bibso Vloženo 17. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2012 potreboval by som poradit. pokial prepnem d-dot do rezimu diagnostika a nezapnem motor, vag funguje bez problemov ale akonahle chcem zistit nejake udaje pri zapnutom motore neviem sa pripojit do polozky "motor". neviete v com je zadrhel? dakujem za akukolvek radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bibso Vloženo 11. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2012 nikto nic? vyzera to, ze tato tema je uz mrtva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
talec Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 Je toto ještě aktuální? Měl bych velký zájem. Mám maxidot a GIV 1.9TDI ARL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert16 Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 no ani nie asik , pisal som si z vyrobcom aj mi jeden sluboval ale už sa mi dlhšie neozval , je to škoda , ja som mal tiež velky zaujem o to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vtuni Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 (editace) bohužel jsem na tom podobně...asi už roku 2010 ...škoda no... jinak něco podobnýho nabízí na vw-clubu - klubák ghostrider ..takže třeba by to uměl taky postavit.... http://www.car-multimedia.cz/cs/ Editováno: 29. Prosinec 2012, autor: vtuni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Zkuste FIS+, sice je v aktuální verzi software zase nanic čeština, ale to s nima už pořeším. Umí to 10 stránek s 6 parametry na stránku, dokonce to umí měřit zrychlení dle nastavení, měření časů na okruhu.Tady je video, co jsem dělal: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vtuni Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 otázka je jestli to bude chodit na těch nasich starejch autech.... a co to stojí /kde sehnat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 na O1,G4 to fungovat nebude! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 Ne, pro starší ne: - Volkswagen Golf V (1K) - Volkswagen Jetta (1K) - Volkswagen Caddy (2K) - Volkswagen Tiguan (5N) - Volkswagen Touran (1T) - Volkswagen EOS (1F) - Volkswagen Passat (3C) - Volkswagen Scirocco (1K) - Skoda Octavia (1Z) - Seat Leon - Seat Altea Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vtuni Vloženo 31. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2012 no to je ale ten problém..který nás tu v sekci OCTAVIA 1 (GOLF 4/BORA...) trápí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodo75 Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 (editace) mam na predaj 1 D-Dot ak by ho niekto chcel nech napise na dodo7502@gmal.com alebo na mob. 0944 222 158 PREDANE mimo fora Editováno: 10. Březen 2013, autor: dodo75 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vtuni Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 nidko jinej si s tím neví rady.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bibso Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Tiez by som bol rad ak by sa to tu ozivilo. Nakolko d-dot mam a som snim uplne spokojny, len by to chcelo nove updaty a odpovede na technicke otazky. Vtuni nic okrem d-dotu ti nepojde na golfe 4 alebo octavii 1u Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vtuni Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 no to právě vím...tak se snažím bud sehnat kus podle kterýho by se to dalo vyrobit, nebo někoho, kdo by to uměl postavit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 Všechno okopíruješ, jen sw do procesoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 31. Březen 2013 Sdílet Vloženo 31. Březen 2013 take se pridavam mam zajem take ale kdo to udela? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vtuni Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 tak to je mi taky jasný.... ... a těch lidí, co by o to měli zájem by bylo určitě víc, aby se to vyplatilo udělat, obzvlášt dneska, kdy Octa nebo golf IV v 1,8T už je poměrně cenově dostupný auto a i ty maxidot budíky nestojí takovej ranec co třeba v tom roce 2008, kdy bylo tohle vlákno založený... a na AGU kterejch je fakt hafo..prostě nic jinýho nefunguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 tak to se opravdu mýlíš!!! pro AGU existuje normální canová jednotka motoru a to dokonce i s tempomatem!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Taky mám zájem o D-DOT, pokud by někdo měl kousek na prodej, budu rád 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vtuni Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 (editace) tak to se opravdu mýlíš!!! pro AGU existuje normální canová jednotka motoru a to dokonce i s tempomatem!!! jo to vím a nebudu tady dělat mazanýho jsou to jednotky: bez tempomatu: 06A997020X,06A906018CG s tempomatem: 06A997019TX, 06A906018CH jenže já tu řeším převodník za dejme tomu 3000, kterej umí ten maxidot posunout funkcema někam dál... jak už těma věcma který přináší D-DOT jako takovej...tak CANovejma funkcema komfortu 3gen... kterej např umí na tom maxidotu zobrazovat "autíčko" a otevřený dveře, počítat dojezd na nádrž, umí se rozsvítit ručičky hned po vložení klíče a otočení, bez ohledu na zapnutý světla atd....... když vyměním řídící jednotku za CANovou...tak za ní dám 4000...dalších 10tis za přepsání software = chipu v sportmotoru, kde mám udělanej chip....5tis za budíky..... a budu skoro tam kde jsem byl s necan budíkama.... jen v CAN provedení... dostanu komfortní autíčko( po přestavbě na komport III.gen)..to taky není zadara... , rozsvícený ručičky, dojezd na nádrž.......ale nic víc.... trošku hodně peněz za málo muziky.... rozměj...že dáš de facto 10 až 15 tis..jen kvůli tomu, aby ti to ukazovalo aktuální a průměrnou spotřebu.. to si můžu sehnat necan maxidot, .... a budu na tom skoro stejně... nemusím nic kromě přizpůsobení budíků a klíčů upravovat... budu mít maxidot, nebudou mi svítit ručičky... nebudu mít komfortní autíčko ani dojezd na nádrž...ale hlavně že mi to bude počítat spotřebu.... Editováno: 3. Duben 2013, autor: vtuni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viper18 Vloženo 15. Červen 2013 Sdílet Vloženo 15. Červen 2013 mal by som aj ja zaujem o tuto maznost v mojom aute vedel by niekto pomoct mam octafku 1 AUM co vsetko by som potreboval k tomu aby mi slo hlavne parkovaci asistemt vopred dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misut22 Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 Uvedte me prosim do spravnych koleji pokud se pletu... Jak poznam jestli by mi sel d-dot(kdybych ho sehnal) CAN nebo tridrat? + bych zrejme musel vymenit budiky za maxidot (vetsi display nez mám ted+nakodovani maxiku). Ted mam pocitac, prumernou a aktualni spotrebu + dojezd na nádrz mi to nyni pocita take. Je jeste jina investice kterou jsem opomnel aby mi to fungovalo? DIky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 Potřebuješ 3G komfortu a budíky s maxidotem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANO1 Vloženo 31. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2013 tak bich mel zajem o d-dot pokud mate nabidnete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misut22 Vloženo 2. Září 2013 Sdílet Vloženo 2. Září 2013 I já "bych" ho bral pokud se někomu valí doma nevyužitej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.