Přejít na obsah

NICK-PREZYVKA


rsrsrs

Doporučené příspěvky

Že bych vysvětlil "murder"? Tak tedy jó, nikoho jsem nezabil ani tak neplánuju, ve hrách se taky nevyžívám ve vraždění, prostě jsem takový klidný tichý človíček. Na Murdera jsem jednou narazil nějak v překladači na seznamu líbí se mi jaké různé významy může mít jedno slovo, no a teď k tomu mému. Můj murder je "vražedný" vražedně vtipný, rychlý, chytrý, .... blbý, suchý, pomalý, ... prostě dodat tam jde cokoliv.

Jednou jsem se na jiném fóru dohadoval ohledně nicku, mě bylo vyčteno, že se označuji za vraha, a jeden z dohadujících byl "lord spider" no a mě se líbil překlad "pan křížový čep kardanového kloubu" i když je zřejmé, že to dotyčný na mysli neměl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tahle prezdivka semnou jde uz od dob kdy sem hral zavodne skvelou ceskou hru Vietcong. Zacali mi tak rikat kamaradi, protoze sem se vzdy jak had dokazal proplazit mezi neprateli pro jejich vlajku a kdyz bylo nejhur i rychle a smrtelne "kousnout". Viper=zmije a to CZ zatim tam je jen proto ze uz takovouhle prezdivku zde na foru nekdo ma, ale jinak sem hrdej na to ze sem CZ :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...