Tarantulas Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Dneska Humpolec 10 čísel sněhu, snad to hned odejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Troška nostalgie.Je to už skoro 6 let,ale krásně se na to vzpomíná.Tehdá to opravdu budilo pozornost.Přece jen superb byl na trhu nějaký 6 let.Letí to..... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Paráááááda Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Ty jo parádní video, vidím že Vás tam bylo 10. Poznal jsem Tebe Víťo a ještě Aceho, byl tam ještě někdo z momentálně aktivních uživatelů fóra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 ne už ne.Defacto jsme poslední dva přežívší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 24. Březen 2014 Sdílet Vloženo 24. Březen 2014 Krasavec červený http://auto.idnes.cz/foto.aspx?c=A140324_120619_automoto_fdv&foto=FDV521477_DSC_9520.jpg Bája 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 A teď jsi vemte,až nás v koloně pojede 23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 30. Březen 2014 Sdílet Vloženo 30. Březen 2014 to se zavre silnice pusti vsude cervena a prezidentsky vozy projedou prvni a posledni jeste zatroubi :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 Už nás jelo 14 ale jak nás bude opravdu 23 tak to zas bude vypadat jinak, ale osobně si myslím, že nás tolik nebude před srazem většinou to pár lid iodřekne pač jim do toho něco skočí co je důležitější atd. Ale jak to vyjde paráda :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 zase se třeba někdo na poslední chvíli přidá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 ne už ne.Defacto jsme poslední dva přežívší. můj sup už je před časem pá.....jel do Bulharska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 Troška nostalgie.Je to už skoro 6 let,ale krásně se na to vzpomíná.Tehdá to opravdu budilo pozornost.Přece jen superb byl na trhu nějaký 6 let.Letí to..... Bylo to tenkráte super a máš pravdu,budilo to pozornost ,ale čas nezuastavíš ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Duben 2014 Sdílet Vloženo 4. Duben 2014 To je pravda Jirko,ale vzpomínky zůstanou a to je to nejdůležitější.Docela by mě zajímalo,co dělá ta stará garda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Duben 2014 Sdílet Vloženo 5. Duben 2014 Víto,já se vídám a voláme si s Paolem 007,jinak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 6. Duben 2014 Sdílet Vloženo 6. Duben 2014 Jaj tak mi ho pozdrav.Sice je to už drahná doba a ani nebude vědět od koho to je,ale to neva.Pozdrav mi ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 jen takový dotaz, víme někdo jaká je konfigurace Supa MR2015, která se za nedlouho bude vyrábět? Teda spíše co je tam jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 8. Duben 2014 Sdílet Vloženo 8. Duben 2014 design.Jinak asi nic jiného ještě nebude prozrazeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 Jaj tak mi ho pozdrav.Sice je to už drahná doba a ani nebude vědět od koho to je,ale to neva.Pozdrav mi ho. Určitě mu pozdrav vyřídím,to víš už to nebude ,to co to bylo,to už je nenávratně pryč ta parta,ta ochota se vídat i mimo srazy a pomáhat si ve všech směrech......škoda,že to pár lídí zk....lo.Mě už ze ŠKODOVEK zbyl jenom Fávorit a 1203,trochu se celá rodina orientujeme směr Švédsko,nebydlíme už v Praze,tak musela proběhnout změna ve vozovém parku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 Takže jsi dal Práglu vale a odporoučel ses někde do hor předpokládám.Proto asi to volvo a proto to asi nebude nic jiného než SUV :-) Ale záchranku ještě provozuješ ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 Takže jsi dal Práglu vale a odporoučel ses někde do hor předpokládám.Proto asi to volvo a proto to asi nebude nic jiného než SUV :-) Ale záchranku ještě provozuješ ne? hory né kousek za prahu,záchranka funguje stále dál......ale s typem auta jsi se trefil XC 90,já bílé,dana zelené a mladej stíbrné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 no pane jo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 hory né kousek za prahu,záchranka funguje stále dál......ale s typem auta jsi se trefil XC 90,já bílé,dana zelené a mladej stíbrné Čeče, to je skoro na ban za pokus o nasrání :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Díky Víto,s auty spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Zdar bando.Před následujícím víkendem vše dobré Vám všem a příjemné velikonoce. Dnes prošlo auto STK tak je zas chvilu klid Opatrujte se všeci 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 (editace) Halooo, halooo SUPÍ BANDO, tak jsem konečně po více jak půl roce zpět doma a pochopitelně ihned jsem se začal pídit, otevřel jsem Vás tady cca před 10 min. a nejprve jsem odpověděl na nějaké SZ a teď pozdravení pro Vás všechny s přáním pěkného prožití svátků Velikonočních! To prostudování mi bude trvat asi pěkně dlouho, ale jsem moc zvědavej jak jste si tady bando vedli! Víťo, hned jsem si nevšiml, ale koukám, že i Jirka je tady opět, to je dobře, no budu to tady koumat, to víš, času budu mít habaděj. Tak si ty svátky pěkně užijte a měj se moc fajn, Karel Tak milá bando, víte kolik stránek tady na mne čeká 131, no to se snad ani nedá projet, vymyslím nějaký zlepšovák, abych se dostal do obrazu. Editováno: 18. Duben 2014, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.