Laam Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 Při zřizování elektronického přístupu k vlastnímu účtu v bance:- Zadejte uživatelské jméno ! - logik2- Zadejte heslo ! - jablko- Lituji, heslo musí obsahovat minimálně 8 znaků ! - červenéjablko- Lituji, heslo musí obsahovat min. 1 číslici ! - 1červenéjablko- Lituji, heslo musí obsahovat min. jedno velké písmeno ! - 1VYJEBANÉčervené jablko- Lituji, heslo nesmí obsahovat za sebou následující velká písmena ! - 1VyjebanéČervenéJablkoAnastrčSiHo !- Lituji, heslo nesmí obsahovat znaky s diakritikou ! - VyjebaneSchnileCerveneJablkoAchcipniTyHajzleJestli AniTohleHesloNeprijmes- Lituji, toto heslo je již obsazeno ! 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 9. Červen 2014 Sdílet Vloženo 9. Červen 2014 ku.wa to je parak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Laam :DDDD pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 (editace) Pekny vikend vo spolok. Jeden automobilovy postreh: V Audi vymysleli pohon vsetkych styroch kolies, tak to si dali do znaku.A v Renaulte si dali do znaku tiež čo vymysleli ... Editováno: 14. Červen 2014, autor: Laam 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 kamaráde staré časy se vracejí.Kdysi nebylo snad dne abys zde nedal nějaké moudro a nebo postřeh.Výborně Vilo.To nemá chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Ahojte vospolok. Jeden na nedelu: Přijde cikán do hospody, kde všichni koukají na fotbal, a ptá se hostinskýho: "Jak hrajou naši?" Hostinský se na něj podívá a říká: "Vaši vůbec nehrajou!!!!!!" 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 (editace) dnes sa mi podarilo vycitat eeprom zo symphony a ziskat kod. eepromka musi ist von, napojit na seriovy port a cez ponyprog vycitat. pripajam schemu pripojenia na seriovy port: Editováno: 15. Červen 2014, autor: Laam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 (editace) Zdravím všechny a přejí pěkný nedělní večer Dávám dohromady fotky z Jarního srazu Šumava od Majkl sup 23 a našla jsem tam tuto nádheru Byli se podívat ještě s Doktorone na sraz veteránu v Kašperských Horách Bája Editováno: 15. Červen 2014, autor: Bajuszka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 jo jo, tohle byla paráda 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 Bola taká škaredá, že ked som poslal jej fotku e-mailom tak ju zožral antivírus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 20. Červen 2014 Sdílet Vloženo 20. Červen 2014 Chlapi a ten poznate ako ostravak kupuje do Ostravy listok v Prahe na vlak ??? ostravak : Listek piiico. predavacka: hlavni nebo Svinov ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 a je tu koniec vikendu, aspon som si trocha dal do poriadku interier mojho supa. popritom som zistil, ze mi treba nove koberceky, soferova sedacka potrebuje novu kozu a ventil g81 mi zacal hlasit chybu. to som ho radsej ani nemal umyvat a napajat na diagnostiku , je to ako s clovekom, pokial nechodi k lekarovi, tak je zdravy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 (editace) Tak, tak Wilo, máš naprostou pravdu, mohu to absolutně potvrdit! Ale jak Tě znám Ty si s tím poradíš! Jak jsem to tady projížděl, tak jsem zjistil, že stará garda zase pausíruje! Na př. Jára sem ještě ani nehodil fotky ze srazu, ale on to určitě napraví! Editováno: 23. Červen 2014, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 24. Červen 2014 Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 (editace) Všem Honzům, Honzíkům a Janům z naší SUPÍ BANDY, vše nejlepší k dnešnímu svátku! Editováno: 24. Červen 2014, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laam Vloženo 24. Červen 2014 Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 pridavam sa aj ja , vsetko najlepsie Honzom a Janom. A pridam jeden , ktory ma dnes strasne pobavil: Stary chlap popija vino z pohara, sedi na terase so svoju ženou a rozprava:"Tak ta ľubim, že si ani neviem predstavit, ako by som bez teba zil.""A to vravis sam od seba, alebo to z teba prehovorilo to vino?"Chlap:"To ja........hovorim tomu vinu...." 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmichael Vloženo 24. Červen 2014 Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 Taky přeji všem Honzům jen to nej k svátku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 24. Červen 2014 Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 Děkuji pánové za gratulaci :-) Jinak dneska jsme byli se Supíkem u pana doktora až na prave svetlo ktere se nedalo nastelovat pač svítilo moc nizko je v top stavu hlavne rikal ze naprava je fakt v dobre kondici :-) Takže na dva royk klid :-) čili 4 srazy jeste budou :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 24. Červen 2014 Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 Byl sem v lednu a pán mi říkal to samé, asi to říkají všem jinak taky vše nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 25. Červen 2014 Sdílet Vloženo 25. Červen 2014 No konečně! Všichni pozorně čtěte! http://www.novinky.cz/domaci/340365-pojistovny-musi-po-nehode-proplacet-nove-dily-i-na-starsi-auta-rekl-ustavni-soud.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 25. Červen 2014 Sdílet Vloženo 25. Červen 2014 Vilo zasmál jsem se,hlavně audi a znak ,dobrý rychlý a výstižný Jinak zdar chlapci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 25. Červen 2014 Sdílet Vloženo 25. Červen 2014 No konečně! Všichni pozorně čtěte! http://www.novinky.cz/domaci/340365-pojistovny-musi-po-nehode-proplacet-nove-dily-i-na-starsi-auta-rekl-ustavni-soud.html Toto uz plati ale min. 3 roky. Jen hloupak pristoupil na spoluucast, pojistovna to jen zkousi, protoze ne kazdy o tom vi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 25. Červen 2014 Sdílet Vloženo 25. Červen 2014 Takže vlastne ten dotyčny neni hlupák, ale člověk co nemá přehled že ? Nebo ten co nemá přehled je automaticky hlupák? :-D :-D :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 25. Červen 2014 Sdílet Vloženo 25. Červen 2014 (editace) Myslim, ze zase zbytecne chytas za slovo, nemyslis? Kdyz se neco takovyho stane otevru si minimalne google a hledam, protoze oprava zpravidla netrva do dalsiho dne tak mas cas. Precedens rozhodnuti ÚS se da najit na internetu, nekam jsem ho tu jednou i daval Editováno: 25. Červen 2014, autor: brc.majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.