Joshua Vloženo 1. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2008 Nazdar lidi, jiz nejakou dobu mam vselijake lapalie s motorem ktere popisuju tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...=0&p=904076 Dneska jsem si vsiml jedne zajimave veci. Kdyz za jizdy zmacknu spojku a podrzim zmacknutou, spadnou otacky dolu a zustanou viset na volnobezne hodnote jako pribite. Kdyz dam neutral (a hned pustim spojku), tak se otacky zhoupnou POD volnobeznou hodnotu a vzapeti stoupnou NAD tuto hodnotu a teprve potom se vyrovnaji. Moje otazka na vas: Je toto chovani normalni? Dela vam to taky? Je k tomu nejaky duvod/zamer? Spinac u spojky je pry u vsech benzinovych motoru od 74kW. Napiste zkusenosti! Diky j. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joshua Vloženo 11. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Tedy neda mi to. Nemohl by to nekdo prosim vyzkouset? Jedna se prece o chvilinku. Diky j. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.