Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Ahoj kamarádi... :palec2:

dobré ráno

dobré ráno

I Tobě dobré ráno beruško... kol5

Jak se máš takhle v půlce týdne ?

I Tobě dobré ráno beruško... kol5

Jak se máš takhle v půlce týdne ?

Ale tak celkem to jde píšu s s Víťou na qip , protože tady nemůže je v práci a jinak mě štve to počasí no a copak děláš ty hezkýho?

Jiříku,nelež venku a pojď na kofíčko.

Jiříku ahooojkyyyyyyyyyyyyyyy kol5

AAAchooooj kamarádi kol5:) před půl hodkou jsem dorazil z nemocnice,3 dny včetně operace stačí až do ..... :feve::kuk::feve:

Moc děkuji Všem za podporu,moc to potěšilo a o něčem to v superB partě vypovídá :palec2::palec2::worthy rád Vás všechny uvidím,klidně i na motokárách,holt si nezajezdím.leč rád pokecám :palec2: ( pochopitelně když to nebude bolet ,jako nyní :help: )

operován jsem byl ještě ten večer,operace trvala hodku a půl a na pokoj jsem přijel kolem jedné v noci a tam na mě čekal syn se snachou,to bylo více než milé kol5 .

Čágo Jiřiku a Jani :):)

Ale tak celkem to jde píšu s s Víťou na qip , protože tady nemůže je v práci a jinak mě štve to počasí no a copak děláš ty hezkýho?

Já se od rána nějak nemůžu nastartovat, né že by se mi chlo spát ale chodím od ničeho k ničemu. Ale dám ještě jedno kafe a pojedu tvořit... ;)

No to jsme rádi,že tu zase budeš s náma,bez tebe to tu bylo trochu mrtví. :unsure:

No to jsme rádi,že tu zase budeš s náma,bez tebe to tu bylo trochu mrtví. :unsure:

čágo Jířo :)-_- přeháníš :p ,ted tady budu často,času mám tři prd--e,tedy šest půlek lol:)

ko jediný pozitivum je,že zatím jsem si již skoro 4 dny nezapálil ;):);):feve:

Zdravím maroda!!! Vítej zpátky :)

Zdáár Tome -_--_-

Jirka N: Jasná věc, někam přifrčím :) Díky moc. Jinak česnečka byla po pracovní akci :)

Kluci, já musím pracovat :( Měj te se tu pěkně a nepište moc, pak to nestíhám číst :D

neboj,budeme psát pomalu B)

čágo Jířo :)-_- přeháníš :p ,ted tady budu často,času mám tři prd--e,tedy šest půlek lol:)

ko jediný pozitivum je,že zatím jsem si již skoro 4 dny nezapálil ;):);):feve:

Dobrá metoda,škoda že sis musel utrhnout achilovku,aby jsi s tím praštil lollol

Aby jsi z toho neměl absťák :kuk::kuk:

Jirka N: Jasná věc, někam přifrčím :) Díky moc. Jinak česnečka byla po pracovní akci :)

Cinknu o víkendu,dáme někde spíšek!!!!

to Hampejz:konečně jsem sehnel poslední vydání CD do navi,tak ti přivezu.Pokud budeš chtít jiné než ČR,tak dej vědět,ať to stihnu udělat.

Dobrá metoda,škoda že sis musel utrhnout achilovku,aby jsi s tím praštil lollol

Aby jsi z toho neměl absťák :kuk::kuk:

no huba jde šejdrem,ale zkusím to ;);):feve::)

no huba jde šejdrem,ale zkusím to ;);):feve::)

Tak to ti držím palce,já to zkuošel asi 4x a pořád mi to nejak nevyšlo. :feve::feve::feve::feve:

Asi slabá vůle lollol takže jsem se na to vys...!!!!

no uvidím,2 x jsem už nekouřil cca dva roky a pak ......no blb jsem.... ;)

Ahoj Sejdo. to je fajn že jsi doma, tak ať brzy zase lítáš. Jinak jsem včera poslal J-Novisovi všechny samolepky, tak vám je předá. Škoda že nemůžu na motokáry, musím do práce. :feve:

Já se zatím loučím,musím chvilku do práce,pak se ještě zastavím.

Ahoj Sejdo. to je fajn že jsi doma, tak ať brzy zase lítáš. Jinak jsem včera poslal J-Novisovi všechny samolepky, tak vám je předá. Škoda že nemůžu na motokáry, musím do práce. :feve:

Ahoj Luky,samolepky právě dorazily,tak já je klukům předám,děkujeme.

Čágo Luky,dík,ale mohl jsi je poslat,manželka by je převzala :)

Ahoj Luky,samolepky právě dorazily,tak já je klukům předám,děkujeme.

tak máš Jiřo o důvod víc se stavit za mnou :p:):)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.