Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nazdar Martine, díky za přání a s tím nejkrásnějším místem na Šumavě, asi bych se tam měl podívat a případně navrhnou na znovuotevření, když už je to tak pěkně propagované!  :kol-147:  :gunners3: 

• o 2 týdny později...
Vloženo

Ten sup je stejnej jako měl dřív Milan - Nemo.x, ale ten jej prodával někam do Brna, no i když jeden nikdy neví! Škoda toho SUPA!

To Nemo.x: Milane, psal jsem Ti na WhatsApp, ale dosud bez jakékoliv ozvěny! Co je s Tebou chlape! Dej vědět, Čau Karel

Vloženo

to je fakt, já mám v TP 63 a řekl bych že mi to sedí, když se mi rozsvítí rezerva, což se mi stalo teda tak 3x max a z toho jednou, že jsem dojížděl se staženejma půlkama tak jsem tam narval 60, takže ty 3 bych řekl, že tam mohli být, ty máš evidentně o 5 litrů větší

Vloženo

Motosi ty jsi si teda prošel pěknými motorizacemi, aspoň to můžeš porovnávat díky vlastní zkušenosti. Je pravda, 2.8 + haldex to by byla panečku jiná jízda, hlavně bych měl větší jistotu v zatáčkách.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...