pintyo Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 (editace) Sumarizácia všetkých závad do 60000 km. 1.- odstávajúce zadné dvere cca 5mm. V servise to nejde nastavyť. 2.- odpálený kabel svetlometu- opravené v záruke 3.- druhý rýchlostní stupeň škrípal, najprv výmena oleja, potom oprava prevodovky.-opravené v záruke. P.S- teraz škrípe trojka 4.- rádio MP3- nešiel občas zvuk.- vymenené v záruke 5.- odpadnutý kabel vyhrievania zo zadného skla 6.- nefunkčné zadné odstrekovanie 7.- žiarovky- zadné obrysové menené 7 kus, predné H7- menené 6kus, obrysové menené v servise- keďže na prístup treba odmontovať prednú masku, odmontovať celý svetlomet a tak žiarovku vymeniť . P.S- skúste to vysvetliť policajtom pri kontrole. 8. škrípajúce brzdy- už som si zvykol 9. zamknuté naštartované auto v ČR - vybiť predné sklo na dverách- cena 750kč bez DPH plus 450 oprava. Preprogramovanie riadiacej jednotky zadarmo v záruke. Škoda Roomster Style 1,4 TDI 59KW. Nákupná cena aj s výbavou 675 000 SKK. 15.1.2007 Editováno: 2. Listopad 2008, autor: pintyo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 no pekne .. spoznavam ... 3.6.8.9. nefunkcne zadne ostrekovanie .. neni to co mam ja? voda tece cez husaci krk co vedie kablovy zvazok do 5-tych dveri miesto z ostrekovaca .. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 Ja zatial len body 4. a 8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 a preto jazdim na bajku ( bicykli ) a auto je len nutne zlo, ktore mozem kaslat ( nic to nevydrzi ), jaj uz aby bola buduca sezona si doprajem novy bajk. ja zhodnotim auto : fabia: no coment bajk: author modus: 15tkm najazdene a ziadna porucha, 100% spolahlivost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 bajker houmr ..dufam ze nejazdis takym sialenym sposobom: . dvojprudova cesta po kazdej strane chodnik s cyklistickou trasou ... ale naco ved po ceste je najlepsie ist bajkom co tam po nejakych autach ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 LUKY-007: neboj ak by som mal vybudovanu cyklotrasu tak na cestu ani nepachnem neboj ja som dost ohladuplny narozdiel od vodicov ale to nebudem riesit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 tak to ta chvalim .. ja sa denne rozculujem nad individuami co mi jadia pred autom na miestach kde by som sa na bajku fakt bal ... srry za OT :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 haha nebyť týchto tém tak hádam ani nemáte o čom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamíšek68 Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Nevím jak jsi to myslel s těmi předními obrysovými /parkovačky /žárovkami, že musí světlo dolú - to je pěkná blbost. Já mám sice F ll, ale předky jsou stejné a žádná maska dolů nemusí. Výměna žárovek do dvou minut je hotová. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pintyo Vloženo 11. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 A máš tiež 1.4 tdi.čko s natáčacími svetlometmy? predpokladám že asi máš malý 1,2 benziňák s obyč svetlamy bez výbavy. takže tam sai miesta budeš mať až až. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 (editace) no 1.4 TDI taky není žádný velikán, ale aby jsme to uvedli na správnou míru, maska se nemusí sundavat parkovačky jsou otázka 2minut při každé motorizaci, sundavat masku je pěkná blbost zvlášt když parkovačky jsou na druhé straně světla :smich:a natáčečí světla se taktéž dávají i do 1.2 Editováno: 11. Listopad 2008, autor: heckeer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamíšek68 Vloženo 15. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2008 for pintyo Podívej se do mého podpisu a nemusíš se zbytečně ptát. Je to pouze o cviku. Bydlím kousek od výroby automobilů Škoda tak, když něco nevím tak se mám kde zeptat a oni mi ochotně poradí a vše ukážou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 tak tak .. ziadne svetlo dolu ist nemusi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 ahoj....jiz jsem to psal v sekci "garancni prohlidky" ale hodi se to sem /nevedel jsem o ni/ Celkove zavady po ujeti 61.000km - nenavijeni zadniho praveho bezpecnostniho pasu - praskla zarovka v zadnim svetle - neskutecne, neuveritelne prasknuti obou H7 ve stejny okamzik pri jizde v nocnich hodinach - jinak ...klep... klep... klep....na drevo... - celkova spotreba 6.6l/100km - jsem spokojen !