Majkl sup 23 Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 taky preji krasne proziti velikonocnich svatku a hodne pohody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 19. Duben 2014 Sdílet Vloženo 19. Duben 2014 I já se připojuji ke krásným a relax velikonočním svátkům. Po dlouhé době zdravím Karla,rád tě chlape uvidím v reále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 19. Duben 2014 Sdílet Vloženo 19. Duben 2014 (editace) Ahojky Jiří, taky bych Tě rád viděl, zatím to moc možné není, ale myslím si, že to nějak v dohledné době zvládnu. Určitě dám vědět. Jinak jsem to tady včera hltavě zkoumal a mimo jiné jsem zjistil, že už nejsi "žižkovák". No budeme alespoň mít bohaté thema! Tak koukám, že ze staré gardy nás tady opravdu zůstalo poskrovnu. Starý harcovník VíŤa, po dluhém hledání jsem objevil i Járu - Ace Ventura, Standa a jinak to vypadá, že už se všichni zbavili 1SUPA a tím se vakašlali i na naše fórum, ale to přeci není jen o tom jestli jej ještě stále máme, no nee? Editováno: 19. Duben 2014, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 ja jsu tady a mam furt SUPA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 tolik překvapení při pondělku.Karel se objevil a dokonce i Vilo.Jaj chlape tak v tebe jsem už nedoufal.To je dost,že ses ukázal.Karle a Tebe samozřejmě taky vřele zdravím.Jsem rád,že jste oba zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Ako jarne kuriatka . Dochadzam domov z celej europy a niekedy aj z azie. Zajtra rano startujem svojho supa a idem do Budapesti, kde mám sucasneho zamestnavatela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 I já velice pozdravuji našeho světoběžníka "VILA"! Víťo, i já jsem si už loni říkal, že Vilo změnil značku a na staré kamarády SUPÁKY zapomněl a o neee! Je vidět, že "dobří holubi se vrací" - to je dobře! Wilo, dost často mi chybějí Tvé vtipy! Víťo, děkuji za milá slova, dcera mi vzkazovala, že Ti odpovídala na mail. Jinak se se mnou už kontaktoval David - Passport, je momentálně mimo republiku, asi na týden, potom se mi ozve. Celé SUPÍ BANDĚ přeji dobrý start do nového pr. týdne a jak Víťa často připomíná -opatrujte se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 To je fajn,staří bardi jsou z5....moc zdravím chlapci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 to by bylo žrádlo..... http://www.novinky.cz/auto/334508-vzdy-ciste-auto-nissan-zkousi-lak-ktery-se-nezaspini.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 ty jo to by byla pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 (editace) To Sejis: Ahoj Jiří, no zase taková sláva to asi nebude, ale podstata je, že o sobě víme. To víš té současné omladině moc konkurovat nemůžeme. Jinak Ti chválím volbu rod. autoparku! Editováno: 26. Duben 2014, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Zdravím Lannyho, přidáš se k nám na Jarní sraz na Šumavě? Rádi starou gardu přivítáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 to si nesmíte připouštět, a dělat ze sebe tak starý páky, každej je tak starej jak se cejtí, takže přestaňte s kopáním vlastního hrobu, myslim, že tak špatný to s váma ještě neni gardo a koukejte dorazit na sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Velmi rad by som dosiel, len neviem ako to bude s casom. Tento kemp mam tak asi 755 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 zapřáhni to za wladiho a ghousta a můžete frčet, a kdo bude prorážet zduch a dělat tahouna se můžete střídat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Zdravím Lannyho, přidáš se k nám na Jarní sraz na Šumavě? Rádi starou gardu přivítáme Velké díky za pozdravení. Mrzí mne to, ale asi ještě v té době nebudu zcela O.K., tak nevím, pokud by to jen trochu šlo, určitě bych dorazil. To Doktorone: Neboj, myslím, že nikdo z nás dříve narozených si svůj skutečný věk nepřipouští, natož aby jsme si kopali vlastní hrob - neboj. Jinak pokud jde o Wila - Laam, tak se mu nikdo moc divit nemůže, za 1) dálka a hlavně pr. povinnosti. Jak jej znám vždy, když jen trochu mohl - dorazil a vždy to měl z nás všech nejdál. Jinak jsi mne docela pobavil, když mě dědkovi dáváš rady jako starej mazák, ale jsem přístupnej každému názoru. Jinak Vám všem přeji, aby vyšlo počasí a užili jste si to. Pokud bych se dal do té doby dohromady, tak určitě dám vědět a alespoň na sobotu bych dorazil. A obligátně jak Víťa vždy dodává, bando opatrujte se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 jsem rád, že si se tim nechal pobavit, tak to taky mělo působit, aby jste se necejtili tak starý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuban3c Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Zdravim hosi niekto co by poradil kde kupit zaslepku na tohle to misto co je na fotce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 (editace) jaký, myslíš ten chybějící popelník? neměl jsi tam držák na telefon? Editováno: 27. Duben 2014, autor: brc.majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuban3c Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 mal ale dal sem ho pric a chci to zaslepit nejako ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Mozna by tam pasoval normalni popelnik co se dava do ostatnich supu. Mam ten zadni ve stejne barve jakej mas dekor, ale musel by sis ho spravit blbne tam otvirani a zavirani. Kdyztak SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 zdravím chlapci,naprosto souhlasím s Karlem-Lannym co napsal,i když starý se cítím jenom co do zdejšího založení superb-klubu a škodahome fora,potažmo spoluzakladatel octavia klubu. co se týče srazu,tak nevím,jak časově a hlavně typem vozu jsme někde úplně jinde,ale rád bych některé drštičky viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Jiřííííííííííííííííííííííííííí......... na typ vozu se vykašli a když to výjde tak se ukaž.Jsme tam od čtvrtku tak kdyby tě svrběly ruce tak neváhej a projeď se kamaráde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 tak jako pardáál kterej spoluzaložil toto fŕum a superb klub myslim může přijet klidně na koloběžce a nikdo nebude mít námítky, naopak mi zelenáči rádi poznáme praotce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 Pěkné pozdravení celé naší SUPÍ BANDĚ! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.