Přejít na obsah

HOSPODA u SUPů

Petřík junior

Doporučené příspěvky

Zdarec,

Já taky supa mám. No a jak s ním jezdim po čechách, tak nemám čas .. mimochodem - nepotkal jsem za poslední rok nikoho se samolepkou na zadním okně - takže vy máte auta asi jen doma v garážích a tady si dopisujete, jaký by to bylo se s tím projet  :kol-38:  :kol-138:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to voice: to já samo chápu, proto na něj taky koukám, mě to právě celkem bavilo, že tam  vychvalujou českou káru takovym způsobem ,jako snad žádnou jinou

johan: tak pokud jezdíš po marjánkách, tak tam nás asi nepotkáš, a pak žádnou samolepku nemám

Editováno: , autor: Doktorone
Odkaz ke komentáři

Jiřííííííííííííííííííííííííííí......... na typ vozu se vykašli a když to výjde tak se ukaž.Jsme tam od čtvrtku tak kdyby tě svrběly ruce tak neváhej a projeď se kamaráde.

uvidis, ze pride osobnym vlakom a potom primestkym autobusom :) :) :)

Odkaz ke komentáři

Zdravím už pomalu ztracené SUPY Johana a MarcuseV. Jak je vidět dobří ptáci se vracejí do svého hnízda! Mám radost, že jste se po dlouhé době ozvali. :kol-28: 

Johane, tak nějak jsem předpokládal, že už budeš mít tolik nadrandíno, ale když jsi tady od Nového roku nebyl, tak jsem si říkal, že už jsi ho možná vyměnil, ale jak je vidět pořád dobře slouží :kol-47: Jinak pozdravuj drahou polovičku, už jsi do toho spadl??? :kol-131:  :kol-147: 

Ještě postrádám Járu (Ace), ale ten se tady sporadicky objevil a je i přihlášen na sraz, asi taky už bude mít rod. starosti, myslím, že se mu to blíží? :kol-48: 

Všichni si pěkně užijte nadcházejícího prodlouženého víkendu a dle Víti - opatrujte se! :gunners3: 

Odkaz ke komentáři

Doufám tedy, že se někdo ze staré gardy ukáže i na sraze,když ne na Jarním tak na podzimním na Moravě :)

Přidávám něco pro zajímavost, včera směr Praha-Brno D1 před Brnem jsem potkal tohoto Supa. Asi nějaká vládní verze či co. V předních náraznících měl i díry na vlaječky a i spz nějaká jiná, ale česká, + modré označení CD nevíte co to je? Jinak motor 2.8. Minulý týden jsme ho na stejné trase potkal taky, akorát už jsem ho nestilhl vyfotit, takže asi jezdí pravidelně tuto trasu.

post-83675-0-14152900-1399391650_thumb.j

Odkaz ke komentáři

Kluci pravidelně jezdim Mariánské Lázně - Praha, Brno i Ostrava :-)

Lany - polovičku budu pozdravovat, Supík zatim slouží jak má, ale v létě zůstane polovičce a já si pořídím zas něco co už nevydrží 400tkm s min. náklady. Bohužel.

A nespadl jsem do toho, bo mám protiskluzové podrážky :-)

Marcus - tebe bych po praze poznal :-)

Kluci se srazama jsem na tom mizerně :-( dokonce loni ani nebyl Vánoční večírek. Bohužel ten legendární u Sejise už asi nikdy nedáme :-(

Johan

p.s.: Tu samolepku od Luky15 jsem zvětšil o 10%, aby na tom zadním okně byla trošku vidět.

Odkaz ke komentáři

Tak koukám, že jsme se tady konečně taky sešli - hurá! Tak Ty jsi stále svobodnej kluk - no kdo umí umí, kdo neumí - čumí.

Tak velikánské pozdravení. Jinak až pojedeš kolem, klidně se satv, rád Tě uvidím, jsem sice ještě lazar, ale už se to dost podstatně lepší. Jen, když tak mne brnkni, je možné, že pojedu ještě na nějaké doléčení - nevím zda lázně nebo nějakej rehabiliták.

Johane, pozdravuj a mějte se oba moc fajn, Čauky Karel

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...