Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ahoj kamarádi... :palec2:

dobré ráno

dobré ráno

I Tobě dobré ráno beruško... kol5

Jak se máš takhle v půlce týdne ?

I Tobě dobré ráno beruško... kol5

Jak se máš takhle v půlce týdne ?

Ale tak celkem to jde píšu s s Víťou na qip , protože tady nemůže je v práci a jinak mě štve to počasí no a copak děláš ty hezkýho?

Jiříku,nelež venku a pojď na kofíčko.

Jiříku ahooojkyyyyyyyyyyyyyyy kol5

AAAchooooj kamarádi kol5:) před půl hodkou jsem dorazil z nemocnice,3 dny včetně operace stačí až do ..... :feve::kuk::feve:

Moc děkuji Všem za podporu,moc to potěšilo a o něčem to v superB partě vypovídá :palec2::palec2::worthy rád Vás všechny uvidím,klidně i na motokárách,holt si nezajezdím.leč rád pokecám :palec2: ( pochopitelně když to nebude bolet ,jako nyní :help: )

operován jsem byl ještě ten večer,operace trvala hodku a půl a na pokoj jsem přijel kolem jedné v noci a tam na mě čekal syn se snachou,to bylo více než milé kol5 .

Čágo Jiřiku a Jani :):)

Ale tak celkem to jde píšu s s Víťou na qip , protože tady nemůže je v práci a jinak mě štve to počasí no a copak děláš ty hezkýho?

Já se od rána nějak nemůžu nastartovat, né že by se mi chlo spát ale chodím od ničeho k ničemu. Ale dám ještě jedno kafe a pojedu tvořit... ;)

No to jsme rádi,že tu zase budeš s náma,bez tebe to tu bylo trochu mrtví. :unsure:

No to jsme rádi,že tu zase budeš s náma,bez tebe to tu bylo trochu mrtví. :unsure:

čágo Jířo :)-_- přeháníš :p ,ted tady budu často,času mám tři prd--e,tedy šest půlek lol:)

ko jediný pozitivum je,že zatím jsem si již skoro 4 dny nezapálil ;):);):feve:

Zdravím maroda!!! Vítej zpátky :)

Zdáár Tome -_--_-

Jirka N: Jasná věc, někam přifrčím :) Díky moc. Jinak česnečka byla po pracovní akci :)

Kluci, já musím pracovat :( Měj te se tu pěkně a nepište moc, pak to nestíhám číst :D

neboj,budeme psát pomalu B)

čágo Jířo :)-_- přeháníš :p ,ted tady budu často,času mám tři prd--e,tedy šest půlek lol:)

ko jediný pozitivum je,že zatím jsem si již skoro 4 dny nezapálil ;):);):feve:

Dobrá metoda,škoda že sis musel utrhnout achilovku,aby jsi s tím praštil lollol

Aby jsi z toho neměl absťák :kuk::kuk:

Jirka N: Jasná věc, někam přifrčím :) Díky moc. Jinak česnečka byla po pracovní akci :)

Cinknu o víkendu,dáme někde spíšek!!!!

to Hampejz:konečně jsem sehnel poslední vydání CD do navi,tak ti přivezu.Pokud budeš chtít jiné než ČR,tak dej vědět,ať to stihnu udělat.

Dobrá metoda,škoda že sis musel utrhnout achilovku,aby jsi s tím praštil lollol

Aby jsi z toho neměl absťák :kuk::kuk:

no huba jde šejdrem,ale zkusím to ;);):feve::)

no huba jde šejdrem,ale zkusím to ;);):feve::)

Tak to ti držím palce,já to zkuošel asi 4x a pořád mi to nejak nevyšlo. :feve::feve::feve::feve:

Asi slabá vůle lollol takže jsem se na to vys...!!!!

no uvidím,2 x jsem už nekouřil cca dva roky a pak ......no blb jsem.... ;)

Ahoj Sejdo. to je fajn že jsi doma, tak ať brzy zase lítáš. Jinak jsem včera poslal J-Novisovi všechny samolepky, tak vám je předá. Škoda že nemůžu na motokáry, musím do práce. :feve:

Já se zatím loučím,musím chvilku do práce,pak se ještě zastavím.

Ahoj Sejdo. to je fajn že jsi doma, tak ať brzy zase lítáš. Jinak jsem včera poslal J-Novisovi všechny samolepky, tak vám je předá. Škoda že nemůžu na motokáry, musím do práce. :feve:

Ahoj Luky,samolepky právě dorazily,tak já je klukům předám,děkujeme.

Čágo Luky,dík,ale mohl jsi je poslat,manželka by je převzala :)

Ahoj Luky,samolepky právě dorazily,tak já je klukům předám,děkujeme.

tak máš Jiřo o důvod víc se stavit za mnou :p:):)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.