pointfrost Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 (editace) Zdravím, plánuju nové tlumiče+pružiny jelikož ty staré odchází do věčných lovišť. Tak jsem přemyšlel o -35mm s H&R podvozkem. A to asi ještě před zimou. Tak mě napadlo - setkáváte se s problémy v zimě se sníženým podvozkem na 15" kolech ? Když je kupa sněhu, závěje, sněhové jazyky ? Mam pod motorem ten plastovej kryt a už teď o něj sem tam zavadím - narazniky jsou dostatečně vysoko (předface). Ještě mě napadlo koupit stavitelnej podvozek - ale ony nemaj rozpětí 0mm až -70 mm ale třeba -30 až -70mm. Takže nahovno Díky Editováno: 11. Listopad 2008, autor: pointfrost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 jezdim celorocne a fabku jsem mel snizenou postupne od 35 az po cca 80 mm, koktu jsem snizil stelovakem loni pred zimou taky o nejakejch 60mm jezdim v pohode ale urcite to chce trochu vic davat pozor, jedinym nebezpecim jsou vsak vyjety koleje ve snehe ktery pak zmrznou coz se na vetsich silnicich nestane ale pouze nekde opravdu v horach na mistnich komunikacich opet prikladam foto :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 11. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 aha, super díky no žiju na takovych menšich horach, ale snižovat budu max o -35mm pevnym podvozkem takže doufám že to bude ok, díky za fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 V poho neboj se toho... Amogh-krasna "rolba" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke.bean Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 amogh: ještě ti chybí oranžovej majáček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 11. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2008 Jinak retezy si kup radeji 9mm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 pointfrost: spíš než na sníh je třeba dát pozor na vyjeté koleje v asfaltu, ale to už sem někdo psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_TDi Vloženo 12. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2008 Vím, že je to mnohem stabilnější mít auto snížené, líp to sedí, menší odpory vzduchu atd. Ale díky stále se zhoršující kvalitě našich cest jsem radši zvolit "polo offroud" se 180 mm světlé výšky na mé Octě a v zimě jsem vysmátý jak někteří už sedí na břichu a stojí, kdežto já stále v klidu jedu. Pro můj kopcovitý terén je to ideální volba spolu s plechem pod motorem. Taky způsob jak se odlišit ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 17. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 pointfrost: spíš než na sníh je třeba dát pozor na vyjeté koleje v asfaltu, ale to už sem někdo psal No pro jistotu se zaměřím i na nějakej ten železnej rám pod motor. Ted tam mám ten obyč plast, a s origo podvozkem už jsem ten plast třikrat dřel. A nejraděj bych dal i nějakej plech pod nadrž, ale to pujde asi horkotěžko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alibaba I Vloženo 18. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2008 No, já už jsem na našich horách (jezdím tak 4x do roka) pár nepříjemných cest zažil a to se standartní výškou. Osobně bych níž nešel, spíš bych bral předek o fous výš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 7. leden 2009 Sdílet Vloženo 7. leden 2009 Vím, že je to mnohem stabilnější mít auto snížené, líp to sedí, menší odpory vzduchu atd. Ale díky stále se zhoršující kvalitě našich cest jsem radši zvolit "polo offroud" se 180 mm světlé výšky na mé Octě a v zimě jsem vysmátý jak někteří už sedí na břichu a stojí, kdežto já stále v klidu jedu. Pro můj kopcovitý terén je to ideální volba spolu s plechem pod motorem. Taky způsob jak se odlišit ne? Njn ale pak ta kokta vypadá jako koza není nad snížení aspoň o 3 ,5 cm autí lépe sedí a i vypadá jen to chce dávat větší pozor já s mojí jezdím na hory a naprosto v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.