shotik Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 zadni jsou tam taky. dostal sem je tam svoji metodou bez rezani do auta. protoze kluci rezali do auta ja pouze do sedacek. nechtel sem znicit puvodni uchyty atd. jen mi chybi jeste dodelat bocnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek.me Vloženo 26. leden 2011 Sdílet Vloženo 26. leden 2011 (editace) No to se ti nedivim taky bych radši řezal sedačky než auto. Každopádně na mě už je to docela dost velkej zásah. Mám verzi comfort jako jsi měl původně ty a žluto šedý sedačky který jsou úplně šílený na údržbu a i už jsou docela prosezený takže řešim jak je co nejlépe nahradit, každopáně chci tmavé. Ideál by byli z fabie sport ale to je finančně šílenost cca 7tis a vejš, pro mě je max tak +-4 tis, takže zřejmě nakonec skončim u klasickejch černejch z F1 faceliftu. Tohle mě zaujalo protože jsem našel i inzerát za 2tis celá sada z OII, ale zase to tam takhle všelijak upravovat nevim no. Editováno: 26. leden 2011, autor: radek.me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurdadavid Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 Když vyměním sedačky v FI za sedačky sport z FII , nebudu mít problémy při bouračce třeba s pojišťovnou? U havarijního nebo tak jestli mi vyplatí vše, nebo to má problémy? a co STK? Nějak jsem to tu nikde neviděl... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 Nebudeš, sedačky se neřeší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 Problém by mohl být maximálně se středním pásem vzadu.. v F1 je dvoubodový (možná u pozdějších už 3-bodový) a u F2 je už tuším vždy tříbodový.. takže je třeba nějak přidělat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurdadavid Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 ok, díky, a já mam stejně fábii 4místnou tak mi ten pás uprostřed hlavu nijak nebere :-D mi šlo hlavně o pojišťovnu at s tim v pripade nehody nema problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 22. Květen 2012 Sdílet Vloženo 22. Květen 2012 Tuhle jsem jel v nové Octavii 2 facelift a sedačky mě naprosto dostaly! Myslíte, že budou pasovat do F1? Nebo jsou stejné jako třeba v F2 Sport? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 23. Květen 2012 Sdílet Vloženo 23. Květen 2012 Problém by mohl být maximálně se středním pásem vzadu.. v F1 je dvoubodový (možná u pozdějších už 3-bodový) a u F2 je už tuším vždy tříbodový.. takže je třeba nějak přidělat.. není třeba nijak přidělat, uchycení je stejné jako u dvoubodového mc2uba: sedačky pasovat jen tak nebudou, na předku se musí převrtat pojezdy, zadek se musí upravit více, stejně jako u OII, je to stejné....jinak to posezení tak supr není, ve srovnání s FRS sedačkama je podstatně horší (FRS mám doma, OII FCL v práci), jediná výhoda je bederka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 23. Květen 2012 Sdílet Vloženo 23. Květen 2012 FRS jsem četl, že jsou široké (stejně jak u mě), nejradši bych asi chtěl FII Sport sedačky, ty jsou prej pro chudší váhové kategorie což mi přišly i sedačky z OII FL, tak mě jen napadlo, zda to tam nejde taky hodit .. zadní sedačky je mi jasné, že se tam nevejdou, mě spíš šlo o přední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 5. Červen 2012 Sdílet Vloženo 5. Červen 2012 Zdravím, mám fabii a má najeto již 230 tis km a sedačka řidiče je už docela prosezená, a u spolujezdce je dobrá, otázka zní zdali jdou prohodit, a jak to bude se stavitelností výšky, protože řidičova má nastavení výšky a spolujezdec nemá, tak jde jen prohodit spodek sedačky nebo ne?? dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 5. Červen 2012 Sdílet Vloženo 5. Červen 2012 dle mne to nepůjde...leda sedadla odčalounit a přehodit molitany a potahy, to by jít mělo....nebo ještě lépe, kolem litru se dá sehnat celá sada sedaček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomes001 Vloženo 7. leden 2013 Sdílet Vloženo 7. leden 2013 čau, mám vyhřívaný v F1, když přední vyměním za OII FL, půjde zapojit výhřev? Jen se přehodí konektor, nebo se to musí nějak víc upravit? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 má to jiné řj a funguje to trochu jinak.. někde je tu o tom téma.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migel249 Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 Mám taky dotaz- dají se do FI komplet sedačky (i zadek) z FII Sport? slyšel jsem, že zadní tam nepasujou. Na netu jsem nenašel info, nebo fotku od někoho, kdo by je tam měl. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 Já je tam mám.. bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 FII sport dozadu narves v pohode FII je na platforme FI takze jakykoliv sedacky tam napasujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 i z pola 9N Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. leden 2013 Sdílet Vloženo 24. leden 2013 Nebo seat ibiza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Migel249 Vloženo 31. leden 2013 Sdílet Vloženo 31. leden 2013 Super, díky mnohokrát, jedu si pro sedačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek.me Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 Mám nabídku na RS sedačky z F1 anglické verze. Obě jsou výškově stavitelné s airbagy, stejně jako mám já u klasickejch. Může tam bejt nějakej problém při výměně, zapojení atd. Dle mě by mělo vše pasovat, ale radši se ujistim než je koupim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 kamarad rval z pola z UK a vse pasovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 ........ problem urcite neni horsi by to bylo kdyby si nemel stavitelnou sedacku spolujezdce spolujezdec by se pumpoval ale ridic ne tak je fajn ze to ma pumpovaci obe,..... problem urcite nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek.me Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 Ok díky moc, myslel jsem si to, ale takhle budu klidnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek247 Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Sedačky F1 RS si nemůžu vynachválit, naprosto pohodlný, dobrá volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek247 Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 (editace) Teď chci kupovat i zadní, budou pasovat do combi žejo, mělo by to bejt stejný jako hatchback?Nebo se pletu? Editováno: 28. Únor 2013, autor: Mirek247 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.