ERIKB Vloženo 19. Listopad 2008 Vloženo 19. Listopad 2008 (editace) Zdar hoši......ma neaky vplyv čidlo teploty paliva čo je v čerpadle na spotrebu? Ked je teply motor tak zle štartuje a palubny počitač ukazuje dlhodobu priemernu spotrebu o 2litre večšiu ako je v skutočnosti!!! A da sa to čidlo vymeniť a vieťo čo stoji? po pripade ma niekto už ztym skusenosť? Podotykam že mam motor 1,9TDI 81KW a rok vyroby 2002... Editováno: 19. Listopad 2008, autor: ERIKB Citovat
Tomas.cz Vloženo 20. Listopad 2008 Vloženo 20. Listopad 2008 Má vliv a taky na počítek vstřiku podle něj ho mimojiné jednotka určuje. VAGína hlásí že je vadné? Citovat
ERIKB Vloženo 21. Listopad 2008 Autor Vloženo 21. Listopad 2008 (editace) A ako sa to prejavuje lebo mna hlavne serie ta spotreba... dlhodoba ukazuje 7,5 litrov a ktomu ešte ked je teply motor tak strašne zle štartuje bol som na tdi grafu a predvstrek mam nastaveny na hodnotu 47....tam by problem nemal byť.... a ktomu ešte čim viacej šlapem na plyn tym menšiu spotrebu mam neako to divne ukazuje..... v skutočnosti mi auto žere asi 6 litrov.... Editováno: 21. Listopad 2008, autor: ERIKB Citovat
Tomas.cz Vloženo 21. Listopad 2008 Vloženo 21. Listopad 2008 Kolik máš hodnotu Mg/R na volnoběh? Citovat
melo Vloženo 21. Listopad 2008 Vloženo 21. Listopad 2008 na tie zle stary za tepla mam velmi dobre riesenie Citovat
Tomas.cz Vloženo 21. Listopad 2008 Vloženo 21. Listopad 2008 8 až 9 Mg/r je moc. Jde to upravit VAGem při zadání loginu, ale když to nepůjde tak nastavit základní hodnotu 32768 a hlavou na čerpadle to dohonit na cca 4 mg/R. Citovat
ERIKB Vloženo 9. Únor 2009 Autor Vloženo 9. Únor 2009 No a problem je vyriešeny....mal som zle nastavene čerpadlo....tak mi v servise povolili hlavu čerpadla a nastavili množstvo paliva na 5mg......predtym som tam mal 8,5mg a tak mi zle štartovalo auto a ho aj dusilo a palubny počitač mi ukazoval priemernu spotrebu 7,5 litrov a na volnobeh 1,6litrov na hodinu....po pnastaveni už to ukazuje 0,6 litrov na hodinu a aj priemerna spotreba sa upravila a aj auto je živšie a lepšie ťaha..... tak nech to niekomu pomôže kto ma ztym problem...... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.