andrej.n1 Vloženo 7. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2008 Ahoj potrebujem radu včera sa my zasekli piate dvere a nemohol som ich otvorit až naskôr sa my to podarilo z namahou ich otvorit potom som ich otvorit a zatvorit niekolko krat a bolo to ok. Môže sa my to zopakovať predtym sa my to nastalo. PS. vo fore som nič nanašiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 8. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 'andrej.n1' no daj si dolu plasty co su na zamku pri narazniku a vlez si do kufra a nech ti niekto staci klucku aby si videl ako pracuje zamok. su tam 2 torxy co drzia zamok tak ich mierne povol , potom podla toho ako bude treba tak si to nastav, aby to sedelo presne na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrej.n1 Vloženo 8. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2008 Vdaka za radu vyskusam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Akým spôsobom sa zasekli? Zmáčkol si mikrospínač, tak trochu poodskočili a ďalej už to nešlo? Ak nastal tento prípad, tak treba skontrolovať dole v zámku jazýček, ktorý odisťuje zámok. Časom sa zvykne ohnúť, pri otváraní nedosiahne na zámok a cvaká naprázdno. Aspoň na kombíku sa mi to stalo 2x, nemyslím, že sedan má inak vyriešený zámok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrej.n1 Vloženo 11. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Ano stalo sa my to ako hovoriš poskočili dvere a neišli otvoriť potom som musel ešte raz potiahnuť za pačku.Potom sa my ale zasekly tak že nedali sa otvoriť vôbec.Teraz sa my to od vtedy ešte nezaseklo.Uvidim či sa my to nezopakuje,na zamku som si žiadne poškodenie nevšimol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.