mira 19 Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Neumel by někdo nakodovat Symphony č.6Y0035156E aby psala na Maxiku? V servisu mi ty dementi rekli ze to nejde protoze mam polodont, pritom je to ten samej co tu maj vsichni a pise vam to. Nejlepe okolo Prahy a samo za uplatu. Dik Mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 polodont je co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ciryl Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 (editace) Polodot se na Fabii I vůbec nedával.. ten se dával na octu a možná superba (možná ani na ně ne, nejsem si jist), ale na Fabii se 100% nedával... jinak aby ti na maxidotu fungovalo zobrazení dat z rádia, tak musíš mít připojený rádio ke CANu... Editováno: 16. Listopad 2008, autor: Ciryl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira 19 Vloženo 16. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 zapojeny to mam a ze je to polodont tvrdili v servise a ja vim ze je to Maxik. Potrebuju to nakodovat VAGEM nebo nekoho kdo tomu rozumi a rozhejba to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 umím,Kopřivnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira 19 Vloženo 16. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Ja vim ale pro mne trochuz ruky cca.370km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 když vydržíš až pojedu do Prahy, možná v pátek, přes SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 17. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2008 dnes jsem to zprovoznil ve svým autě, jsem z Prahy....pokud chceš, třeba ti pomůžu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuka Vloženo 7. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2008 mám ten samý problém a jsem od olomouce. můžete mi prosím někdo poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuka Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 prosíííím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.