Petřík junior Vloženo 11. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Ahojky sejdis rad te vidim Tak jak se cejtis chlape ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 :)zdar mladas ,jak se cítím,jako po operaci noha bolí hlavně,že jsem doma : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 11. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 To bude dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Ahoj Sejdo , hlavne ze jsi to zvladnul a at se to rychle uzdravi a na srazu ses fit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 LUKY: Díky za lepky! Už se na ně těším! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Zdar partičko,jedno studený prosím,nebo leknu!!! Tak po práci doma,dnes byla v Praze doprava strašná,příště si musím od Sejiho půjčit nějakej maják. to Sejis:Jasně zě se zastavím,zavolám ti nějak zítra,snad my to vyjde. to Hampejz:My jsme domluvení,uvidíme se v sobotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 11. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Kluuuci ted jsem s etak nadlabl az to boli Prave delam nejaky vesely pisnicky na srazik at mame co poslouchat Za chvili jsem pujde asi tata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Jiříku,ty kluku jeden nemocná.Tak tě vítám zpátky.No tys nám dal teda.Přeju brzké uzdravení a jsem rád že to nejhorší už máš za sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 jinak zdravím samozřejmě i partičku.mám za sebou první šichtu.ještě dvě a víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 (editace) Ahoj Víťo, ty se máš,ty máš pořád víkend ,jak ty to děláš? Editováno: 11. Březen 2009, autor: j-novis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Kluuuci ted jsem s etak nadlabl az to boli Prave delam nejaky vesely pisnicky na srazik at mame co poslouchat Za chvili jsem pujde asi tata Ty jo a nás nepozveš Co jsi měl dobrého? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 11. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 americky styl jidla zapeceny housky s oblohou syrem apod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 To bylo určitě mňam,to se budeš olizovat ještě v sanitce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Ahoj Víťo,ty se máš,ty máš pořád víkend ,jak ty to děláš? no jak to dělám.inu to je snadné.vždy odmakám 3 dny dvanáctky a pak mám tři dny volno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 11. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 100% :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 to Hampejz:konečně jsem sehnel poslední vydání CD do navi,tak ti přivezu.Pokud budeš chtít jiné než ČR,tak dej vědět,ať to stihnu udělat. Jirko myslíš žebych i já mohl být tak troufalý a požádat tě ať na mě pamatuješ s jedním vydáním nových map pro ČR?já tam mám snad ještě rok 2003 a proto to ani nezapínám.Měl jsem sice už jednu mapu na vyzkoušení,ale vůbec mi to DX nenačetlo.Tak kdybys to přibral na sraz tak bych to zkusil jestli to fičí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Jirko myslíš žebych i já mohl být tak troufalý a požádat tě ať na mě pamatuješ s jedním vydáním nových map pro ČR?já tam mám snad ještě rok 2003 a proto to ani nezapínám.Měl jsem sice už jednu mapu na vyzkoušení,ale vůbec mi to DX nenačetlo.Tak kdybys to přibral na sraz tak bych to zkusil jestli to fičí To víš,že na tebe budu myslet,vždycky vozím dvě tři v autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 super krásná práce.Už teď se těším.A předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 super krásná práce.Už teď se těším.A předem děkuji A taky chceš jenom ČR,nebo ještě něco jiného??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Hezkej večer, tak mě už je o dost líp, jen se mě furt drží mírně zvýšená teplota. Takže mám antibiotika na další týden Sejdo přeju ti brzké uzdravení a ať tě ta noha moc nebolí... a jdu zapít další večerní dávku medikamentů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Ahoj bando, koukám že všichni marodí. U nás taky dnes manželka dostala nějakou chřipku, tak lítám v práci a i kolem malý. Jsem teď rád že obě usly. Snad to nechytnu i já. Jinak hezký večer, já si du lehnout k tv a dám si něco k snětku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 11. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 Dnes varim ja jen to nejlepsi Kluci pozdrav od tatky Odpociva u Tv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 11. Březen 2009 Sdílet Vloženo 11. Březen 2009 A taky chceš jenom ČR,nebo ještě něco jiného??? Ne ne ČR stačí kámo.Všude jinde mám tom toma. To Petřík:pozdrav Mária chlape To Ace Ventura:J ardo tobě taky přeju brzké uzdravení.bacily pryč a tradá ven.Prý už se blíží jaro Járo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Dobré ráno,dnes otvírám já,dá si někdo kávičku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 12. Březen 2009 Sdílet Vloženo 12. Březen 2009 Dobré ráno Jirko a všici. Jedno rychlé kofí a letím na meeting....to zas bude voser Celej den špekulování o ničem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.