Březen 11, 200916 r I Tobě dobré ráno beruško... Jak se máš takhle v půlce týdne ? Ale tak celkem to jde píšu s s Víťou na qip , protože tady nemůže je v práci a jinak mě štve to počasí no a copak děláš ty hezkýho?
Březen 11, 200916 r AAAchooooj kamarádi před půl hodkou jsem dorazil z nemocnice,3 dny včetně operace stačí až do ..... Moc děkuji Všem za podporu,moc to potěšilo a o něčem to v superB partě vypovídá rád Vás všechny uvidím,klidně i na motokárách,holt si nezajezdím.leč rád pokecám ( pochopitelně když to nebude bolet ,jako nyní ) operován jsem byl ještě ten večer,operace trvala hodku a půl a na pokoj jsem přijel kolem jedné v noci a tam na mě čekal syn se snachou,to bylo více než milé . Čágo Jiřiku a Jani
Březen 11, 200916 r Ale tak celkem to jde píšu s s Víťou na qip , protože tady nemůže je v práci a jinak mě štve to počasí no a copak děláš ty hezkýho? Já se od rána nějak nemůžu nastartovat, né že by se mi chlo spát ale chodím od ničeho k ničemu. Ale dám ještě jedno kafe a pojedu tvořit...
Březen 11, 200916 r No to jsme rádi,že tu zase budeš s náma,bez tebe to tu bylo trochu mrtví. čágo Jířo přeháníš ,ted tady budu často,času mám tři prd--e,tedy šest půlek ko jediný pozitivum je,že zatím jsem si již skoro 4 dny nezapálil
Březen 11, 200916 r Jirka N: Jasná věc, někam přifrčím Díky moc. Jinak česnečka byla po pracovní akci
Březen 11, 200916 r čágo Jířo přeháníš ,ted tady budu často,času mám tři prd--e,tedy šest půlek ko jediný pozitivum je,že zatím jsem si již skoro 4 dny nezapálil Dobrá metoda,škoda že sis musel utrhnout achilovku,aby jsi s tím praštil Aby jsi z toho neměl absťák
Březen 11, 200916 r Jirka N: Jasná věc, někam přifrčím Díky moc. Jinak česnečka byla po pracovní akci Cinknu o víkendu,dáme někde spíšek!!!!
Březen 11, 200916 r to Hampejz:konečně jsem sehnel poslední vydání CD do navi,tak ti přivezu.Pokud budeš chtít jiné než ČR,tak dej vědět,ať to stihnu udělat.
Březen 11, 200916 r Dobrá metoda,škoda že sis musel utrhnout achilovku,aby jsi s tím praštil Aby jsi z toho neměl absťák no huba jde šejdrem,ale zkusím to
Březen 11, 200916 r no huba jde šejdrem,ale zkusím to Tak to ti držím palce,já to zkuošel asi 4x a pořád mi to nejak nevyšlo. Asi slabá vůle takže jsem se na to vys...!!!!
Březen 11, 200916 r Ahoj Sejdo. to je fajn že jsi doma, tak ať brzy zase lítáš. Jinak jsem včera poslal J-Novisovi všechny samolepky, tak vám je předá. Škoda že nemůžu na motokáry, musím do práce.
Březen 11, 200916 r Ahoj Sejdo. to je fajn že jsi doma, tak ať brzy zase lítáš. Jinak jsem včera poslal J-Novisovi všechny samolepky, tak vám je předá. Škoda že nemůžu na motokáry, musím do práce. Ahoj Luky,samolepky právě dorazily,tak já je klukům předám,děkujeme.
Březen 11, 200916 r Ahoj Sejdo. to je fajn že jsi doma, tak ať brzy zase lítáš. Jinak jsem včera poslal J-Novisovi všechny samolepky, tak vám je předá. Škoda že nemůžu na motokáry, musím do práce. Čágo Luky,dík,ale mohl jsi je poslat,manželka by je převzala
Březen 11, 200916 r Ahoj Luky,samolepky právě dorazily,tak já je klukům předám,děkujeme. tak máš Jiřo o důvod víc se stavit za mnou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.