pet Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Asi mě odešlo čidlo tzeploty motoru .Vypadá to že řídící jednotka dostává špatné ůdaje.Kde je toto čidlo u motoru 2,0-85kw?Nedá se někde stáhnout umístění elekrického zařízení na tomto motoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
switcher Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 , umístění bude nejspíš stejný jak u 1,6 74kW ja to mám v pravo na boku motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Já ho mám taky v těch místech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pet Vloženo 3. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 (editace) umístění bude nejspíš stejný jak u 1,6 74kW ja to mám v pravo na boku motoru. Díky!.A ten obrázak je odkud_? Editováno: 3. Listopad 2008, autor: olisoft necituj s obrazkami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 Zeby z novej Etky? Alebo nieco ine typu DP, pripadne Elsa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
switcher Vloženo 4. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 obrázek je z DP Motor 2,0 85 kW vstřikování.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.