Luky15 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Co stabík? nebo rameno. Mě dřív to dělalo na A2 a byl to stabík, kyneťák mi to vždy dělal jenom při rejdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Řádně vy*urvenej kloub cvaká ikdyž jedeš rovně. Ale to u tebe asi nebude Jak píše Luky tak by to mohlo bejt to uložení. To je právě slyšet když jedeš jen přes nerovnou silnici atp. Zkusil bych to kolo zvednout a vzít za poloosu jestli bude mít vůli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 to by byl pech takhle ze dne na den.Den předtím jsem byl na geometrii a než jsem jel tak bylo vše ok.A pak zničeho nic hned to klepání.No o víkendu budu muset ač marod do garáže a kuknout na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Tak chlapi nerad bych to zakřikl ale ač mi to klepalo na levé straně tak tam nic nebylo k vidění a na druhé straně byl povolený stabilizátor.Po dotažení zatím klid,tak snad to bylo tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricajthaml Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 Bral bych značkovej kloub - Spidan v sadě za 2700,- a práce A co ty čínský? Na netu je mají cca za 700,-. Nemá s tím někdo zkušenost? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Belina Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 kluci tak pravej homo. my začal cvakat taky.mužete napsat jake značky kloubu jste tam dali a jestli drži?dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Březen 2011 Sdílet Vloženo 8. Březen 2011 Už jedině Spidan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vw-futy Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 Zdravím hoši, pozerám fóra ohľadom odchádzajúcich kĺbov, aj keď nemám Škodovicu ale AUDI A4 1,8 TFSi, 2008 a mám problém s kĺbom ĽP vonkajším a ide kúpiť len v autorizáku stojí 300,-€ ak ho menia oni. ( na ten mám záruku takže ok) Dnes mi menili manžetu na PP vnútornú a výmena stála 180,-€ (43,-€ manžeta zbytok práca). Ale ide o to že to auto má 77T čo sa mi zdá málo. Ja ho mám od 70t tak neviem ako s tým jazdili, či to je normál takto rýchlo odpálené a to ešte hučí PZ ložisko a cena aj s nábojom 210,-€ samé chuťovky tie ceny. V práci máme Octy a fabky ale tam s kĺbami problém po takých km nebol? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma_ra1 Vloženo 22. Duben 2011 Sdílet Vloženo 22. Duben 2011 Tak to mi přijde hodně brzo, aby to odešlo. Jsi si jistý, že to má najeto skutečně tak málo? V dnešní době je zcela běžné, že je to stočené a skutečně má auto najeto jednou tolik, tak nvm no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vw-futy Vloženo 22. Duben 2011 Sdílet Vloženo 22. Duben 2011 No auto je kúpené cez autoriz. AUDI, najprv to bola predvádzačka a potom ho mala firma ale neplatili leasing, kontroloval som historiu cez známeho, serviska je tiež, boli menené kým som to kupoval len platne Z a P, a PP xenon, P blatník po ťukačke inak nič. Na kvalitu sa dneska se.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R-O-M-E-O Vloženo 21. Květen 2011 Sdílet Vloženo 21. Květen 2011 Mne sa po vymene homokinetaku rozsvietili kontrolky ABS a ESP. Mechanik tvrdi, ze je to len tym, ze novy homokinetak ma iny pocet zubov, alebo nieco take, ze chybu staci vymazat. Neviete niekto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 21. Květen 2011 Sdílet Vloženo 21. Květen 2011 To Romeo:mě se rozsvítilo to samý při výměně předního ložiska na kole,a bylo to jen tím,že se hnulo se snímačem abs na kole,nastavil jsem ho pak tak,aby nesvítilo a bylo to ok,pro jistotu,jsem auto pak rozjel a zašlápnul tak silně,abych vyzkoušel,jestli se abs spíná,a měl jsem jistotu že maká a bylo vyřešeno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R-O-M-E-O Vloženo 22. Květen 2011 Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 passport5: diky, pohral som sa s cidlom a vsetko funguje ako ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma_ra1 Vloženo 22. Květen 2011 Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 No já mám teď opět problém. Cca před měsícem jsem nechal vyměnit homokinetaky, protože to cvakalo a pak to bylo OK, ale teď při průjezdu zatáčku zhruba na 3 stupeň, tak slyším to cvakání opět, sice jen slabé, ale slyším to. Tak mě štve, že tak rychle po opravě to začalo opět. Myslíte, že je ten nový kloub špatný nebo tam může být ještě někde chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 22. Květen 2011 Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 A kde Ti to dělali? Každopádně bych to reklamoval! Přeji hodně úspěchu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 a co tam máš za homoklouby?Jaká značka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma_ra1 Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 To mi dělal mechanik přímo ze škodovky co si bere kšefty aj domů. Značku těch kloubů teď nvm, zítra se podívám, ale říkal, že dává nějaké německé, které jsou výborné, tak buď to odrbal nebo to byl nepovedený kus. Už jsem mu o tom říkal, tak to půjde zase dolů a na reklamaci. Jsem zvědavý jak to dopadne. Každopádně to tak nechci nechat být, protože jsem dal hodně peněz za velký servis, zrovna se dělali aj rozvody, pumpa, filtry, prostě vše potřebné a chtěl jsem mít vše tip top v pořádku a ne abych