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricoti Vloženo 26. Únor 2010 Sdílet Vloženo 26. Únor 2010 Ahojte, teraz mam na tacho 57 tis. km a moja bilancia je nasledovna: 1. zdeformovana vodna hadica chladenia po cca 5 tis. km - vymena v zaruke 2. okrasne listy "A" stlpika - odtrhnute gumene tesnenie - vymena v zaruke 3. celne sklo - zvolavacia akcia vymena 4. vymena ventilatora kurenia - rusive zvuky - vymena v zaruke Motor 1,2 HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 60000 a jen prasklá H7,což je normál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 ahoj....jiz jsem to psal v sekci "garancni prohlidky" ale hodi se to sem /nevedel jsem o ni/ Celkove zavady po ujeti 61.000km - nenavijeni zadniho praveho bezpecnostniho pasu - praskla zarovka v zadnim svetle - neskutecne, neuveritelne prasknuti obou H7 ve stejny okamzik pri jizde v nocnich hodinach - jinak ...klep... klep... klep....na drevo... - celkova spotreba 6.6l/100km - jsem spokojen !! Celkove zavady po ujeti 110.000km od 61.000 do 110.000 - vymena H7 - 1x vymena zadni obrysove zarovky /praskla/ - jinak klasicky servis po ujeti 15.000km Musim se opakovat - jsem spokojen - cim starsi tim lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 Ty žárovky v parkovačkách u projektorových světel se opravdu velmi špatně mění. Respektive je k nim úzký vstup, který znemožňuje žárovku vyměnit na silnici, pokud vás například zastaví cajti. V manuálu se píše pouze o výměně žárovek H7 a žárovek ve směrovkách, o ostatních (parkovačky) je zmínka "nutná návštěva odborného servisu". Já mám na výměnu parkovaček udělané speciální kleštičky, abych nemusel tahat za kabely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 1,5 roku stará FII, 1,4 63kW, Elegance, 22.000km Záruční opravy: 1. Nahrání nového software kvůli nezobrazování informací z rádia na maxidotu. 2. Nahrání nového software kvůli nepravidelnému volnoběhu při zapnuté klimatizaci. 3. Odstranění vrzání loketní opěrky. 4. Výměna tělesa klapky (víčka) nádrže kvůli uvolnění z blatníku. 5. Výměna panelu přístrojů kvůli výpadkům maxidotu. 6. Popraskaný lak ve střešních žlábcích - čekám na volnou kapacitu lakovny. Celkově je vůz spolehlivý, letošní zima jej opravdu prověřila, zimní starty při -22°C bez problémů, ABS+ASR k nezaplacení Co se týká žárovek, tak jsem 1x měnil H7 ve světlometech. Teď mám Osram Silverstar (+50%), kus za 175,-Kč a jsem s nima spokojenej. Přístup servisu k řešení záručních vad je velmi vstřícný (Automedia Brno). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza 29 Vloženo 16. Květen 2010 Sdílet Vloženo 16. Květen 2010 Tak já R 1.6 16v 1,5roku v provozu,najeto 30 000km -Nahrání nového SW řídící jednotky motoru kvůli špatné reakci na přidání plynu -Výměna těsnění př.dveří-za jízdy dovnitř zatékalo -Drnčení v přístrojovce-spravil jsem si sám -Drnčení v zadní části vozu-oprava 3 zadních opěrek hlavy -Výměna horního uložení př.tlumičů-při otáčení to vrzalo -Výměna rádia-nefungovalo dálk.ovládání -Drnčení ve dveřích u spolujezdce-výměna příchytek -Oprava rolety panoramatické střechy-nedržela polohu Jinak klasický servisní práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrs11 Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 No to nie je zrovna bezporuchový chod čo tu píšete Ale tak pre zrovnanie: Octa I 1.6 55kw r.v 2000 120tis km poruchy za 10 rokov: zaseknutý termostat a to je všetko lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karkulak Vloženo 29. Červen 2011 Sdílet Vloženo 29. Červen 2011 Roomster scout 1,6 16V po 48 tis na jaře běhěm dvou tydnu výměna obou žárovek H7 (zhruba odpovídá jejich živitnosti) a jinak: ťuk, ťuk na dřevo bez jediné závady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 Tak musím zaklepat, po 61 398km se zatím jako závada projevila akorát vrzající nádrž (hned z výroby) a nechal jsem si vyměnit lištu přední masky (bublinky). Jinak zatím nic, co by nezavinil někdo jiný (kálející pták, špatně parkující někdo, šutr na italské hoře)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paruza Vloženo 22. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2011 Fabia 2 1.2 HTP 51 kW 18 000km boční plast dveří odchlípnutí - oprava záruka 3x ventilátor topení vybrace,hluk - oprava záruka uvolněný doraz dveří řidiče -na garančce si nevšimly -oprava svépomoci(doufám že nepříjdu o záruku) koroze střed výfuku - budu řešit znak přední,zadní sloupaný chrom komplet-budu řešit ventilátor topení ZASE hluk - budu řešit NEZOUFÁM ŠKODA JEN ŽE SE NEPOVEDLO. tady třešnička: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlovarak Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 Kontrola po 63.000 Km (mám posunutý interval) : výměna oleje, kontrola brzd . Jinak vše v naprosté pohodě a maximáůní spokojenost. Od začátku provozu jen výměny olejů a kontroly. Za celou dobu vyměněny 3ks H7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.