ace ventura Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 Hezký večer, chlapáci. Právě jsem dojedl poslední zbytek salátu a pujdu si lehnout... Supík dostal originál deštník, takže už mi (mu) nic nechybí a hlavně se ještě chystám do konce roku kompletně umejt a vyčistit auto hlavně uvnitř. BOhužel jsem to do svátku nestihl tak se na mě za to snad nebude zlobit . A Jablotrona dostane asi k narozkám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Buď zdráv Jardo.Myslím,že se určitě zlobit nebude,protože to by ten můj semnou už nemluvil Jenže kde ho umýt když venku mrzne.Voda zateče tam kde nemá a udělá mi pěknou pakárnu.A myčka to nedokáže vysušit dosucha.Leda se fakt vrhnout na ten interier Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 27. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Az bude teplicko bude na to casu dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 to je sice pravda,ale už teď to vypadá škaredě víš.Cesty jsou suché,je mráz,někdy vysvitne slunko a do toho já se špinavým autem.Co naplat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafy.007 Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 (editace) Ty vooole ! (To jsi pašák ACE! ) Po deštníku "pasu" už trapně dlouho marně. To jsi mě "míchnul" ! Přiznej, za kolik je a jestli jsi ochoten (určitě ANO !), ho Mafíkovi sehnat -Děkuji ! Editováno: 27. Prosinec 2008, autor: Mafy.007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 27. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2008 Myslím že já jsem ho viděl u nás ve škodovce za 900kč ale nejsem si teď jistý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 28. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 MAfi jednou je tady nekdo mel za 500,- ale to se uz nesezene,takze jedine skoda za 900,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafy.007 Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 MAfi jednou je tady nekdo mel za 500,- ale to se uz nesezene,takze jedine skoda za 900,- Dík vám chlapi za info Zatím musím počkat na "finanční krizi", snad ho zlevněj...Ahoj, přátelé ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Příjemný poslední den v roce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 31. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Taky Taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafy.007 Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Příjemný poslední den v roce Tak, tak ! P ř i p o j u j i s e ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Všechno nejlepší do Nového roku 2009,at vám supíci slouží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peny Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 chlapáci přeji všem nádhernej večer a do nového roku 2009 zdraví,štěstí a moře lásky,najetých km se supíkem bez nehod a oprav.Užívejte a slavte v pohodě a klidu ať se v tom novém roce sejdem na srazíku na šumavě. čauky čau Peny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 (editace) Kluci, všem přeju, aby ten nadcházející rok byl pro každého o mnoho lepší, než ten , co končí a hlavně zdraví, ostatní přijde samo Editováno: 31. Prosinec 2008, autor: Miky-Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 2 Mafy.007: jj ta cena bohužel sedí, dostal jsem ho od bráchy a pídil se po něm pěkně dlouho. Sehnal ho tuším někdy kolem srpna a pak už nic. V salonu tvrdí, že do 2 dnu objednají a pak stejně zavolaj, že ho nemá ani škdovka na skladě takže ho nedokáží sehnat. Také se připojuji s přáním do Nového roku, vše nejlepší ale hlavně zdravíčko a trochu toho štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 kluci tak ja se taky pripojuji a preji vse nej a hlavne zdraví! to ostatní samozrejme taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafy.007 Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Děkuji Ti CHLAPE, že jsi se mi po tom "vodolapu" číhnul, Ahoj ! :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mark Vloženo 31. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2008 Nazdar bando, tak teda všechno NEJ do nového roku, co nejméně promarněných bodů a co nejvíce šťastných kilometrů bez nehod A třeba na nějakém srazíku naviděnou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Chlapi Vám všem pohodový rok 2009,hodně zdraví a poslušnou káru. Dnes jsem se vrátil z hor a musím říct,že ten můj mazlík nějak zlobil.Nějak se mu nechtělo startovat.Nebylo to baterkou,spíš bych to tipoval na naftu.Asi tam byla voda.Musel jsem točit až půl minuty než naskočil.Kašlal kašlal a pak se chytil.Pokud to tedy bylo naftou tak je zvláštní že mi v tom nepomohlo ani aditivum VIF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 Vicku a zhavici svicky? ja musim zaklepat ze i za mrazu me to startuje na jeden drc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 1. leden 2009 Sdílet Vloženo 1. leden 2009 No mám v plánu měnit,ale že by tak náhle?Uvidíme.Vyjezdím to co mám a naberu naftu zpátky tam odkud jsem ji brával pravidelně a pak se uvidí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 (editace) příjemné pracovní ránko v Novém roce přeji Všem a úspěšný rozjezd v Novém roce 2009 i když pro mě nic moc,čerpadlo KO na Fordu a kompletní GO před. a zad. nápravy u Transportéra ,tak at máte větší štěstí .... Editováno: 2. leden 2009, autor: Sejis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 ať se ti daří lépe a nový rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafy.007 Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 (editace) příjemné pracovní ránko v Novém roce přeji Všem a úspěšný rozjezd v Novém roce 2009 i když pro mě nic moc,čerpadlo KO na Fordu a kompletní GO před. a zad. nápravy u Transportéra ,tak at máte větší štěstí .... No TEDA ! Editováno: 2. leden 2009, autor: Mafy.007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafy.007 Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 příjemné pracovní ránko v Novém roce přeji Všem a úspěšný rozjezd v Novém roce 2009 i když pro mě nic moc,čerpadlo KO na Fordu a kompletní GO před. a zad. nápravy u Transportéra ,tak at máte větší štěstí .... To je mi Tě líto... Ale jak říkáme my,"Krušnohorci", když se jezdí, tak se opravuje, když se "lítá", tak se bourá... Mám pro Tebe i ostatní CHLAPY přáníčko v Novém roce.: "At je každý den plodný a radostiplný ! A Tobě atˇuž se začne ZASE dařit ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.