DiKey Vloženo 1. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2017 První funkční test zobrazování na MaxiDotu, ještě tak 1000 kroků a mám to :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochanan Vloženo 12. leden 2018 Sdílet Vloženo 12. leden 2018 Dikey: Nejaky pokrok ve vyvoji? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 14. leden 2018 Sdílet Vloženo 14. leden 2018 Bohužel není čas a peníze na vývoj :-(Každopádně až budu mít připraveno. Hodím sem pro zajímavost ukázku návrhu Infotaimentu spotřeby pro Čínská rádia O1 (asi i O2) jako má na rádiu Columbus OIII ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Poprosil bych pokud se najde někdo kdo by zapůjčil D-Dot na odchytání CAN příkazů. Které to posílá. Předem díky za ochotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochanan Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Ja jej jeste nenamontoval,tak by nebyl problem jej pujcit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Jochanan: Tys to ještě nenamontoval? Pokud ho budeš půjčovat na zkoumání tak jen pro info je v něm nahranej firmware pro Fabii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Mě to nevadí, snad mám správné příkazy na páčky :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Jen ze to bude posilat asi neco jinyho nez v Octavii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Bude to posílat příkazy rádia. Octavia verze HF sady. Ty příkazy mám ale nějak mě nefungovali asi mě chybí správná sekvence pro inicializaci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 12. Březen 2018 Sdílet Vloženo 12. Březen 2018 Nějaké nápady na další funkce. Koukal jsem že např. SuperB budíky mají komunikaci s TPMS ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochanan Vloženo 13. Březen 2018 Sdílet Vloženo 13. Březen 2018 Jeste jsem ho tam nedal no :-D nejak nebyl cas :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 15. Březen 2018 Sdílet Vloženo 15. Březen 2018 Chlapci jaká je historie toho D-dotu? V CANu mě to nic neukazuje. SW ho po K-line nenajde. A zatím jsem neodchytával příkazy jestli z toho vůbec něco jde ale vypadá nějaký nefunkční :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 15. Březen 2018 Sdílet Vloženo 15. Březen 2018 Ti pujcil Jochanan? Jestli jo tak ten jsem mu prodal ja ze svyho auta. Do posledni chvile fungoval, pred prodejem jsem ho vyndal a mel ulozenej doma v supliku. Jakej soft ti ho nevidi? Jestli si dobre vzpominam tak soft na aktualizaci/nastaveni ho videlo az kdyz se v menu na maxidotu vybrala polozka Update. Nebo tak nejak....proto ho mozna nevidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 15. Březen 2018 Sdílet Vloženo 15. Březen 2018 Ano mam pujčený od něj.DDot Config Funkce restart a čtení/zápis konfigurace také fungovali jen při update? Já používám budíky SuperB Mk1 je možný že fungují jinak, třídrát ode mě tam šel ten můžu zkusit případně taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 15. Březen 2018 Sdílet Vloženo 15. Březen 2018 Ještě se zeptám jak se to chovalo po startu... Objevila se nějaká uvodní hláška? Případně co tam bylo po startu nastaveno za hodnotu, případně rychlost, voltáž ve spodním řádku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 15. Březen 2018 Sdílet Vloženo 15. Březen 2018 Ja mam dojem ze zadnej soft s tim bez te aktivane v menu nekomunikoval. Myslim kdyz se zapl klicek tak se zobrazila hlaska "Zapni lucernicky" a pak az to bralo hodnoty z RJ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochanan Vloženo 15. Březen 2018 Sdílet Vloženo 15. Březen 2018 Ajeje :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 15. Březen 2018 Sdílet Vloženo 15. Březen 2018 Na CAN D-Dotu v Idle vypadá že je správná voltáž. Ale nikde nic :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 15. Březen 2018 Sdílet Vloženo 15. Březen 2018 (editace) :-( Chjo...ze by po tolika letech v supliku umrel. No mozny je vsechno Jinak jsem ted koukal na nastaveni a bylo to takhle: V návodu jsem našel ještě že Upgrade režim se aktivuje i tlačítkem RES na páčce Editováno: 15. Březen 2018, autor: majkl.s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 15. Březen 2018 Sdílet Vloženo 15. Březen 2018 Ty šílený hodnoty pro KWP a pro jednotky jsou správné? V případě řídících jednotek je podle VAGu např. jednotka 01, skupina 01, případně pozice 1 má to i Maxi-k.Identifikátor mě nějak taky nesedí Fabia podle Doležala neuměla Handsfree message... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 15. Březen 2018 Sdílet Vloženo 15. Březen 2018 Jeste tu mam druhe ulozene nastaveni a to vypada lip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 15. Březen 2018 Sdílet Vloženo 15. Březen 2018 To už je správně, nicméně se pro mě nic nemění.Zítra D-dot zkusím, ještě jestli by to běželo na Oktavii nějak přes Maxi-k. Naše Fabie nemá MaxiDot a je možný že v SuperB budících je nějaká zrada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 15. Březen 2018 Sdílet Vloženo 15. Březen 2018 Ten prvni config je nejakej poskozenej(pritom jsem si ho ukladal jako posledni tesne pred demontazi...asi chyba nekde) Zkousel si treba osciloskopem jestli na tom CANu neco probehne? Pak uz me napada jen zkusit nasimulovat to tlacitko RES packy jestli se pak na nej softem dostanes. Ale jak rikam, je mozny ze fakt po te dobe umrel...sice do posledni chvile slapal a pak byl ulozenej v krabicce v supliku ale mozny je cokoli....i kdyz me to docela stve jestli bude KO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 15. Březen 2018 Sdílet Vloženo 15. Březen 2018 Odchytával jsem příkazy nevypadá že by tam něco bylo.Můžu napíchnout napřímo abych vynechal ten balast z budíků. V Idle se to tvářilo dle specifikace a bohužel drahý osciloskop a CAN analyzer jako Doležal nemám :-( Příkazy po sběrnici ode mě taky procházejí a není ve fail takže sběrnice není zarušená od D-Dotu.Naposledy jsem zkoušel naslepo RES a nahrát tam Firmware. Možná se něco změnilo do originál menu MaxiDotu znovu po resetu naskočila Navigace a tentokrát po zvolení se na tom zasekne předtím to tvrdilo navigace nenalezena.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 15. Březen 2018 Sdílet Vloženo 15. Březen 2018 Takze firnware se do nej povedlo uspesne nahrat? To vypada teda ze funguje a chyba bude nekde jinde. Na osciloskop mrkni na DSO138. Stoji par kacek. Mam neco podobnyho, sice to neni zadnej zazrak, ale me uz docela pomohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.