pepatko Vloženo 16. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2008 Ahoj, nevím čím to je. Prohledal jsem cele forum a nic jsem podobného nenašl. Dnes se mi stalo že z ničeho nic mi začal na volnoběh cukat trochu motor.. Mám Fabii 1.4 MPI rv 2001, najeto 60000km. Motor pořád trochu vibruje a je to dost nepříjemné. Když se rozjedu je to to samé pořád cítím vibrace ať už ve volantu, řadící páce...Nevíze čím to může být? Teď jsem ho měl davané na Vag, žádnou chybu to nevyhodilo... Jinak mi v servisu čistili škrtící klapku a měnili a doplňovali hydraulickou kapalinu do serva(špatně a těžce se otáčely kola, ale teď je to už OK.) Prosím o jakékoliv rady. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 píšeš 60t km, co svíce byly měněny? Jsou tam takové co mají být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepatko Vloženo 18. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Jo svíčky jsem teď měnil...Koupil jsem originál v servise škoda... a pořád to dělá... tak nevím. Zdá se mi jako by to elo jen na tři válce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 tak si zkus půjčit od někoho lištu na svíce, jestli to třeba není ní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 a co jeden vstrekovac.? filtre ? lista to asi nebude tam je to zapojene po 2 valce uz sme to tu riesili pohladaj. auto by islo ale hlavne neslo len na 2 valce. kazdopadne prv ako ju kupis tak si ju pozicaj a vyskusaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepatko Vloženo 19. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Tak jsem vyzkoušel tu lištu z jiného auta a ono to dělalo pořád, zjistil jsem že nejede jeden vstřikovací ventil, koupil jsem ho a nechal vyměnit a už je to OK. Každopádně díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 kolik stála ta sranda? Já měl podobný problém ještě u felicie, nechal jsem všechny 4 vstřikovače vyčistit ultrzvukem a bylo po problému. Naměřené hodnoty po ultrazvuku byly jako z výroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepatko Vloženo 20. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Ta sranda mě stála 2800, ale ještě v tom bylo i přetěsnění motoru. Bál jsem se že to bude dražší. Teď už bude snad nějakou dobu klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Hero Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Skus vyčistit škrtící klapku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.