Publikováno Listopad 3, 200816 r Muže te mi tu nekdo napsat kolik stoji u skodovky??A jestli je možný usmlouvat nejakou cenu jako při koupi noveho auta????:-) Dik
Listopad 3, 200816 r Asi tě zklamu, ale origo RS jsou Zenith, ne Spider. Asi gdyž má negdo jedničkovou Fabču, težko tam bude cpát kolesa 5x112
Listopad 3, 200816 r Někdo psal že jdou nové za 16k když máš/znáš někoho kdo bere že škody. Horší je že jetý disky, který sou i dost poškrábaný se běžně prodávaj za cenu novejch, neberu bonus v podobě sjetých pneu
Listopad 3, 200816 r Myslím, že se dají koupit se slevou 15% jako náhradní díl, ale musíš znát někoho z prodejny nebo přímo v Bolce, by Ti je mohl koupit zaměstnanec ŠA za ještě lepší cenu. Pokud kecám, opravte mě.
Listopad 3, 200816 r Asi gdyž má negdo jedničkovou Fabču, težko tam bude cpát kolesa 5x112 Asi když se FI RS už nevyrábí, tak ten dotaz pak nedáva smysl - jediná škoda RS ve výrobě je aktuálně OII
Listopad 3, 200816 r Autor No ptam se na ty stary O1. Hmm tak ta cena neni moc atraktivní. Tak to je v origo prodejne kupovat urcite nebudu. a v bazaru nejsou a když tak jednou za rok a poškrabaný
Listopad 3, 200816 r Pak to nedává smysl vůbec - OI RS už se nevyrábí, tak těžko dostaneš slevu u prodejce, ne???
Listopad 3, 200816 r Asi když se FI RS už nevyrábí, tak ten dotaz pak nedáva smysl - jediná škoda RS ve výrobě je aktuálně OII se v tom teda pěkně motáž myslím že je to jasný každýmu kdo ví o čem je řeč
Listopad 3, 200816 r Pak to nedává smysl vůbec - OI RS už se nevyrábí, tak těžko dostaneš slevu u prodejce, ne??? šmarja ale on chce náhradní díl na ten vůz a ten mu škodovká dodá přece novej zabalenej ze svojeho skladu ND, to není 1000MB že na to už nic nemají ... lala: zkus se pozeptat zda by byla možnost objednání na dlouhou objednávku (cca 14dní) většinou tam vymyslí něco ale nic spasitelného nečekej
Listopad 4, 200816 r No upřímně, tobě to od začátku dává smysl? Mě teda ne. Vždyť ani když by si před x lety kupoval novou OI RS, tak nedostane slevu na kola, ne? Natož u ND po letech...
Listopad 4, 200816 r me je teda naprosto jasny jaky kola chce a otazka je taky jasne polozena, a ty mu hned v prvnim prispevku pises uplny nesmysl. fakt nechapu.
Listopad 4, 200816 r kuci nehadejte se... sleva je běžná, je jedno jestli to maj skladem nebo ne.Stačí se jen zeptat.
Listopad 4, 200816 r Trochu se do toho mišák zamoootal Sleva jde ... a jen záleží jak vysoko se s (se slevou) dostaneš. Co ta 13.brána v Kolbence, kolik tam dávají slevu zaměstanancům?
Listopad 4, 200816 r sleva u ND je vcelku bezna, uz jsem ji taky parkrat dostal aniz bych skemral a je jasny ze kdyz se pta na spidery tak se pta na spidery, stale jsou jeste v katalogu prislusenstvi a dokonce i jako priplatek je mozno spidery k Octavii tour (akorat 16´´) - takze neni pravda ze jedina aktualni RS kola jsou zenith :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.