M.B. Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 zdravím všechny,mám dotaz nemáte někdo zkušenosti s odstraněním misek klik "malé chrom".zvažuji ,že je sundám,ale nevím jak snimi dolů.tak též pťrekryt chromový zrcátek na fabii.vše drží tím jejich černým lepidlem.děkuji všem za rady a návody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukys.z Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Zkus to nahrat horkovzdusnou pistoli, pripadne pouzij nejaky rozpoustedlo, treba nitroredidlo. Uz nevim jak jsem to delal ja, ale kazdopadne to slo pomerne dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.B. Vloženo 22. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 ahoj dík za radu ,Už se mi to povedlo mám to dole.šlo to trochu špatně ,musel jsem použít tech .benzin a žiletku.teť to bude vše v laku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.