Máš v něčem pravdu. Dám si na to příště pozor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomassko Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 ahojte nechdite nekdo na auto moto burzu do Chotusic chcu sa tam it podivat a zajima mne jak to tam byva velike a jak to tam funguje lebo to nemam zrovna kusek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 Ahoj, 2x jsem tam byl.... přijedeš je lépe zaparkovat někde mimo jinak je parkoviště přímo před burzou placené... pak zaplatíš vstup a chodíš a chodíš velikost, bych řekl, tak dvě fotbal. hřiště za celý den to neprojdeš... nebo ano, ale odflákneš to...., Ale rozhodně to stojí za to se tam podívat.. Taky jsem chtěl říct, že je to spíš pro moto veterány nějaké foto pro představu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomassko Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 fajn diky dufam ze v sobotu bude dobre pocasi aspon si spravim vylet a keby sa my podarilo neco zehnat na uto byl bych stastnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 To by tam mohol už někdo pomalu začínat sbírat díly na naše plechové stařečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 To jo, třeba ta maska je luxusní. Jako rošt na gril. Ale takový burzy mám rád, jen to pak není doma kam dát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Náhodou ta maska je pěkná dekorace do obýváku na stěnu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 (editace) Já tam snad Johane zajedu a koupím Ti jí, ale pod podmínkou, že si ji do toho obýváku pověsíš! Ale pak budeš shánět celýho Populára To Ace Ventura: Járo, náhodou tam nepojedeš? Kdyby ano, dej vědět, možná bych se připojil!? Určitě ještě ve sklepě místo máš! Editováno: 1. Březen 2013, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Já tu masku beru - očistit, a v tomto stavu nakonzervovat .. pěkně nasvítit a krásná dekorace - VÁŽNĚ!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomassko Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 tak uz sem sa odtat vratil no bylo to hodne velky tak velku burzu sem este nevidel ale bylo tam plno smelinaru a ja bohuzel nic nesehnal co sem potreboval ale rozhodne tam este pujdu a radsi skur jak dnes abych tam byl hned rano ked budu otvirat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 tady je to asi u Suchánka :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomassko Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 ahojte je tu nekdo z plzne alebo okola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Kdyby jen "U Suchánka", já bych to viděl daleko hůř! Pomalu si začínám myslet, že nástup omladiny neví co to je "hospoda" Tááák kucíí "ze z Plzně" přihlaště se Thomasskovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 To stáří je na tom stejně. Už jsem to psal kdysi, tady je to v (_!_) tak chodím do jiné hospody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 chlapci nezoufejte.Popijeme na srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 A opečeme u toho buřtíky Jinak krásný slunečný den chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Jsem venku a prokopávám si sněhem cestu do kůlny abych mohl vytáhnout gril a připravit ho na sezónu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Takové věci není potřeba připravovat, ty musí být furt v pohotovosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.