rsrsrs Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Zaujimalo by ma prečo ste si zvolili prave to meno nick na skodahome fore je to napr prezyvka alebo to ma iny vyznam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Tak začni ty sám...... u mě je to snad všem jasný....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 21. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Marek sorry jasne rs su iniciály mojho mena a priezviska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
murder Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Že bych vysvětlil "murder"? Tak tedy jó, nikoho jsem nezabil ani tak neplánuju, ve hrách se taky nevyžívám ve vraždění, prostě jsem takový klidný tichý človíček. Na Murdera jsem jednou narazil nějak v překladači na seznamu líbí se mi jaké různé významy může mít jedno slovo, no a teď k tomu mému. Můj murder je "vražedný" vražedně vtipný, rychlý, chytrý, .... blbý, suchý, pomalý, ... prostě dodat tam jde cokoliv. Jednou jsem se na jiném fóru dohadoval ohledně nicku, mě bylo vyčteno, že se označuji za vraha, a jeden z dohadujících byl "lord spider" no a mě se líbil překlad "pan křížový čep kardanového kloubu" i když je zřejmé, že to dotyčný na mysli neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 tak u mě je to jasné myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 Tahle prezdivka semnou jde uz od dob kdy sem hral zavodne skvelou ceskou hru Vietcong. Zacali mi tak rikat kamaradi, protoze sem se vzdy jak had dokazal proplazit mezi neprateli pro jejich vlajku a kdyz bylo nejhur i rychle a smrtelne "kousnout". Viper=zmije a to CZ zatim tam je jen proto ze uz takovouhle prezdivku zde na foru nekdo ma, ale jinak sem hrdej na to ze sem CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 22. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2008 a já ? protože su hasič :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 rád cestuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 U mě jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 u mě je to zkomolenina přijmení kerou sem ziskal někde na učňáku myslim.. jinak mi většinou všichni řikaj vole :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 U mě jasný 3cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 3cm lepší 3 než B=bezpták Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2008 rofl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 ..jinak u me asi take jasno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 U mne taky asi jasný,křestní jméno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 já jsem taky jasnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 jmeno + iniciala příjmení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 Mňa tak všetci volajú, doma, v práci akurát bez tej 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 ja jsem nejaky naopak. Takze obrat nick a je to jasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 ¨me se tak zacalo rikat na zakladce...skomolenina prijmeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 tak u mě to je zdrobnělina anglické výslovnosti koncovky mého příjmení původně DAK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 24. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2008 u mě jasná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Joo ja taky pochazim z lihni progamingu takze je to muj nick uplne vsude, znaj me lidi hlavne z CSS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LPG Vloženo 25. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2008 Moje je z dob,kdy jsem sem poprvé vstoupil se svou Felícií na LPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 26. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2008 a ja ma dojem ze uz to tady nekde bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.