zase slyšel po měsíci klepot v zatáčce. Sice jen v některé a jen trošku, ale aj tak mě to štve, vždyť co by to udělalo za rok, to by bylo zase na výměnu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vw-futy Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 Nazdar, tak ja mám po výmene PZ ložiska 329,-€ komplet náboj s ložiskom -servis AUDI (hučanie zmizlo) a po výmene ĽP kĺbu cena bola 420,-€ (310,-€ kĺb zbytok práca a geometria), na kĺb mám záruku od predajcu, tak som platil 150,-€ podľa počtu km. Kĺb už necvaká pri plnom rejdu tak to je ok, ale po dlhom statí auta a pri pohnutí a točení ked riadenie zrovnávam tak také drncnutie tam je akoby z nápravy, ale to bolo aj pred výmenou, a údajne by to malo byť nastavovanie ESP krúžku alebo čo? inak náprava ok netrasie, netahá, pri prudkom zrychlení bez vibrácii tak neviem. V audi robili aj skúšobné jazdy, tak hádam to je ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma_ra1 Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 Tak to závidím, no mě mechanik slíbil, že to zreklamuje, ale teď toho má moc, tak musím chvíli vydržet. Ale až se to vyřeší, tak sem dopíšu čím to bylo a jestli ta reklamace prošla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 To VW-Futy,s tím ESP máš pravdu,udělá ti to i při rozjezdu dopředu i do zadu po nastartování auta,mám to vyzkoušené,Tátovo citroen C5 to dělá taky,ale tam je to skoro nepostřehnutelné,já to cítím jakoby i v pedálech při rozjezdu,jak to trošku drbne,ale to by mělo být ok.... To Ma_ra :klouby jsem ještě nedělal,a jsem na to taky zvědavej,jen si pamatuju,že na mém bývalém citroenu cx jsem je měl totálně ko a nechal jsem je tady jen zrepasovat a byly jak nový,stálo mě to 1000kč a mou práci vyndat poloosy a zase vrazit zpet.a cvakání se absolutně neprojevilo ani po desítkách tisíc ujetejch km,ale vada materiálu to ,jak Psal Víťa ,klidně může být Dave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vw-futy Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 passport5 si ma ukludnil, lebo už som všetko pozrel a chystám sa aj do Audi nech sa mi dajú previezť aj na inej herce aby som si to odskúšal Ja to poznám hlavne pri prvom rozjazde pri točení volantom také drcnutie do pedálov ,nie je to kovové ako pri kĺbe. A tie kĺby aspoň u Audi to je aj v recenziách že trpia, ale zase ak tomu niekto pri plnom vytočení nakladal tak sa tomu ani nečudujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
passport5 Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 jj,ale ani nemusíš točit volantem,stačí jetz rovně,ať dopředu,nebo po nastartování couvat a drbne ti to,prý se kontroluje funkčnost esp,abs atd,no prostě podvozku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vw-futy Vloženo 7. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2011 (editace) Nazdar, tak mám po výmene aj P vnútorného kĺbu, na ktorom sa menila manžeta pri 77t a najazdil som po výmene cca 6t. Po výmene bolo všetko ok asi tak 4,5t a potom sa pri zrychlení začali prejavovať vibrácie, pri decelerácii nie, len pri zrýchlení a triaslo od pravej strany. Bol som s tým na reklamácii 2x kde menili manžetu, či to zle naposkladali al. čo, ale podľa nich vôla tam bola ale všetko v norme, akurát mi pri hej reklamácii nejak pootočili zotrvačník neviem, bez demontáže prevodovky (že nejak od spodu je krytka ) najazdili mi s tým cca 70km, hajzli a platil som 60,-€. Absolvoval som aj Chorvátsko kde pri zaťažení auta 3-mi ludmi a batožinou sa to prejavovalo ešte viacej. Už ma to prestalo baviť chodiť k takým mantákom a tak som šiel do iného servisu (nie autorizovaného)a tam mi potvrdili vadný P vnútorný kĺb a pri rozobratí bola v kĺbe voda a vazelína bola červená od hrdze, prikladám foto.Výmena kĺbu 420,-€ (357,-€ kĺb a 70,-€ robota aj s kontrolou geo) Pri výmene manžety v autorizáku som upozornil technika aby kĺb riadne očistili od starej vazelíny a dali tam novú origo čo som u nich objednal, ale asi sa na to vysrali dali novú manžetu a kĺb pošiel, alebo to zle dotiahli a voda tam liala.Tak s týmto servisom som pánové skončil Gal. ZA. Editováno: 7. Srpen 2011, autor: vw-futy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomassko Vloženo 16. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 ahojte takze dnes sem mnenil na leve strane homokynetak byla na nem roztrhla manzeta a dostal sa do neho bordel tak uz to mnel za sebou. Ale zystil sem ze na novem ta manzeta take jakeby drhla vnutrem o klub. Chcu sa optat jestli sttim mate nekdo skusenosti ci mam tu manzetu naplnit do plna vazelinu alebo ci sa temu da nejak zabranit aby sa ta manzeta neroztrhla. Pred mesicem sem kontroloval aj druhu stranu byla ok a vcil sem zystil ze i tam je manzeta roztrhla vtom istem miste dojde my to jaku chyba vyroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopcemm Vloženo 30. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2012 Ahoj všem, tak mi také začalo bouchat při plném rejdu a ještě se mi trochu klepe volant při zrychlovani a tak kolem cca 100km/hod. Je mi jasné, že to bude homo kloub. Ale chci se zeptat jestli se nekdo měnil poloosy. Ja, že bych to vyměnil komplet celé, prej je mam už načaté a nerad bych je někde protočil a zůstal stát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.