Přejít na obsah

pepatko

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

444 zobrazení profilu

Oznámení pepatko

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak mám špatnou lambda sondu.... ach jo, nevite kolik stoji nová a práce k tomu?
  2. Ahoj, snad mi někdo poradí. Mám fabii 1.4 44kW rok 01. Když nastartuju tak jde kolem auta cítit zápach jako nespálený benzín.. Dělá to pořád, ať je motor studený teplý... Nevíte co by to mohlo být? A jaká je cena opravy??? Výfuk je cca 2 roky nový, asi pred půl rokem měněný jeden vstřikovací ventil,nové svíčky, ale smrdělo to už předtím. Děkuju za jakékoliv rady
  3. Ta sranda mě stála 2800, ale ještě v tom bylo i přetěsnění motoru. Bál jsem se že to bude dražší. Teď už bude snad nějakou dobu klid.
  4. Tak jsem vyzkoušel tu lištu z jiného auta a ono to dělalo pořád, zjistil jsem že nejede jeden vstřikovací ventil, koupil jsem ho a nechal vyměnit a už je to OK. Každopádně díky za rady.
  5. Jo svíčky jsem teď měnil...Koupil jsem originál v servise škoda... a pořád to dělá... tak nevím. Zdá se mi jako by to elo jen na tři válce.
  6. Ahoj, nevím čím to je. Prohledal jsem cele forum a nic jsem podobného nenašl. Dnes se mi stalo že z ničeho nic mi začal na volnoběh cukat trochu motor.. Mám Fabii 1.4 MPI rv 2001, najeto 60000km. Motor pořád trochu vibruje a je to dost nepříjemné. Když se rozjedu je to to samé pořád cítím vibrace ať už ve volantu, řadící páce...Nevíze čím to může být? Teď jsem ho měl davané na Vag, žádnou chybu to nevyhodilo... Jinak mi v servisu čistili škrtící klapku a měnili a doplňovali hydraulickou kapalinu do serva(špatně a těžce se otáčely kola, ale teď je to už OK.) Prosím o jakékoliv rady. dík
×
×
  • Vytvořit nový...