Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Jinak v pátek jsem byl v pracovním procesu poctěn milou návštěvou, zastavil se u mne na chvíli Sejda, bylo to prima, škoda že se nemohl utrhnout Mafík, mušel řešit neodkladné záležitosti .... díky Sejdo za návštěvu !!! :palec2:

Editováno: , autor: Paolo.007
Vloženo
Jinak v pátek jsem byl v pracovním procesu poctěn milou návštěvou, zastavil se u mne na chvíli Sejda, bylo to prima, škoda že se nemohl utrhnout Mafík, mušel řešit neodkladné záležitosti .... díky Sejdo za návštěvu !!! :palec2:

I já díky "big bossovi" :) už aby to bylo na déle,než jenom na kávu :):palec2: ......jo Mafiho jsem potkal cestou od tebe :) .....

Vloženo

Zdar chlapáci.Tak jsem ve volné chvilce projel sekci ODKUD JSME a představte si že se tam objevilo 60 různých jmen.Na akci nás byla 1/6.Je mi jasné,že se v životě nikdy nesejdeme všichni.Někteří se tu přihlásili,aby získali informaci,někteří jen ze zvědavosti a hrstka lidí aby tu našla nové kamarády a jezdila na srazy.Sami víte,jak pěkně to vypadalo,když nás jelo v koloně deset.Šílená představa je mít v koloně 30 kousků,ale těch dvacet by se mohlo povézt.

Vím,že je ještě brzy a že zatím víme,že se uskuteční mimojiné sraz u Penyho na Šumavě,ale bude asi potřeba říct tak 3 měsíce předem aspoň termín,aby těm lidem,kteří se tam chtějí objevit nic do toho nevlezlo(nemám na mysli nějakou nečekanou událost).

Je to jen můj názor a hoďte sem i vy své námitky nebo připomínky.

Vloženo

Zazitek to byl neskutecny jeste ted slzicky tecou kdyz zazpominam nebo kouknu na video ze srazu :)

U Penyho to bude urcite supeer :)

Je to jak sem rikal, nez byla Sec mel sem seznam s cca 30lidmi nakonec vime jak to dopadlo seslose nas 12 ?? :)

Ted nas je ale podstatne vice a uz se i zname takze pro ostatni parta superbaku je super :)

Vloženo
I já díky "big bossovi" :) už aby to bylo na déle,než jenom na kávu :):palec2: ......jo Mafiho jsem potkal cestou od tebe :) .....

:palec2::palec2:To byla "přepadovka" ! lol Naštěstí takhle "vyfintěný" spolupracovníky pohřebáků u nás, v Krušnej horách nemáme a tak jsem Tě rozpoznal, jak jehlu v kupce sena !

Vloženo

I já plný souhlas, pokud by to šlo naplánovat, tak koncem dubna nebo začátkem května ( na 1. máje jako alegorický vozy :laugh.gif ) a zhruba v březnu stanovit, po dohodě Penyho v místě srazu pevný termín ? :palec2:

Vloženo

zdravím kluci,srazík začnu na plno domlouvat v novém roce a jak už tu nadhodil Paolo tak sem uvažoval o začátku května,to už by počásko mohlo být hezký.Nu víte,že počasí rezervovat nejde a až stanovýme společně termín srazu na Šumavě tak pak nezbývá čekat a doufat,že se počasí smiluje.Jo taky sem nedavno znovu kouk na fotečky ze seče a na video a bylo mě smutno.Tak už se na vás fakt těším.

Jinak užívejte svátků a volna ve zdraví,ať se na jaře sejdem.čauky čau Peny

Vloženo

Tak bando,přeji Vám všem příjemné prožití vánočních svátku,pohodu a klídek,nehleďte na nějaké to kilo navíc(superb je silné auto a v pohodě nás uveze).Zároveň přeju do nového roku,hodně zdraví a štěstí a spoustu pohodových kilometrů na Vašich supech.Ať se sejdem v co největším počtu na co nejvíce srazech.

MĚJTE SE PRIMA.

VíŤA

Vloženo

Pěkné ráno pánové, právě jsem posnídal kapříka se salátem a jedním pivečkem, následně jedeme na hřbitovy, samozřejmě že bude řídit dcera, bo tatík již jedno požil, ale to bude pro mne utrpení, Supíka jsem jí ještě nepůjčil ! :help:

Vloženo (editace)

Paolo tak vysvetli razeni jen do 3 :) a davejte pozor :)

Ja se jeste povaluju v postely a uzivam daru kol5 , na obed odjizdime ke Generalovi lol a hned na to jedeme k babče :palec2: , vezmeme supa a jdem se projizdet :D :D :D

Editováno: , autor: Petřik
Vloženo

Krásný den chlapáci.To já bych se taky jel projet,ale jelikož dokonce i u nás napadl přes noc sníh(sice ne moc,ale i to málo stačí),tak nechám mazlíka v garáži a budu koukat na pohádky.Sice zimní gumy mám,ale nechce se mi ani vystrčit paty.

To Paolo:opatrnost nade vše chlape.To ti nemusím říkat.Ne,že by třeba tvá dcera nezvládla ukočírovat vlajkovou loď,ale bacha na ty idioty kolem. ;)

Vloženo

tak tak Paolo opatrnosti není nikdy dosta jak píše Vicky tak uhlídat ty hňupy okolo sebe je kolikrát fuška.

Jdu se chytit zadní nápravy z kachny a k tomu bramborovej knedlíček se zelím.Tak Vám přeji dobrou chuť.

Odpoledne jedem k babičce kde se sejdem všichni z její velké rodiny

Tak užívejte volna a opatrně na naše mazlíky

Vloženo (editace)

Jo málem bych zapoměl :skoda:

Co takle se pochlubyt co jste koupili svým mazlíčkům supíkům???

Já sem mu koupil dva dárečky ten nejhezčí a nejdražší kolečka Tomason TN 1 a nové koberečky(koupení obnášelo objet všechny autodíly po Plzni a najeto cca 50 km a ve vánočním stresu sem tam málem nechal poslední nervy)výsledek je,ale mooc fajn :clap::worthy

Editováno: , autor: Peny
Vloženo

No já mu s předstihem asi 14 dní nadělil alarm GPS od Jablotronu a to díky Vlastovi.Pak se uvidí.Jak jsem poznamenal už dříve,tak bych chtěl ty podložky a pak pružiny.Co bude potom se uvidí.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...