stankra6 Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 Také, krásný pozdrav od Jihlavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 tak jako pardáál kterej spoluzaložil toto fŕum a superb klub myslim může přijet klidně na koloběžce a nikdo nebude mít námítky, naopak mi zelenáči rádi poznáme praotce nic neslibuji 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 ŠKODA JE ŠKODA http://ekonomika.idnes.cz/skoda-bodovala-v-britske-soutezi-d4a-/ekoakcie.aspx?c=A140502_120850_ekoakcie_fih Pěkný víkend všem SuperBákům a jejich příznivcům Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 toho yetiho tam milujou, jenom jak to v top gearu vychválili a udělali tak propagační reportáž, že se nedivim, že to tam každej kupuje, udělali z toho skoro nezničitelný auto, je to v 16tý sérii v 1 dílu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Kdy už pochopíš že top gear je zábavný pořad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Zdarec, Já taky supa mám. No a jak s ním jezdim po čechách, tak nemám čas .. mimochodem - nepotkal jsem za poslední rok nikoho se samolepkou na zadním okně - takže vy máte auta asi jen doma v garážích a tady si dopisujete, jaký by to bylo se s tím projet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 (editace) to voice: to já samo chápu, proto na něj taky koukám, mě to právě celkem bavilo, že tam vychvalujou českou káru takovym způsobem ,jako snad žádnou jinou johan: tak pokud jezdíš po marjánkách, tak tam nás asi nepotkáš, a pak žádnou samolepku nemám Editováno: 2. Květen 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 2. Květen 2014 Sdílet Vloženo 2. Květen 2014 Jaky krasny samolepky mate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 3. Květen 2014 Sdílet Vloženo 3. Květen 2014 to já právě nevim co má za samolepku, já žádnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 4. Květen 2014 Sdílet Vloženo 4. Květen 2014 Jiřííííííííííííííííííííííííííí......... na typ vozu se vykašli a když to výjde tak se ukaž.Jsme tam od čtvrtku tak kdyby tě svrběly ruce tak neváhej a projeď se kamaráde. uvidis, ze pride osobnym vlakom a potom primestkym autobusom :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 vlakem jsem jel naposledy na vojně 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 (editace) No já mám nalítáno 370tkm na té 2.8, a to po ml nedám :-) Asi mám profil v sekci Váš Superb - Pan Edý Editováno: 5. Květen 2014, autor: JohanJFV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 (editace) pěkná samolepka, tu chci taky, jinak na sraze nás můžeš potkat všechny, co ty na to? jinak vlákno dloooouho neaktualizované koukám Editováno: 5. Květen 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 Samolepku bych bral taky. Srazik je uz za rohem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcusV Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 Tyhle nálepky dělal člen Luky15, zkuste mu napsat.. Jinak Superbů jezdí mraky, ale s nálepkou jsem viděl snad jednoho. Já je mám na bočních okénkách na zadních dveřích, možná by sis mě ani nevšiml Johane :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 Nám už nálepky leží doma a do srazu budou na autě pěkně Většinou jezdíme trasu Brno - Ostrava a naopak, tak je nás možné potkat někde na trase Pěkný začátek týdne všem Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 5. Květen 2014 Sdílet Vloženo 5. Květen 2014 (editace) mě většinou v praze, pak d1 přes frýdek směr slovensko a občas směr náchod do podkrkonoší na chalupu, na západ jezdim málo kdy jinak také přeji pohodovej týden Editováno: 5. Květen 2014, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Zdravím už pomalu ztracené SUPY Johana a MarcuseV. Jak je vidět dobří ptáci se vracejí do svého hnízda! Mám radost, že jste se po dlouhé době ozvali. Johane, tak nějak jsem předpokládal, že už budeš mít tolik nadrandíno, ale když jsi tady od Nového roku nebyl, tak jsem si říkal, že už jsi ho možná vyměnil, ale jak je vidět pořád dobře slouží Jinak pozdravuj drahou polovičku, už jsi do toho spadl??? Ještě postrádám Járu (Ace), ale ten se tady sporadicky objevil a je i přihlášen na sraz, asi taky už bude mít rod. starosti, myslím, že se mu to blíží? Všichni si pěkně užijte nadcházejícího prodlouženého víkendu a dle Víti - opatrujte se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Doufám tedy, že se někdo ze staré gardy ukáže i na sraze,když ne na Jarním tak na podzimním na Moravě Přidávám něco pro zajímavost, včera směr Praha-Brno D1 před Brnem jsem potkal tohoto Supa. Asi nějaká vládní verze či co. V předních náraznících měl i díry na vlaječky a i spz nějaká jiná, ale česká, + modré označení CD nevíte co to je? Jinak motor 2.8. Minulý týden jsme ho na stejné trase potkal taky, akorát už jsem ho nestilhl vyfotit, takže asi jezdí pravidelně tuto trasu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 modré CD je diplomat, takže nějakej papalášek diplomatickej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 6. Květen 2014 Sdílet Vloženo 6. Květen 2014 Ahá, toš su zas o něco chytřejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 Kluci pravidelně jezdim Mariánské Lázně - Praha, Brno i Ostrava :-) Lany - polovičku budu pozdravovat, Supík zatim slouží jak má, ale v létě zůstane polovičce a já si pořídím zas něco co už nevydrží 400tkm s min. náklady. Bohužel. A nespadl jsem do toho, bo mám protiskluzové podrážky :-) Marcus - tebe bych po praze poznal :-) Kluci se srazama jsem na tom mizerně :-( dokonce loni ani nebyl Vánoční večírek. Bohužel ten legendární u Sejise už asi nikdy nedáme :-( Johan p.s.: Tu samolepku od Luky15 jsem zvětšil o 10%, aby na tom zadním okně byla trošku vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 Pěkné pozdravení z Moravy vinšuju.Tak už pouze 15 dní a jedeeeem.Opatrujte se všeci 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 Tak koukám, že jsme se tady konečně taky sešli - hurá! Tak Ty jsi stále svobodnej kluk - no kdo umí umí, kdo neumí - čumí. Tak velikánské pozdravení. Jinak až pojedeš kolem, klidně se satv, rád Tě uvidím, jsem sice ještě lazar, ale už se to dost podstatně lepší. Jen, když tak mne brnkni, je možné, že pojedu ještě na nějaké doléčení - nevím zda lázně nebo nějakej rehabiliták. Johane, pozdravuj a mějte se oba moc fajn, Čauky Karel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 Johane moc tě zdravím a našel jsem foto,super vzpomínky se mají uchovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.