ace ventura Vloženo 16. Březen 2015 Sdílet Vloženo 16. Březen 2015 Doktorene: jako servisní technik Jungheinrich Karle no jasně. Je to fajn, super kolektiv a klid. Díky, pozdrav vyřídím. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 (editace) Toto je povedený :D Rozhovror na téma tunel Blanka. Editováno: 18. Březen 2015, autor: Tarantulas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Toto je pro ty co šudlaj plyn a myslej ze si auto libuje, když ho nikdo nehoní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 A proto mu při každé jízdě aspoň jednou přišlápnu do červenýho. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Ale ty fildo nemas fsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Já vím, ale je to podobný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Dnes navečer stal přede mnou na křižovatce u univerzity Pardubice černý jednickovy superb, benzín na LPG. Mel SPZ s E, podlozka název Auto Sídlo. na zadním oknu nad brzdovym světlem samolepka Skodahome. Kdo pak to byl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 1. Květen 2015 Sdílet Vloženo 1. Květen 2015 Jj, a měl chrom. koncovky výfuku Je myslím i tady, ale nevzpomenu si na nick, ale zná ho Tvůj kamoš (LukasPCE) odtud co má stříbrného 2.8 LPG, tak se zeptej jeho. Zrovna včera mu měnil pružiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Jj měl....a teď jsem našel jeho auto v sekci Vase auto (Kuban). Jinak Lukasovyho superba znám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 Tak to sme doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skydragon Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Caute, niekde som cital, ze ked chalani liali vif do svojich fordov, tak vraj v hrdle nadrze maju nejaky odtokovy kanalik kadial im to lialo pod auto rovno, ked to nepreslo cez tu blbost co treba zatlacit aby sa to dostalo do nadrze.Tak ma napadlo sa spytat, ked do svojho Superba '07 lejem vif rovno z tej odmerky vo vrchnaku, dostane sa to tam, alebo som aj ja lial doteraz litre na zem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 25. Květen 2015 Sdílet Vloženo 25. Květen 2015 Ford je FORD ... ty máš SuperBa nci si nelil na zem :-) Už sem to lil nespočetně krát aji v garáži a nidky sem na zemi nevypozoroval žadný flíček ba i vetší flek :-) Mužeš byt klidný :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 12. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2015 ty voe slušná práce, ten kotouč tenkej jak papír je mazec a ke konci měl jeden evidentně problém se zatýkáním, tak bacha na to http://www.autoforum.cz/zajimavosti/12-servisnich-pripadu-ktere-sokovaly-i-otrle-automechaniky/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supry Vloženo 31. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2015 zdravím, sem tu nový, supa mam 14 dní ... snad sem zapadnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 31. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2015 To je jasný, každý kdo má rad supy zapdne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 31. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2015 Určitě zapadneš Jakého máš Supa? Trochu se pochlub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supry Vloženo 21. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2015 supik 1. generace 1.9TDI 96kw 2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Itchy Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Tak se přiznejte... http://www.novinky.cz/krimi/379965-ridic-uhanel-ve-skode-superb-po-d1-rychlosti-221-km-h.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 takže přátelé, je na čase tu utřít stoly, narovnat obrazky, vyhnat pavouky z koutů a zasednout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Tak tak, supr nápad! Nemusíme spamovat jiné vlkákna kde je to OT a tady možem kebucírovat do aleluja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Pravda že. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Škoda že jsem moc nikdo nechodí, mohli by se tu rozjet různé vášnivé debaty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 To je fakt, dřív to tady frcelo jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Doktore, to jsme se vraceli z nákupu ještě se fotit na parkoviště hradu Bítov, a před dědinů Lesná na mě bliká protijedoucí Peugeot tak jsem zbystřil a ono tam opravdu stáli. Jelikož jsem vedl kolonu tak jsem to zpomalil a čučím na ně a navíc stáli na druhé straně, tak si říkám, to asi těžko budou ještě někoho zastavovat do protivky a navíc když vidí že jedem jako skupina spolu. A co jsem nechtěl po pár minutách mi volá Sup1 že ho stopli a že tam s ním čeká, no nechtělo se mě tomu věřit Našteští to byla rychlovka a brzo se připojili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 To bylá taková perlička, a ještě jedna perlička byla při výjezdu z kempu, kdy to jeden trošku nacůval do stromu, ale to jsi asi viděl na foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.