Martin35 Vloženo 5. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2014 Ahoj Karle , jinak všechno nej nej k svátku.. , a jestli znáš nejkrásnější místo na Šumavě?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 6. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2014 Nazdar Martine, díky za přání a s tím nejkrásnějším místem na Šumavě, asi bych se tam měl podívat a případně navrhnou na znovuotevření, když už je to tak pěkně propagované! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skydragon Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 ked budem velky, budem Superb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 A až budu velký, budu vlastně malý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Taky potkávám podobné individua Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 To mi hlava nebere... hlavně ten kombík, co si hraje na Octavii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 24. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2014 Pawouku, nejsi sám, ale asi si "oni" o nás myslí to, co my o nich! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 tak kdo to byl? http://www.novinky.cz/krimi/354562-superb-prchal-pred-policii-dvoustovkou-z-prahy-az-na-tachovsko.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 Hm pěknej celkem, dokonce s mýma kolama, škoda ho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 Ten sup je stejnej jako měl dřív Milan - Nemo.x, ale ten jej prodával někam do Brna, no i když jeden nikdy neví! Škoda toho SUPA! To Nemo.x: Milane, psal jsem Ti na WhatsApp, ale dosud bez jakékoliv ozvěny! Co je s Tebou chlape! Dej vědět, Čau Karel 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 Stejnej je, ale Milan měl menší kola 16". A prodal jej někam do Ostravy si myslím, Bára to kdyžtak upřesní A dlouho se tu neukázal Nemo to je pravda, ani ve vlákně dlouho nic nepsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 tak pak prchal udajně směr vyškov, tak možný je vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 Možný je vše, ale takových Supů v ČR je, že o nich ani nevíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 Máš pravdu, Milan měl 16 " . No nakonec je to fakt jedno, ale do hospody se to hodí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 Jedno to je, ale tady ce takový prkotiny možů řešit pořád dokola I napřílak na kolik L má Sup nádrž, nebo jaké kdo má v autě stromečky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 to je fakt, já mám v TP 63 a řekl bych že mi to sedí, když se mi rozsvítí rezerva, což se mi stalo teda tak 3x max a z toho jednou, že jsem dojížděl se staženejma půlkama tak jsem tam narval 60, takže ty 3 bych řekl, že tam mohli být, ty máš evidentně o 5 litrů větší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 Hmm, a já měl za to že všechny Superby 1. generace mají stejnou nádrž, a že by se to lišilo podle motorizace? To jsem nevěděl, třeba nám to někdo povolanější upřesní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 (editace) Já nevím mám nádrž asi 65 litrů protože když tankuju tak tam nacpu max 62. Motorizaci mám 2.5tdi Editováno: 26. Listopad 2014, autor: Jan Beranek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 S odvzdušňovákem nebo bez? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 S tím cudlem [emoji1] 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 a ja mam taky na 65 L ... mam 2,8 :D :D :D :D :D a vonavku mam z tesca hec... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 Hele, neserte. Měl jsem chrochtáka 2.5 tdi a pak 2.8 benál. Teď 3.6 S2. Ale musim říct, ideál 2.8 a k tomu haldex, byl bych v nebi. Jinak motor OK,ale chybí klasika hydro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 Motosi ty jsi si teda prošel pěknými motorizacemi, aspoň to můžeš porovnávat díky vlastní zkušenosti. Je pravda, 2.8 + haldex to by byla panečku jiná jízda, hlavně bych měl větší jistotu v zatáčkách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajuszka Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 Ano Nemo.x měl 16 kola a Superb je u našeho kamaráda v Ostravě Bája Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 26. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2014 No jak sem povidal, doufám že se ukáže v Květnu na sraze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.